nová autosedacka PEG perego Viago SL

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Predam nepouzitu detskú sedačku Peg Perego Viago SL , nova , v krabici PC 180 Eur . Detská autosedačka so vstavanou opierkou hlavy, navrhnutú tak, aby znižovala silu pôsobiacu na hlavu a krk dieťaťa v prípade bočného nárazu. Vďaka 3bodovému bezpečnostnému pásu sa ľahko používa a anatomická vložka poskytuje väčšie pohodlie pre novorodencov. Nastaviteľná ochrana pri bočnom náraze: autosedačka rastie spolu s dieťaťom, pretože opierku hlavy a bezpečnostné pásy možno spoločne nastaviť do 5 rôznych pozícií. 3-bodový b... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 990
 Kč

Podobné inzeráty

nová autosedacka PEG perego Viago SL
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Predam nepouzitu detskú sedačku Peg Perego Viago SL , nova , v krabici PC 180 Eur . Detská autosedačka so vstavanou opierkou hlavy, navrhnutú tak, aby znižovala silu pôsobiacu na hlavu a krk dieťaťa v prípade bočného nárazu. Vďaka 3bodovému bezpečnostnému pásu sa ľahko používa a anatomická vložka poskytuje väčšie pohodlie pre novorodencov. Nastaviteľná ochrana pri bočnom náraze: autosedačka rastie spolu s dieťaťom, pretože opierku hlavy a bezpečnostné pásy možno spoločne nastaviť do 5 rôznych pozícií. 3-bodový b... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 990
 Kč
AUTOSEDAČKA PEG PEREGO 0-13KG
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
autosedačka peg perego 0-13kg -stříška -nastavitelná opěrka hlavy -možné poslání kurýrem
Královéhradecký kraj
499
 Kč
noví detská autosedacka Peg Perego Viago L
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Predam novu detsku autosedacku , Primo Viago I size .Vhodna aj ako darcek .Autosedačka Primo Viaggio SL Od narodenia až do výšky 83 cm. Nová generácia ochrany v detských autosedačkách. Spoznajte autosedačku Primo Viaggio i-Size - novú generáciu autosedačiek pre deti od narodenia. Primo Viaggio i-Size sa ľahšie pripevňuje do vozidla a je bezpečnejšia, pretože deťom umožňuje cestovať v pozícii proti smeru jazdy od narodenia až do výšky 83 cm, 13 kg (15 mesiacov). Priestranné sedenie, mimoriadne pohodlie, maximálna ochrana a jednoduchá obsl TEL volat 736793408 , mozem aj poslat cez zasielkovnu .alebo ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 150
 Kč
Autosedačka 0-13kg - vajíčko
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám autosedačku (vajíčko) pro děti od 0 do 13kg. Dcera ji užívala 1 rok. Stále v pěk... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer Kidfix SL SICT
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám 4 autosedačky (samostatně) - K dispozici dvě barevné varianty Ocean Blue nebo Moonlight blue - autosedačka pro vozy se systémem i bez systému Isofix - pro děti od 15 do 36 kg, pro děti od 3.5 roku do 12 let, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
autosedačka “vajíčko” Bugaboo Turtle Air by Nuna + báze
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám autosedačku “vajíčko” Bugaboo Turtle Air by Nuna s bází pro snadnou manipulaci. Vajíčko je opravdu lehké, váha pouze 3 kg. Určená je pro děti od 0 do 12-15 měsíců. Upevnění báze je přes Isofix kotvící body, upevnění sedačky bez báze je pomocí bezpečnostního auto pásu. Součástí je vyjímatelná novorozenecký vložka a roztahovací sluneční clona (síťka). Hlavní vlastnosti: vhodná od narození do 83 cm/13 kg/cca 15 měsíců ultra lehký design, váží 3 kg bezpečnostní i-Size 7-polohová opěrka hlavy tříbodový be... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 600
 Kč
Autosedačka / podsedák Nania 15-36kg
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám autosedačku / podsedák Nania, 15-36kg. Nastavitelná výška ochrany hlavy. Opěrad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
KIDDY Autosedačka Evoluna i-size 2 + Isofix základna
málo používaná, bez poškodenia, ihneď k odberu, po dohode viem priviezť po trase Bratislava- Vranov nad Topľou KIDDY Autosedačka Evoluna i-size 2 + Isofix základna 40-83 cm Summer Blue Víťaz kategórie v teste 2018, nadväzuje na víťaza testu 2016. S polohou na ležanie v aute. Cesta v aute môže byť pre novorodencov bezpečná a pohodlná, keď ju pohodlne preležia. Schválená podľa normy i-Size do 83 cm výšky dieťaťa, teda dostatočne veľká, aby plnila najnovšie zákonné nariadenia. Víťazstvo v dvoch nezávislých testoch je odpoveďou! Bezpečnosť riešenia Kiddy potvrdzujú nezávislé inštitúcie a organizácie. V spoločnom teste autosedačiek 2016 získala hodnotenie bezpečnosti 1,3 a s celkovým hodnotením 1,5 sa stala najlepšie hodnotenou autosedačkou, a tak víťazom testu 2016. V ešte náročnejšom teste 2018 získava Evoluna i-Size celkové hodnotenie 1,7 a stáva sa tak najlepšie hodnotenou autosedačkou v kategórii i-Size 40-83 cm. ADAC a TCS tak úplne nezávisle na Kiddy potvrdzujú vysokú bezpečnosť a t... (více v detailu)
1 751
 Kč
autosedačka STORCHENMÜHLE Solar 2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodám autosedačku STORCHENMÜHLE Solar 2 SeatFix. Kategorie: 15 až 36 kg, cca 3–12 let dítěte Zvýšená boční ochrana sed... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
900
 Kč
autosedačku STORCHENMÜHLE Solar 2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
prodám autosedačku STORCHENMÜHLE Solar 2 SeatFix. Kategorie: 15 až 36 kg, cca 312 let dítěte Zvýšená boční ochrana sed... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
900
 Kč
Autosedačka Peg-Pérego primo viaggio tri-fix.
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Autosedačka Peg-Pérego Primo Viaggio TRI-FIX 0-13kg je určena pro děti od narození do cca 12 měsíců. Splňuje evropskou normu ECE R44/03. Tuto autosedačku je možné nasadit na kočárky Peg Pérego. Vlastnosti a vybavení: jednoduchá instalace do auta v poloze proti směru jízdy autosedačka je vybavena třípolohovým madlem: poloha madla vpřed slouží pro instalaci do auta, střední poloha pro přenášení sedačky, poloha madla za boudou slouží pro převážení na podvozcích PEG PÉREGO autosedačka je vybavena polohovatelnou odnímatelnou stříškou součástí sedačky je polstrovaná výškově nastavitelná vložka s masivními bočnicemi, která pomáhá držet hlavičku novorozencům a mal... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Autosedačka Britax Romer M i-size
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám otočnou autosedačku Britax Romer Dualfix M i-size otočná 360°, černá barva, s isofixem, autosedačka je vhodná od narození do 18kg, protisměrná a následně po směru jízdy. Byla naprosto super! Pohodlné usazování dítěte, dí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 499
 Kč
Autosedačka Cybex solution m-fix ece-r44-04
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Autosedačka Cybex solution m-fix ece-r44-04 (černá) 15 – 36 kg, od cca 3 až do 12 let. Ochrana při bočním nárazu (L.S.P.System Plus). 12pozic výškově nastavitelná opěrka hlavy. Sklápěcí opěrka hlavy. ISOFIX ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Autosedačka Britax Romer M size do 18 kg
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám perfektní otočnou autosedačku Romer Dualfix M i-size otočná 360°,černá barva, s isofixem, autosedačka je vhodná od narození do 18kg, protisměrná a následně po směru jízdy. Pohodlné usazování dítěte díky otočení autoseda... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
AUTOSEDAČKA Britax Römer SAFEFIX 9-18kg
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
AUTOSEDAČKA Britax Römer SAFEFIX 9-18kg. Optimální komfort a ochrana ze všech stran. Systém RÖMER ISOFIX spojuje dětskou autosedačku s upevňovacími body ISOFIX ve voze. Jedinečný systém proti převrácení ve spojení s opěrnou nožkou zabraňuje překlopení, popř. otáčení, zmírňuje pohyb dítěte směrem vpřed a snižuje hodnoty zatížení v pří... (více v detailu)
Středočeský kraj
850
 Kč
BRITAX RÖMER autosedačka Trifix 2 i-Size - Burgundy Red
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku po jednom dítěti v perfektním stavu. Součástí autosedačky je systém ISOFIX a také ochrana bočního střetu technologie SICT. Autosedačka TRIFIX 2 i-SIZE byla te... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Autosedačka vajíčko - nová
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou třikrát použitou autosedačku s příslušenstvím vajíčko. Zdarma nosacka na prsa.
