Cybex Talos S Lux 2023

Prodáno
Plzeňský kraj
Prodám kočárek Cybex Talos S Lux 2023 v černé barvě. Kočárek byl kupován 11/2023, takže stále v záruce a s originální krabicí. Kočárek není vyšisovaný ani nijak poškozený. Součástí je originál nánožník Cybex, adaptéry na autosedačku, pláštěnka Leokid magnet - použita 2x, a na míru šitá zapínací taška do spodního koše. Jelikož je koš otevřený, hodí se nepromokavá taška, která
Plzeňský kraj
13 500
 Kč

Podobné inzeráty

Cybex Talos S Lux
Nabízím k prodeji kočárek cybex . Kupovaný BŘEZEN 2024 Jde oba směry , tři polohy ležení , odvětrávání ,prodloužení stříšky Krásně zvládá terén ! Odpružený Běžné malinké oděrky Flíček na stříšce - netuším zda půjde vyčistit Na opěradle mi to bohužel fusak trošku vydřel , jak se tam zachytával ( ale podl... (více v detailu)
8 500
 Kč
Cybex Talos S Lux
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek Cybex Talos S Lux po jednom dítěti. Kočárek je ve velmi dobrém stavu, má pár škrábanců od běžného používání. Poloha do úplného lehu. Kočárek má prostornou k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 900
 Kč
Cybex Talis S Lux 2022
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
CYBEX Talos S Lux Black Classic Beige 2022 . Top stav, jako nový . Záruka do 01/25 . Po jednom dítěti . Moc... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Kočárek Cybex Talos S 2022
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci Cybex Talos S 2022 hluboká korba+sportovní sezení+podvozek. Barva šedá, podvozek černý. Používáno od 11/2023. Korba cca 6 měsíců, potom sporťák. Ještě v záruce. Kočárek je v krásném stavu, korba + sportovní sezení jsou v top stavu, podvoze... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 999
 Kč
Kočárek Cybex Talos S Lux v záruce, s nánožníkem
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji sportovní kočárek Cybex Talos S Lux 2022 v černé barvě. Zakoupen u Funbaby se zárukou do 12/2024. Sed jde otočit na obě strany, velká stříška, kolečka i do lehčího terénu, možnost úplného lehu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Kocár Cybex Talos S Lux 2023
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kocár Cybex Talos S Lux v Seashell Beige barv. Diky ty barve nepritahuji tak slunicko. Má prodizuováci strechu. Moc pohodiny, nemá zadny vady, opecovavany, jenom par malých skrában... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Cybex Balios S Lux - multifunkční kočárek, sada 2v1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám krásný kočárek po jednom dítěti Cybex Balios S Lux, používaný dva roky. Kočárek je včetně hluboké korbičky a sportovního sezení. Je... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Cybex Jeremy Scott
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám krásný kočárek Cybex Jeremy Scott cherubs Blue po jednom dítěti Kočárek obsahuje Rám-sezení Podvozek Potah Jeremy Scott ch... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000
 Kč
Cybex Talos S 2022+Autosedačka Cybex Aton B2 i-Size+isofix
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci Cybex Talos S 2022 včetně autosedačky Cybex Aton B2 i-Size autosedačka 2023 Volcano Black + adaptéry ke kočárku+isofix. Používáno od 11/2023. Korba cca 6 měsíců, potom sporťák. Kočárek je v krásném stavu, korba + ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 499
 Kč
Prodám dvojkočárek
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata i jako sourozenecky. Ke kočárku jsou 2x korba,2x sportovní verze a 2x vají... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Kočárek Camarelo Zeo 2v1
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám používaný kočárek Camarelo Zeo, přidám pláštěnku, moskytiéru. V případě zájmu i adaptéry na... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Thule Urban Glide 3 adaptéry k autosedačce
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nové, nerozbalené, originální balení. Umožňuje vám rychle připevnit autosedačku ke kočárku, když přecházíte z auta do kočárku nebo z procházky zpět do domu nebo auta. Kompat... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Hluboká korbička+ podvozek Jané
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zachovalou hlubokou korbičku kočárku Jané, podvozek používaný v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Dětský kombinovaný kočárek KUNERT DEEP
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
kočárek na stabilní a pevné ocelové konstrukci, přehazovací rukojeť,obsahuje sportovní a hlubokou verzi s nánožníkem,pláštěnku,moskytieru,tašku n... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Hluboká korbička + podvozek Jané
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám zachovalou hlubokou korbičku kočárku Jané, podvozek používaný v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Egg kocarek
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásný kočárek egg pouze sporťák ale lze využít i na narozené miminko lze zcela položit krásně se ovládá. Ke ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
Kočárek Mutsy Nio
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek model mutsy Nio. Korbička, sedačka, adaptéry na autosedačku, pláštěnka. Jedná se o multifunkční kočárek, který vám umožní přepravovat dítě od prvního dne narození v extrémně pohodlných podmínk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 750
 Kč
Cybex platinum
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočarek po jednom diteti. Neposilam. Vyzvednuti na praze 10 malešice
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Cybex balios s Lux 2021
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek cybex balios s Lux z roku 2021, barva Classic beige (s béžovou to nemá moc společné, je spíš khaki) na silver podvozku s hnědou kůží. Kočárek je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Cybex Priam
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kočárek Cybex Priam Platinum collection. Kočárek je po jednom dítěti. Hluboká korbička jeví běžné známky používání jako je mírné vyblednutí, flíčky .. ( nijak nemá vliv na funkčnosti ) Stříška lze odepnou a taktéž i spodek korbičky a tím pádem vznikne větrání na léto. Sportovní sezení moc nepoužívané. Lze na kočárek přidělat po i proti směru jízdy. Má několik poloh sezení, ale také polohování n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 000
 Kč
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím Dobrý den. Prodám trojkombinační kočárek po jednom dítěti v pěkném stavu. Součástí je prostorná hluboká korbička, sportovní k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 790
 Kč
Autosedačka Cybex
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi zachovalou dětskou autosedačku Cybex, s nastavitelnou výškou zadní opěrky - snadné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Cybex BALIOS S 3v1
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
1rok kočárky
Plzeňský kraj
11 000
 Kč
adaptér Baby Jogger - Maxi Cosi
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
adaptér, umožňující nasadit na kočárek Baby Jogger dětské vajíčko (autosedačku) Maxi Cosi. Máme dvě sady. Uvedená cena je za jednu sadu (2 kusy) Univerzální adaptér pro insta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Kočárek pro dvojčata Peg Pérego Book for two
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kočárek Peg Pérego book for two barva Indigo modrá, sportovní kočárek + vložné tašky(korbičky) kupovaný v říjnu 2020, ke kočárku mám různé doplňky, držáky na pití originál Peg Pérego, originální pláštěnku, síťku proti hmyzu. Kočárek je v krásné... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky