Britax Römer Bob Revolution Pro, Black

Britax Römer Bob Revolution Pro, Black
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
-3-kolový podvozek. -Otočné přední kolo pro hbité manévrování a otáčení v těsných prostorách; lze jej uzamknout v jedné poloze a zvýšit tak stabilitu při sportu. -Pneumatiky jsou plněné vzduchem. (Zadní 16" x 1,75", Přední 12,5" x 1,75). -Kola s rychloupínáky z vysoce odolného polymerního kompozitu si dokáží poradit i v tom nejdrsnějším terénu. -Nastavení souběhu kol jednoduchým otočením knoflíku lze nastavit jízdu rovně. -Spirálová pružina a elastomerový tlumič hlavních nárazů umožňují zdvih kol o 7,5 cm. -Bubnová ruční brzda. -Nový design rámu v černé barvě pro elegantní a sportovní vzhled. -Rukojeť s možností nastavení výšky zaručuje pohodlí uchopení; popruh na zápěstí zvyšuje bezpečnost při jízdě. -Lehký, snadno složitelný rám ve dvou krocích. -Špičkový systém odpružení zajišťuje pohodlnou a plynulou jízdu v jakémkoliv terénu. -Možnost nasa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Britax Römer Bob Revolution Pro Duallie
Britax Römer Bob Revolution Pro Duallie
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Skoro nepouživaný kočárek pro dvojčata, velmi lehký a super pro pohyb venku. Pro děti velmi prostorný a pohodlný i na spaní. Látky, spoje, i brzdy vše v super stavu a je skoro jako nový. Součástí je i originální plášťenka, také neporušena. Všeobecné info níže: Určen pro 2 děti ( 6 měsíců – 17kg). 3-kolový podvozek. Otočné přední kolo pro hbité manévrování a otáčení v těsných prostorách; lze jej uzamknout v jedné poloze a zvýšit tak stabilitu při sportu. Pneumatiky jsou plněné vzduchem. (Zadní 16" x 1,75", Přední 12,5" x 1,75). Kola s rychloupínáky z vysoce odolného polymerního kompozitu si dokáží poradit i v tom nejdrsnějším terénu. Nastavení souběhu kol jednoduchým otočením knoflíku lze nastavit jízdu rovně. Spirálová pružina a elastomerový tlumič hlavních nárazů umožňují zdvih kol o 7,5 cm. Bubnová ruční brzda. Nový design rámu v černé barvě pro elegantní a sportovní vzhled. Rukojeť s možností nas... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 500
 Kč
Kočárek Bob Revolution Pro
Kočárek Bob Revolution Pro
Před 3 dny - SBAZAR
Stále pěkný kočárek vhodný do terénu. Kočárek má velkou stříšku s oknem, ruční brzdu, odklápěcí stoleček, polohovací opěrku... (více v detailu)
5 500
 Kč
Sportovní kočár Britax Römer Bob Revolution Pro
Sportovní kočár Britax Römer Bob Revolution Pro
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočár BOB, funkční, bez vad a poškození, včetně hluboké korby, adaptéru na korbu (případně sedačku), pult... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size BR Cosmos black
Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size BR Cosmos black
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sedačka pro náročné DUALFIX M i-SIZE, vhodná pro děti od 61 do 105 cm, je mezi dětskými autosedačkami žhavou novinkou, a to hlavně pro svou flexibilitu a kvalitní provedení. Díky rotaci o 360° ji můžete používat libovolně v obou směrech. Usazení a připoutání dítěte s pomocí bočního natáčení ke dveřím auta totiž nikdy nebylo jednodušší. Navíc, autosedačky DUALFIX M i-SIZE vás ohromí nejen svými jedinečnými vlastnostmi, ale i designem, za který získaly ocenění. Proto se těšte, vaše jízda bude nejen bezpečná, ale i stylová! Nekonečné pohodlí pro vás i vašeho miláčka Jak dítě roste, jeho i vaše potřeby se mění. Během prvních měsíců sice vystačíte jen s lehkou a přenosnou variantou autosedačky, časem vám však bude vyhovovat nechat ji v autě. Proto jistě oceníte funkci rotace o 360°, která vám dovolí dítě do sedačky snadněji usadit a připoutat. Sedačka DUALFIX M i-SIZE dále nabízí 12 naklápěcích poloh ve s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Sportovní kočárek B.O.B. Revolution
Sportovní kočárek B.O.B. Revolution
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji vznikající Kočárek BOB REVOLUTION. Kočár má otočné přední kolo, které zaručuje dokonalou ovladatelnost. Je navržen pro ovládání za běhu a jízdy na bruslích a lze použít i na každodenní vycházky po městě. Přední kolečko je otočné a díky tomu je možné s ním hbitě manévrovat a otáčet. Je možné ho i uzamknout, čímž docílíte vyšší stability. Rám složíte velmi rychle ve dvou krocích a je velmi lehký. Kočárek je vybaven špičkovým systémem odpružení, které vám zajistí plynulou jízdu v jakémkoliv terénu. Stříška kočárku je polohovací a pomáhá dítko chránit ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Britax Römer Dualfix i-Size
Britax Römer Dualfix i-Size
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Otočná, polohovatelná autosedačka do 105 Cm (18kg), isofix. Jízda v protisměru i posměru. Čistá jako nová (dítě v autě nejí), bez vad, stav nové sedačky. Včetně proti potící vložky. Používaná 1,5 roku. Parametry výrobce : Pro děti od 3 měsíců do 4 let • 61-105 cm • 18 kg • Po směru jízdy: 76–105 cm • Proti směru jízdy: 61–105 cm • Jednoduchá manipulace díky 360° rotaci • Op... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Autosedačka BRITAX RÖMER DUALFIX i-SIZE
Autosedačka BRITAX RÖMER DUALFIX i-SIZE
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Sedačka DUALFIX i-SIZE je flexibilní dětská autosedačka, která je vhodná pro děti od 40 do 105 cm s váhou do 18 Kg. Díky novorozenecké vložce lze použít od narození. Autosedačku lze rotovat o 360° a použít ji v obou směrech. Její součástí je speciální ochrana proti bočnímu nárazu SICT inside,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 499
 Kč
Autosedačka Britax Römer Dualfix i-SIZE
Autosedačka Britax Römer Dualfix i-SIZE
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní dětskou autosedačku Britax Römer Dualfix i-SIZE BR: - barva Cosmos Black (černá), - pro dítě od 40 do 105 cm / do 18 kg, - včetně miminkovské vložky (nebudete potřebovat vajíčk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Britax Römer Bob Terénní kočárek
Britax Römer Bob Terénní kočárek
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční sportovní kočárek BOB Britax Revolution do každého terénu s velkými koly a dobrým odpružením. Kočárek je lehký, dobře ovladatelný. Přední kolo je možné aretovat a tím i využít na běh či inline brusle. V kočárku jsou bezpečnostní popruhy a možnost polohování sed/leh. Kočárek má polohovatelnou rukojeť pro různé postavy. Stříška má několik poloh stínění a lze sklopit opravdu nízko. Ve stříšce je okénko pro kontrolu dítěte. V zadní části kočárku je odvětrání při h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 499
 Kč
AUTOSEDAČKA ROMER BRITAX TRIFIX 9-18kg ,Polohující.
AUTOSEDAČKA ROMER BRITAX TRIFIX 9-18kg ,Polohující.
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám používanou autosedačku. Kupovaná nová jen po jednom dítěti . Potah pěkný BEZ děr.Nesepraný. Čistá,připravena hned k dalšímu používání. Nebouraná,nekuřácké prostředí. Britax Römer autosedačka poskytuje dítěti komfort a zajišťuje bezpečí během jízdy Splňuje předpisy pro používání v kategorii 9-25 kg Pevné a stabilní umístění sedačky v automobilu zajišť... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 999
 Kč
Kočárek Maxi-Cosi Nova 4 Sparkling grey (3in1)
Kočárek Maxi-Cosi Nova 4 Sparkling grey (3in1)
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Maxi-Cosi Nova 4 Sparkling grey. - (vajíčko) autosedačkami: MAXI-COSI Pebble - korbička Maxi-Cosi Oria - spoťák Stav: dobrý, používáný 2 roky Popis: - přední kola kočárku jsou otočná ve 360° a lze je snadno zaaretovat pro plynulou jízdu - snímatelný potah kočárku, který lze prát v pračce - brzda na zadních kolech - 5-ti bodový bezpečností pás - sezení kočárku lze otočit a dítě tak může cestovat jak po směr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
SPORTOVNÍ KOČÁREK JANÉ CROSSWALK
SPORTOVNÍ KOČÁREK JANÉ CROSSWALK
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
kočárek ve výborném stavu, po jednom dítěti - součástí kočárku je: taška s přebalovací podložkou, síťka na nákup, slunečník, rukavice, pláštěnka, fusak - jedná se o kočárek vhodný pro jízdu do terénu - díky lehké hliníkové konstrukci vhodný také na jízdu po městě - čtyři PU vypěněná kola pohodlně přejedou lesní i polní cesty. - přední kola s možností aretace a obě zadní se samostatným odpružením - madlo je výškově nastavitelné s ruční parkovací brzdou - zadní náprava podvozku je tvarovaná ve tvaru písmene C proto, aby každý, kdo kočárek poveze, měl dost prostoru pro pohodlnou a volnou chůzi - sportovní sezení lz... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 500
 Kč
Britax Römer Měkká hluboká korba - přenosná taška, Flame Red
Britax Römer Měkká hluboká korba - přenosná taška, Flame Red
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použita pouze 1x pro přespání dítěte na návštěvě. Jako nová. Preferuji osobní vyzvednutí. Popis: Lehká hluboká korba s popruhy umo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Hauck runner 2
Hauck runner 2
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kočárek je ve výborném stavu, pouze vybalen a 1x zkušební jízda kolem domu. Hauck Runner 2021 bude perfektní ve městě i v náročném terénu. Je vybaven velkými nafukovacími koly, nastavitelnou rukojetí, otočným předním kolem a opěradlem pro dítě do téměř lehu. Kočárek je kompaktní -rych... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 800
 Kč
Britax Römer Smile kocarek vcetne vajicka Maxi Cosi
Britax Römer Smile kocarek vcetne vajicka Maxi Cosi
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Britax Römer Smile kocarek vcetne vajicka Maxi Cosi Součástí sady je podvozek, sportovní sezení, hluboká korba. Pro děti od narození do 22 kg. Díky centrálnímu odpružení kočárek skvěle tlumi drncání. Velká gumová kola, přední otočná s možností aretace, zaručují hladkou a plynulou jízdu. Výškově nastavitelné madlo vám umožní ovládat pohodlné. Samozřejmostí je bezpečností brzda s vrchním nášlapem. Polohovatelné a otočné sezení dovoluje dítěti vybrat si, zda chce být otočené směrem k vám nebo bude raději sledovat a proz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Kombinovaný kočár Egg Shadow Black + autosedačka Pixel
Kombinovaný kočár Egg Shadow Black + autosedačka Pixel
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočár 2v1 + autosedačku. Rám je místy škrábnutý viz fotografie, převážně ze skládání kočárku do auta a nastavování rukojeti. Hluboká korba má škrábanec na stříšce viz foto. V příslušenství je originál taška Egg, držák na pití, 2 pláštěnky na oboje nástavby. Detailní popis viz foto. V ceně je autosedačka Pixel (45-86cm, 0,13kg) v hodnotě 4.700,- včetně adaptérů na kočárek a moskytiery. Osobní předání v Praze Jedinečný kočárek EGG od výrobce BabyStyle je originálním kočárkem v designu EGG - vejce vyšší třídy. Jeho zpracováním a užitnými vlastnostmi budete nadšeni. Vlastnosti: • vhodný pro jedno dítě nebo je možné z kočárku egg® udělat verzi pro sourozence nebo dvojčata • kočárek egg® je s použitím adaptérů plně funkční jako travel systém v trojkombinaci s autosedačkami Evo-lunafix, Maxi cosi, Be Safe, Cybex a Recaro • unikátní systém kol s „tru-ride“ technologií, která umožňuje velmi komfortní jízdu srovnatelnou s nafukovacími koly a zároveň nemůžete nikdy dostat defekt • areta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 900
 Kč
Dorjan Danny Sport dvojkombinace po 1 dítěti + fusak
Dorjan Danny Sport dvojkombinace po 1 dítěti + fusak
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím dvojkombinaci kočárku Dorjan Danny Sport po 1 dítěti ve velmi dobrém stavu. Kromě kočárku nabídka obsahuje taky: - zimní fusak Emitex - velká sluneční clona Sunshine Kids - pouzdro na lahev - rukávník Kočárek je vybaven: - nánožník - prostorná taška na rukojeť - pláštěnka na sportovní nástavbu a hlubokou korbu - sítka proti hmyzu Výhoda kočárku: - jedna z nejdelších korbiček pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Kočárek 2v1 Riko Basic 2023 Kombinovaný
Kočárek 2v1 Riko Basic 2023 Kombinovaný
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárek, už mám nový :) Sporťák i hluboká korbička. Ekonomický a kvalitní kočárek v módním designu poskytne vám i vašemu dítěti pohodlí a bezpečí. - Rám - Hlubokou korbičku - Sportovní korbičku - Nafukovací kola s ložisky - Nánožník - 5bodové bezpečnostní pásy - Velký nákupní košík - Praktická objemná taška na kočárek Lehký, hliníkový rám Možnost nastavení hluboké a sportovní korby ve směru a proti směru jízdy kočárku Velká nafukovací kola s ložisky Přední kola s možností aretace Nastavitelná rukojeť potažená eko kůží Možnost složení podvozku i se sportovní korbičkou Odpružení Centrální brzda HLUBOKÁ KORBIČKA Čalouněna kvalitním potahem v kombinaci s eko kůží Stříška na korbičce s kšil... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
Britax Römer I-size otočná
Britax Römer I-size otočná
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Britax Römer I-Size . Od 60cm Od 60cm - 4 let | 60- 105 cm | 0 - 19 kg. Autosedačka DUALFIX PRO poskytuje naprostou jistotu, že bude vaše dítě na každé cestě v bezpečí. Je vhodná od narození až do 4 let věku (105 cm) a lze ji umístit ve směru i proti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Autosedačka Britax Romer KIDFIX SL, Isofix, i-size/ nové
Autosedačka Britax Romer KIDFIX SL, Isofix, i-size/ nové
Predám detskú autosedačku značky Britax Romer KIDFIX SL, sedačka je nová nepoužívaná, originál zabalená, s návodom, certifikátom bezbečnosti, adaptérmi pre staršie autá, ktoré nemajá isofix, sedačka má isofix. Fraba viď. foto, sedačka je nepoškodená, plne funkčná pozri foto. KIDFIX SL je autosedačka s oporou chrbta a hlbokými, mäkko polstrovanými bočnicami, ktoré boli navrhnuté tak, aby poskytli pohodlie a bezpečie aj pre staršie deti na cestách. Ponúka ochranu dieťaťa od hlavy až ku bedrám a zaisťuje bezpečie na každej ceste.KIDFIX SL sa ľahko inštaluje pomocou kotviacich bodov ISOFIX vozidla a zostáva pripevnená aj potom, čo dieťa z auta vyberiete. Vďaka mäkkým západkám, ktoré sa individuálne pripoja, je nájdenie a pripojenie kotevných bodov oveľa ľahšie. Vodítka bezpečnostného pásu sa automaticky prispôsobia, keď zmeníte výšku hlavovej opierky a garantujú, že bezpečnostný pás je v správnej polohe, vhodné pre vaše dieťa. Ako... (více v detailu)
2 000
 Kč
BRITAX RÖMER King II 2020 Crystal Black
BRITAX RÖMER King II 2020 Crystal Black
