Kočárek BABY DESIGN Husky New 2017

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočáre BABY DESIGN Husky New 2017 ve velmi dobrém stavu 7 let starý, používaný 4 roky. Vše funkční s příslušenstvím. Sportovní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek Anex
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Set obsahuje hlubokou korbu s nánožníkem, sportovní sedačku s nánožníkem, pláštěnku, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Prodám set pro miminko 0+ - celá výbava
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám set pro miminko 0+ – kočárek, vajíčko, povlečení, prostěradla, látkové pleny. Vše vyprané a vyčištěné. Pro více informací volejte/pište. Povlečení – 5ks Peřinka a polštář Látkové pleny Kočárek BABY DESIGN Husky Set obsahuje: -sportovní kočárek... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Kočárek kompletní sada + auto i cyklo sedačka
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kočárek Teutonia Cosmo 13 po jednom dítěti v plné výbavě - hluboký kočár s nanožníkem (chybí jeden úchyt viz foto) - sportovní kočár - autosedačka s isofixem, novorozen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 500
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od slunce) -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Kocarek Baby design Husky
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Používaný, v dobrém stavu, pár škrábanců. Krásná hluboká korba. Stříška se dá prodlou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Kočárek Valco baby Snap Ultra
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Valco baby Snap Ultra. Velmi lehký sportovní kočárek, snadné ovládání, skladný. Možností otáčet sez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 600
 Kč
Baby design Husky 2021
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím 3 kombinaci Baby design Husky 2021. Kočárek je v top stavu, minimálně používaný, jako nový. V bohaté výbavě + další příslušenství ... - podvozek s košem - hluboká korba - sporťák - taška na rukojeť - pláštěnka - podložka do sporťáku Popis kočárku: bytelný, nafukovací kola, odpružený - je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Kočárek 2v1
Světle modrý kočár s hlubokou a sportovní korbou. Aretace pře... (více v detailu)
2 500
 Kč
Prodam kocarek 3kombinaci X lander x-move
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám fialovo - šedý kočárek X lander X-move trojkombinaci. Vajíčko s adaptéry, moskytiéra jak na hlubokou korbu tak i sportovní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 700
 Kč
NÁHRADNÍ DÍLY NA KOČÁREK BABY MERC
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
náhradní díly na kočárek baby merc konstrukce prodána -kolečka kus zadní 200, -1x přední 200 - hluboká korbič... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč
ABC Design Salsa 4 Air
Nabízím k prodeji kočárek dvoukombinaci ABC Design Salsa 4 Air 2022 po jednom dítěti. Kočárek koupen v prosinci roku 2022. Hluboká korba využívaná zřídka červen - listopad 2023. Hluboká korba je vybavena větracími síťkami ve stříšce i korbě samotné. Je široká a prostorná. Stříška je krásně dlouhá. Sportovní sezení využíváno ještě míň než hluboká korba (syn byl nosící mimino, v kočáru nevydržel) prosinec 2023 - duben 2024 s fusakem. Jde dát do úplného lehu. Možnost orientace po i proti směru jízdy. Sportovní sezení má též krásně dlouhou stříšku. Koš pod kočárkem je velmi prostorný. Kočárek je v per... (více v detailu)
12 000
 Kč
Prodám krásný kočárek Peg Perego
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Součástí jsou: hluboká korba, sportovní kočárek, autosedačka 0-13kg, pláštěnka,... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Kočárek Venicci Gusto, trojkombinace
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám používaný kočárek. Hluboká korba ve velice dobrém stavu. Autosedačka ve velice dobrém stavu. Sportovní verze více používáná viz. foto.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Baby Jogger Summit X3
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Baby Jogger Summit X3, plně funkční. Vynikající univerzální kočárek, vhodný do města i do náročnějšího terénu, lze s ním velmi jemně manévrovat i jen jednou rukou, je prostorný, lehký, dobře skladný, s ruční i parkovací brzdou. Nafukovací velká kola, přední lze zaaretovat. Kočárek má dro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 500
 Kč
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím Dobrý den. Prodám trojkombinační kočárek po jednom dítěti v pěkném stavu. Součástí je prostorná hluboká korbička, sportovní k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 790
 Kč
Baby design Husky kočárek dvojkombinace
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek dvojkombinaci od značky Baby Design Husky. V dobrém stavu pouze známky běžného používání. Aretovací kolečka, odpružení, polohovatelná rukojeť. Korba: polohovatelná, větrací a prodloužitelná stříška. Sportovní nástavec: možno po i proti směru jízdy. Polohovací až do lehu, prodloužitelná stříška, velice prostorný. Originální příslušenství: zim... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Prodám kočárek FIRKON Vario Set Long,
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
- hluboká + sportovní verze - prostorná a VELMI STABILNÍ korba !!! - taška na polohovací rukojeť kočárku - síťka proti hmyzu - pláštěnka - p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Hluboká korba Oyster
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Oyster 3/ZERO hluboká korba s pláštěnkou MUSTARD/CITY GREY Prodám Oyster 3/ZERO hluboká korba s pláštěnkou MUSTARD... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 600
 Kč
PRODEJ kočárek trojkombinace
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek - hluboká korba, sportovní korba a "vajíčko". Kočárek je po 1 dítěti (hluboká korba využívaná pouze cca 2 měsíce). Sportovní korbu je možné sklopit do lehu a umístit jí po směru a proti směru jízdy. Na uchyc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500
 Kč
Kočár BABY MERC Dvojkombinace
Prodam kočár dvojkombinaci. BABY MARC. Kočár je v zachovalém stavu. Par škrábanců na konstrukci od skládání od ... (více v detailu)
4 500
 Kč
Kočárek Cybex Priam Jewels of Nature 2021
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krásný kočárek, používaný rok, v perfektní stavu bez vad, viz foto. - hluboká korbička - podvozek - sportovní sezení -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
21 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím Dobrý den. Prodám trojkombinační kočárek po jednom dítěti v pěkném stavu. Součástí je prostorná hluboká korbička, sportovní k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 790
 Kč
Kočárek 3v1 BABY MERC Faster
Kočárek 3v1 je v perfektním stavu, po holčičce, vše je pratelne, nepromokavý, gelová kolečka jsou naprosto ideální, do spodního koše dáte spoustu věcí Za nás opravdu skvělej a spolehlivej kočárek... Kočárek se dá sehnat na internetu pod názvem v titulku za 13 500 ... (více v detailu)
5 000
 Kč
Kočár TFK twin trail + hluboké korby + autosedačky
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočár pro dvojčata, včetně hlubokých korbiček, autosedaček,adaptérů a pláštěnek jak na hlubokou korbu tak i na sportovní verzi. Je potřeba vyměnit lanko u ruční brzdy, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodám kočárek Joolz Geo2
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám sourozenecký kočárek Joolz Geo2. Kočárek je sourozenecký typem sourozenců sedících / ležících nad sebou. Ke kočárku je široké příslušenství - možnost hluboké korbičky nebo sportovního sezení jak v horní části, tak spodní části. Kočárek má kosmetické vady - vše nafoceno a zohledněno v ceně - rám je místy odřený a nejvíce používané horní sportovní sedátko již není kosmeticky v top stavu - viz foto, ale vše plně funkční. Mohu zaslat více fotek. Rám ke kočárku je dvakrát - spodní a horní, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky