Kočárek ABC Design Viper 4

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám zachovalý kočárek po 2 dětech zakoupený nový 12/2017. Je plně funkční, pouze lehké oděrky(viz foto). ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek ABC Design Viper 4S, Style
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
ABC Design Viper 4S: vhodný od narození (při použití hluboké korbičky) sportovní sedačku lze na podvozek nasadit po i proti směru jízdy sportovní sedačka s náklonem až do úplného lehu pro maximální pohodlí 5-ti bodové bezpečnostní pásy okénko ve stříšce umožňuje dobrý výhled rodičům i dítěti polohovatelná opěrka nohou má několik poloh nastavitelné bezpečnostní madlo teleskopicky nastavitelná rukojeť prostorný nákupní košík přední otočná kolečka s možností aretace lehká a stabilní hliníková konstrukce velice snadné a jednoduché skládání všechna čtyři kolečka nafukovací pro pohodlnou jízdu dobře odpružený podvozek Součástí je hluboká korbička ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 500
 Kč
ABC Design Viper 4s
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Trojkombinace Po jednom dítě Komplet je vyčištěný a připraveny k použití V ceně: nánožník na sportovní sedačku nán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Sportovní kočárek X-Lander X-move s origo stoupátkem
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám krásný sportovní kočárek pro kluka i holku s vnitřním vložkou, nánožníkem, origo taškou a origo stoupátkem pro starší dítě. Kočárek je super na delší trasy, je ideální i pro spaní (jde polohovat do úplného lehu). Kočárek má také otočnou sedačku po i proti směru jízdy. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 500
 Kč
Kočárek trojkombinace ABC Design Viper 4
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku ABC Design Viper 4. Používaná, po 2 dětech, zachovalá, pouze drobné škrábance od převážení, jinak plně funkční. Set obsahuje korbičku, sporťák, vajíčko, adaptéry, plá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Kočárek ABC Design Set Viper 4, Graphite grey
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku ABC Design Set Viper 4, Graphite grey po jednom dítěti. Obsahuje: Podvozek vč. nákupní síťky Korbička vč. nánožníku a polstrované matrace Overnight Sleep Nafukovací ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 200
 Kč
Kočárek trojkombinace Baby design
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kočárek trojkombinace Baby design. Po dvou dětech v dobrém stavu. Ke korbičce i ke sporťáku je pláštěnka. Dále moskytiéra a zimní fusak... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Kočárek ABC DESIGN TURBO 6S
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám kočárek ABC DESIGN TURBO 6S, součástí je hluboká korbička, otočná sportovní sedačka s polohovacími zády až do úplného ležení, polohovací nánožník, zateplovací a zmenšovací vložka, taška na pleny a potřeby s sebou. přední kola otočná o 3... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Kočárek mamas&papas
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - SBAZAR
Krásný den, prodám zachovalý kočárek dvojkombinace a k tomu adaptéry na autosedačku, tu ke kočárku bohužel neprodávám. Jsem druhý majitel, kočárek má běžné známky opotřebení. Madla jsou vysouvací, takže se dají př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Kočárek ABC Design
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek ABC Design Salsa 4 Air. Jedná se o dvoukombinaci (hluboká korbička a sporťák). S kočárkem jsme byli moc spokojení. Dobře se řídí, je skvěle odpružený a má velká nafukovací kola. Stříšku je možné hodně stáhnout a obě korbičky jsou prostorné.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 500
 Kč
Kočárek a fusak
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám terénní kočárek - sporťák zn. Deltim Voyager 005. Sportovní kočárek má možnost sklopení do úplného lehu a díky vložné tašce (fusaku) je možné ho použít i jako korbičku na spaní. Součásti: fusak, nánožník, korbičkový textilní díl, sportovní madlo, 4 nafukovací kola, odepínací zadní část boudy s moskytiérou, sportovní pláštěnka. Více jak 5 poloh nastavení rukojeti, 4 polohy zádové opěrky, 2 polohy nožní opěr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
ABC Design Salsa 4 Air, Diamond Edition 2020
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
- Skvělý kočárek po jednom dítěti. - Vhodný pro malé i velké rodiče (rukojeť se dá vytáhnout a mezi zadními kolečky není osa). - Úžasné jsou i prodloužené stříšk, které krásně stíní bez nutnosti převažovat plenu atp. Velikou výhodou při nákupech je obrovský koš pod kočárkem. - Díky nafukovacím kolům a odpružení Vhodný i do středně těžkého terénu. - Sporťák jde do plného lehu a lze nacvaknout po i proti směru jízdy. **Stav**: Výborný, l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900