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám použitou autosedačku bez izofix v hezkém stavu. Po technické stránce vše 100%, po vizuální stránce 80%. Jsou na ní drobné známky používání. Potah je výpravný a voňavý. Sedačka je vyčištěna a připravena k použití. Upřednostňujeme osobní předání. Hradec Králové, Praha Popis produktu Společně s bezpečím a pohodlím, KING II obsahuje integrovanou boční a přední ochranu pro ještě bezpečnější jízdu. Několik naklápěcích poloh zajišťuje komfortní cestu pro vaše spící dítě. Navíc díky patentovanému systému napnutí bezpečnostních pásů s naklápěcí plochou sedadla umožňuje vždy bezpečnou a bezproblémovou instalaci. Dokonalá kompatibilita, snadná instalace Přizpůsobivá a snadno instalovatelná autosedačka KING II je schválena pro použití v každém vozidle s 3bodovými bezpečnostními pásy. N... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Anex E/Type barva Stardust , 2023 rok
Anex E/Type barva Stardust , 2023 rok
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Anex E/Type barva Stardust , 2023 rok ,kočárek byl používán 10 měsíců,je nová generace kočárků pro ty, kteří si potrpí na vyváženou kombinaci stylu a pohodlí. Díky ekokůži vypadá kočárek přirozeně a elegantně. kola zajišťují lehkou jízdu v městských oblastech a ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Autosedačka Romer KidFix II XP 15 -36 kg
Autosedačka Romer KidFix II XP 15 -36 kg
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Umístění po směru jízdy Určena pro děti od 15 kg do 36 kg XP-PAD – nový bezpečnostní standard, v případě čelního nárazu odvádí až 30 % energie z oblasti krku dítěte (narozdíl od použití pouze pásu pro dospělé) Systém ISOFIX umožňuje přímé spojení s kotevními body ISOFIX vozidla pro snadnou a bezpečnou instalaci Nejnovější technologie – systém SecureGuard zajistí optimální pozici břišního pásu – zajišťuje, že je bezpečnostní pás dospělého v optimální pozici přes pánevní kosti Intuitivně umístěné vodicí prvky pásů zajišťují správnou pozici 3bodového pásu pro dospělé a maximalizují tak ochranu vašeho dítěte (Vodítka bezpečnostních pásů pomáhají při správné instalaci 3bodových bezpečnostních pásů na ramenou a pánvi dítěte.) Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální ochranu dítěte proti bočnímu nár... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400
 Kč
Britax Römer Dualfix M i-Size / Burgundy Red
Britax Römer Dualfix M i-Size / Burgundy Red
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám tuto autosedačku. Novorozenecká vložka v ceně, kupovaná zvlášť. Krásný stav. Je profesionálně vyčištěna. Sedačka pro náročné DUALFIX M i-SIZE, vhodná pro děti od 61 do 105 cm, je mezi dětskými autosedačkami žhavou novinkou, a to hlavně pro svou flexibilitu a kvalitní provedení. Díky rotaci o 360° ji můžete používat libovolně v obou směrech. Usazení a připoutání dítěte s pomocí bočního natáčení ke dveřím auta totiž nikdy nebylo jednodušší. Navíc, autosedačky DUALFIX M i-SIZE vás ohromí nejen svými jedinečnými vlastnostmi, ale i designem, za který získaly ocenění. Proto se těšte, vaše jízda bude nejen bezpečná, ale i stylová! Nekonečné pohodlí pro vás i vašeho miláčka Jak dítě roste, jeho i vaše potřeby se mění. Během prvních měsíců sice vystačíte jen s lehkou a přenosnou variantou autosedačky, časem vám však bude vyhovovat nechat ji v autě. Proto jistě oceníte funkci rotace o 360°, která vám dovolí dítě do sedačky snadněji usadit a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 900
 Kč
Sportovní kočárek X-lander X-run
Sportovní kočárek X-lander X-run
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Sportovní kočárek vhodný na běhaní i do horšího terénu. Má nakloněná zadní kola, která zvyšují stabilitu a jízdu v zatáčkách a nerovnostech. Ruční brzda a sedačka zavěšené na popruzí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky