MOTOROLA MBP 421 rychlé jednání sleva

MOTOROLA MBP 421 rychlé jednání sleva
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
MOTOROLA MBP 421 dětské chůvičky Popis produktu Digitální dětská video chůvička. Technologie 2,4 GHz FHSS Bezpečný kódovaný přenos dat. ECO Režim. Upozornění mimo dosah. Stojánek u rodičovské jednotky. Regulace hlasitosti. Upozornění na vybité b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
699
 Kč

Podobné inzeráty

Chůvička dětská MOTOROLA MBP 11
Chůvička dětská MOTOROLA MBP 11
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Parametry produktu: Technologie DECT (10 kanálů) mikrofon s vysokou citlivostí indikace ztráty signálu rodičovská jednotka s klipem na opasek ... (více v detailu)
Pardubický kraj
500
 Kč
Video chůvička Phillips Avent
Video chůvička Phillips Avent
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám video chůvičku Phillips Avent. Možnost obousměrné komunikace,pušťení ukolebavky na kameře,napájení kamery přes adaptér nebo přes tužkové baterie (vydrží cca 4 hodiny).Skvělá volba když chcete použít třeba v kočárku atd.....Manualne otocna hlava kamery,s moznosti montaze na zed. Dosah v interiéru cca 50 metrů,ve volném prostranství cca 150. Nocni videni samozrejmosti. Nabíjení rodičovské jednotky přes... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
PEG-PEREGO T-REX čtyřkolka - rychlé jednání sleva
PEG-PEREGO T-REX čtyřkolka - rychlé jednání sleva
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dětskou čtyřkolku PEG-PEREGO T-REX pro děti od 3 let. Max. zatížení 30kg. Baterie 12V (8 Ah) včetně nabíječky, možnost používat jakoukoliv náhradní baterii 12V/8Ah Přidáme i vozík kte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
Baby Control Digital 210 Monitor dechu SLEVA
Baby Control Digital 210 Monitor dechu SLEVA
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám monitor dechu se dvěma podložkami, v perfektním stavu, jako nové a téměř nepoužité. Maly spal nakonec s nami. S podložkou bylo vždy zacházeno opatrně, aby byla funkce monitoru stále přesná. Monitor dechu Baby Control Digital nepřetržitě sleduje dýchání dítěte ležícího v dětské postýlce, kolébce, kočárku, atd. Monitor dokáže detekovat možnou zástavu dechu. Detekce se provádí přes matrace. Monitor není v bezprostředním kontaktu s miminkem. Je nenápadný a používá se jednoduše. Díky dvěma podložkám n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Chuvicky Motorola
Chuvicky Motorola
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodam pouzite detske chuvicky Motorola. Model MBP11. Rodicovska chuvicka nabijeci, ta druha do zasuv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Digitální dětská videochůvička Sencor
Digitální dětská videochůvička Sencor
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Chůvička byla v krabici spolu s dávkovačem proti hmyzu,kde se stala reakce, zřejmě vytečení tekutiny z dávkovače.Přestože v krabici je sucho,je zasáhlý display a nejde tedy otáčení nahoru a dolů. Barevný displej 4,3" (10,9 cm) Dálkově otáčecí kamera Obousměrná komunikace Monitorování teploty místnosti Vysílací frekvence 2,4 GHz Nerušený přenos Záruka soukromé komuni... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Dětská chůvička Beurer BY 84 LCD
Dětská chůvička Beurer BY 84 LCD
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Chůvička má mimořádně dlouhý dosah 800 metrů, nastavitelnou citlivost a hlasitost. Pokud byste se blížili na konec a ztratili spojení s dětskou jednotkou, budete na to upozorněni akustickým signálem. Na přehledném displeji rodičovské jednotky se zobrazují režimy s upozorněním: spaní, pláč a probuzení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Vtech BM2600 Video chůvička nové
Vtech BM2600 Video chůvička nové
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Plnohodnotná dětská video chůvička s přehledným barevným displejem, pokojovým teploměrem, digitálním zoomem, nočním módem a dosahem až 300 m digitální technologie FHSS 2.4GHz pro poslech a vynikající přenos obrazu bez jakéhokoli rušení zůstanete v neustálém kontaktu s dítětem Hlasová aktivace s automatickým pohotovostním režimu, což značně omezuje vlny v dětském pokoji rozsah 300 metrů (50 až 60m v interiéru) Wi-Fi friendly neovlivňuje Wi-Fi v domě Dálkové ovládání zoomu (2× zoom) a automa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
BOIFUN 2K 5" video chůvička WiFi
BOIFUN 2K 5" video chůvička WiFi
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
BOIFUN 2K 5" video chůvička WiFi, dětská kamera s 360 pohledy a nočním osvětlením, přes aplikaci pro chytré telefony a ovládání obrazovky, AI detekce pohybu a zvuku, automatické sledování, obousměrný hovor, baterie 3000 mAh Přední 2k HD rozlišení a 4x zoom chůvičky vám pomohou zachytit každý roztomilý výraz vašeho miminka i v noci. Zároveň při detekci pohybu předmětu bude kamera automaticky sledovat rotaci předmětu, aby vám pomohla vždy věnovat pozornost stavu dítěte. Kamera ch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Dětský nábytek -při rychlém jednání SLEVA
Dětský nábytek -při rychlém jednání SLEVA
Před 24 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Detsky nabytek ve vybornem stavu PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA! Postel 180x80 s úložným prostorem, kvalitní matrace, LED osvětlení se stmívačem (... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Baby Control Digital 210 Monitor dechu SLEVA
Baby Control Digital 210 Monitor dechu SLEVA
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám monitor dechu se dvěma podložkami, v perfektním stavu, jako nové a téměř nepoužité. Maly spal nakonec s nami. S podložkou bylo vždy zacházeno opatrně, aby byla funkce monitoru stále přesná. Monitor dechu Baby Control Digital nepřetržitě sleduje dýchání dítěte ležícího v dětské postýlce, kolébce, kočárku, atd. Monitor dokáže detekovat možnou zástavu dechu. Detekce se provádí přes matrace. Monitor není v bezprostředním kontaktu s miminkem. Je nenápadný a používá se jednoduše. Díky dvěma ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Chůvička Motorola
Chůvička Motorola
Před 78 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Plně funkční chůvička Motorola. Dětská jednotka je do zásuvky, rodičovská je pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Dětská chůvička, 5" 720P video audio chůvička s ba
Dětská chůvička, 5" 720P video audio chůvička s ba
Před 184 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ideální pro nové dárky ---- Digitální video chůvička Bebcare Motion je navržena tak, aby byla vašima očima a ušima, když něco děláte. Dodává se se spoustou skvělých funkcí včetně obousměrného hovoru, připomenutí krmení, nočního vidění, zobrazení teploty, 355° Pan, 90° Tilt, 6X Zoom a možnost hrát 8 ukolébavek. Odbavte dítě pomocí vysoce kvalitního 5palcového True Color displeje Motion až ze vzdálenosti 3 200 stop. Všestranná ochrana a místní úložiště videa ---- Tato dětská kamera podporuje ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Dětská Chůvička Nwouiiay SM30
Dětská Chůvička Nwouiiay SM30
Před 232 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Baby monitor baby monitor SM32 3,2 palcový TFT LCD Přenosný monitor s infračerveným nočním viděním, dvoucestný hovor, ukolébavky s teplotním senzorem 4 GHz Dynamicky vybírá čisté kanály, aby se zabránilo rušení jinými bezdrátovými chůvičkami v pásmu 2,4 GHz. 3. Dětská kamera se zobrazením v reálném čase a funkcí detekce teplotního senzoru na LCD monitoru, video chůvička. 4. Podpora přehrávače ukolébavek , přehrávání hudby na spaní, která pomáhá dítět... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Truelife NannyCam H32 video chůvička
Truelife NannyCam H32 video chůvička
Před 136 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Plně funkční. Rodičovská jednotka je tvořena kromě ovládacích tlačítek také velkým, 3,2" barevným displejem. Obousměrná komunikace (Talk back) *umožňuje obousměrnou komunikaci *regulace hlasitosti *indikátor stavu baterie, ukazatel pokojové teploty, budík nebo možnost pouštět do dětské jednotky ukolébavky Dětská jednotka je napájena ze sítě a při nedostatečném osvětlení se automaticky aktivuje noční vidění s dosahem až na 5 metrů. Technické parametry: Ukazatel ztráty dosahu. Indikátor stavu ba... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390
 Kč
Digitální video chůvička Motorola MBP483
Digitální video chůvička Motorola MBP483
Před 799 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám digitální video chůvičku Motorola MBP483. Chůvička je velice zachovalá, na displeji rodičovské jednotky byla od samého začátku nalepena fólie, takže po sundání fólie bude displej bez jakýchkoliv škrábanců. Podrobnosti o produktu: Bezdrátová technologie 2,4 GHz FHSS, Zabezpečené šifrování přenosu dat, 2.8" (7,1 cm) Barevný displej, Dosah až 300m*, Infračervené noční vidění, Mikrofon s vysokou citlivostí, Ovládání hlasitosti, Vizuální indikátor úrovně zvuku, Sledování teploty v místnosti dítěte, Obousměrná komunikace, Dálkově ovládaný zoom, Ukolébavky. Obsah balení: Dětská jednotka (kamera), Rodičov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kojenecké potřeby