 Kč
Kočárek ABC DESIGN 3 kombinace + ISO fix, taška a pláštěnka
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kočárek ABC Design TOP stav. Ke kočárku dále nabízím ISO fix, úchyty, tašku a pláštěnku. Vše plně funkční. Cena 8 000,- nebo nabídněte doho... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Kočárek ABC Design Viper 4 kombinace
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám světle šedý kočárek ABC Design Viper 4 ve velmi dobrém stavu a s bohatým příslušenstvím. Díky velkým nafukovacím kolům a stabilní konstrukci projede téměř veškerý terén včetně horských cest a hbitý je i ve městě.:) Kočárek je po dvou dětech, vše je plně funkční, podvozek má oděrky od běžného používání. Součástí je: - korbička uchytitelná v obou směrech - stejně tak sportovní nástav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800
 Kč
Kočárek 3v1 ABC Design
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Trojkombinace kočárku- prostorná korbička, polohovací sporťák a autosedačka s adaptéry na kočárek. U korbičky i sporťáku je zatahovací střecha proti sluníčku s průzorem ve střeše, abychom dítě viděli a u obou je i kryt na nohy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800
 Kč
Kočárek Britax B-Motion 4
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Britax B-Motion 4 v kombinaci hnědá/černá barva s nafukovacími kolečky. Jedná se o trojkombinaci (hluboká korbička, sportovní nástavba a autose... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Kočárek Baby design Huskey zimní verze
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek kombinaci Baby design Huskey winterpack po 2 dětech ve velmi dobrém a zachovalém stavu. Možnost varianty korba a sportovní verze (spořták má možnost upevnění v obou směrech). Součástí je velmi kvalitní zim... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Roan Bass Next - dětský kočárek
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodáme dětský kočárek značky Roan, Bass Next. Součástí hluboká a sportovní korba, taška, moskytiéra, pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Joie Litetrax 4 Air
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám skládací sportovní kočárek Joie Litetrax 4 Air. Kočárek lze složit do velmi kompaktních rozměrů. Kolečka mají gu... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990
 Kč
Kočárek 3v1 ABC Design
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Trojkombinace kočárku- prostorná korbička, polohovací sporťák a autosedačka s adaptéry na kočárek. U korbičky i sporťáku je zatahovací střecha proti sluníčku s průzorem ve střeše, abychom dítě viděli a u obou je i kryt na nohy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800
 Kč
Kočárek Baby Design Husky
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kombinovaný kočárek Baby Design Husky Zimní výbava. Sportovní nástavbu kočárku lze připevnit po nebo proti směru jízdy. Sada obsahuje: podvozek sportovní nástavba hluboka korba nánožník na sportovní nástavbu taška na madlo s přebalovací podložkou moskytiéra na korbu moskytiéra na sportovní násta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 899
 Kč
Kočárek Baby design Bueno + autosedačka Maxi Cosi
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám kočárek Bueno ve žluté barvě. Hluboká a sportovní verze včetně tašky a pláštěnky, zimního fusaku, držáku na pití kapsička na rukojeti. Prodám i vajíč... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999
 Kč
Kočárek Teutonia - trojkombinace
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Teutonia - trojkombinace. Kočárek je v dobrém stavu. Jeví běžné známky opotřebení. Součástí sady je hluboká korbička, sportovní kočárek, vajíčko s novorozeneckou vložko... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Kočárek ABC Design
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Trojkombinace, hluboká korba, sportovní sedačka, autosedačka vč... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Dvojkočárek Phil & Teds - kočárek pro sourozence PRAHA 2 2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Děti odrostly, kočárek může do světa! Prodej Dvojkočárku P&T- ideální poměr ceny a výkonu! Se spostou příslušenství, viz přiložené fotografie. Kočárek je plně funkční, jen potřebuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Kočárek ABC Design Vicon 4 lake
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Úplně nový zabalený kočárek. Dostala jsem od druhé rodiny darem, ale já už kočárek měla.
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Pleny