Olomoucký kraj
900
 Kč
Autosedačka CYBEX Cloud Z2 i-Size 2023
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Autosedačku CYBEX Cloud Z2 i-Size 2023, deep black. Stav: jako nová Koupeno 04/2023. Od 45 cm (od narození - součástí je novorozenecká vložka) do 87 cm (cca 18 měsíců) Vlastnosti: sníma... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Autosedačka JOIE
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodáme dětskou autosedačku JOIE i-Gemm 2 po 1 dítěti, zakoupenou v roce 2023. Autosedačka je vyčištěna a potah vypraný. Krásná autosedačka co odveze ještě ne jedno dítě. Popis: součást bezpečnostního systému schváleného dle i-Size (ECE R129/00) exklusivní systém Tri-Protect - podhlavník ze tří různých materiálů patentovaná vrstva Intelli-Fit pro nekompromisní ochranu proti bočnímu nárazu Grow Together systém s nastavením výšky pásů a podhlavníku zároveň ergonomická rukojeť nastavitelná v několika pozicích, s pohodlným úchytem plně odnímatelná vnitřní vložka a opěrka hlavy pětibodové pásy s polstrováním zatažitelná a odním... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Jídelní židlička Peg Pérego
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Výhodně nabízím krásnou jídelní židličku Peg Pérego Prima Pappa Follow Me (Mon Amour) v růžové barvě. Plně funkční, minimálně opotřebovaná (pár škrábanců a flíčků na pásech), používaná jedním dítětem v nekuřáckém prostředí. Součástí je tácek na jídlo a hrazdička s hračkami. Původní cena 4000 Kč. Vlastnosti: - splňuje novou normu EN 14988:2017 - 4 praktická kolečka - nová bezpečnostní přepážka vespod tácku - vhodná pro děti od narození - nastavitelná do 7 různých výškových poloh -... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 100
 Kč
Autosedačka Maxi-Cosi AxissFix 2021
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nepoužívané. Autosedačka MAXI-COSI AxissFix (i-Size) od 4 měsíců do 4 let od 9 do 18 kg od 61 do 105 cm Snadné používání: maximální úroveň pohodlí a bezpečnosti pro vaše dítě autosedačka je otočná ve 360°, čímž umožňuje cestování v obou směrech a usnadňuje připoutání dítěte háčky na pásy pro rychlejší a snadnější připoutání snadné nastavení pásů a opěrky hlavy nastavení pásů jednoduše pomocí jedné ruky indikátor pro kontrolu správné výšky, podle kterého poznáte, kdy je zapotřebí autosedačku otočit po směru jízdy potah autosedačky lze prát v pračce Bezpečnost: dítě lze přepravovat proti směru jízdy (pro lepší ochranu hlavy a krku) od 4 měsíců do 2 let (cca od 61 do 87 cm) po směru jízdy lze dítě přepravovat od 15 měsíců do 4 let (cca od 76 do 105 cm) revoluční systém ISOFIX pro snadné a bezpečné připev... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 290
 Kč
Autosedačka Cybex Solution X2
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Autosedačka Cybex Solution X2, skupina 2 a 3, klasická černá. Optimalizovaný LSP System Plus s bočními protektory absorbujícími energii zajišťuje nejlepší ochranu při bočním nárazu. Funkce rostoucí... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
Prodám 2x autosedačku Cybex M-FIX SL isofix 15-36 kg
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Zachovalé 2 dětské autosedačky (používané pro dvojčata, tedy každá po jednom dítěti), zachovalé, plně funkční. Prodejné i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
autosedačka Cybex Pallas-2 FIX - jako nová
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
autosedačka Cybex Pallas-2 FIX, používaná jenom sporadicky, jako záložní. Vhodná pro děti od cca. 9 měsíců do 12 let (9 - 36 kg, skupina I+II+III). Sedačka byla používaná pouze s ochranným potahem a jen příležitostně - stav jako nová. Z nekuřáckého auta, nebouraná. - uchycení ISOFIX - roste s vaším dítětem - přední pultík fun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
autosedačku STORCHENMÜHLE
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodám autosedačku STORCHENMÜHLE Solar 2 SeatFix. Kategorie: 2–3; 15 až 36 kg, cca 3–12 let dítěte Zvýšená boční ochrana ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Autosedačky