Ergobag Satch

Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nastavitelný ergonomický batoh pro starší školáky / středoškoláky. Nastavitelný zádový systém, bederní i hrudní popruh. Značka Ergobag Satch. Námi koupený na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč

Podobné inzeráty

Školní batoh Ergobag
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
školní batoh Ergobag pro 1. stupeň základní školy. Rostoucí zádový systém lze přizpůsobit na výšku 100 -150 cm. Jedná se o ekologický prod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Satch Studentský batoh - Hurly Pearly
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám studentský batoh SATCH - Hurly Pearly. Použitý ale ve velmi dobrém stavu, viz foto. Prémiový zdravotně certifikovaný studentský batoh Satch je určen pro studenty od 2. stupně základní školy nebo od výšky 140cm. Tento „rostoucí“ školní batoh lze maximálně individuálně napasovat na záda a zajistit tím správný vývoj zad a zamezit přetížení a disbalanci. Rostoucí zádový systém lze přizpůsobit na výšku 140 – 180 cm. Díky hrudnímu popruhu a bedernímu pásu dochází až z 50% k přenosu celkové váhy z ramen na pánev, nejstabilnější místo těla – odlehčuje tak ramenům a krční páteři. Batoh... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Školní batoh Ergobag prime
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový dětský batoh Ergobag prime ECO Pink pro 1. stupeň.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Aktovka Schneiders
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pohodlná a lehká aktovka pro 1.- 3. třídu, výškově nastavitelná na postavu, má hrudní i bederní pás.
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Školní, studentský batoh Satch s bederní popruhem
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dívčí rostouci školní batoh v perfektním stavu bez oděrků a skvrn (používaný pouze 1 rok). Z velmi kvalitního materiálu - látka, přezky, zipy, lemování, gumičky. Německý výrobce. Pánevní (bederní) a hrudní popruh přenáší vá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 190
 Kč
Batoh s náplní školních potřeb
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pohodlným společníkem do školy i na kratší cesty. Měkký zádový systém. Prostorná hlavní kapsa. Dvojcestný zip. Po stranách dvě kapsy. V ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Dětský batoh Lurchi by Salamander
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dětský batoh Lurchi by Salamander modré barvy. Velmi dobrý stav. - vysoce kvalitní batoh - reflexní obrázek mloka - hlavní přihrádka na zip - nastavitelný ramenní popruh - další hrudní popruh zbavuje záda zátěže a poskytuje pevné držení těla - impreg... (více v detailu)
Středočeský kraj
195
 Kč
Školní aktovka Oxybag
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tuto zcela novou školní aktovku : - vhodný pro školáka 1. - 3. třída - anatomicky tvarovaná a prodyšná záda - lehká , pouze 990 g - reflexní prvky - česká certifikace kvality N... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 599
 Kč
Batoh pro 2.stupeň ZŠ kluk
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám školní batoh pro druhý stupeň základní školy pro chlapce. Značka BAGMASTER, Batoh je velmi lehký, má spoustu kapes, 4 komory, má vyztužená záda, hrudní pás a nastavitelné ramenní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Aktovka Stil
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám krásnou aktovku pro holčičku Zn. Stil,nošená v 1 a 2 třída. PARAMETRY aktovky: Rozměr: výška 380mm, šířka 320mm, hloubka 220mm Hmotnost: 1 kg Nosnost: 7 kg Objem: 17 l VLASTNOSTI aktovky: 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM - Aktovka perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a p... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Školní batoh TOPGAL (1.stupeň ZŠ)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Školní batoh TOPGAL (1.stupeň ZŠ) Modročerný školní batoh po synovi, v moc hezkém stavu (PC 1790,- Kč). - objemný lehký školní batoh pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
490
 Kč
Školní aktovka Ergo - kůň zn. Baagl
Použitá jeden rok.Posuvný zádový systém s ohledem na výšku dítěte. Voděodolný materiál. Reflexní prvky. Magnetické zapínání. Dvě kapsy po... (více v detailu)
1 050
 Kč
Školní aktovka
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Tříkomorový batoh pro kluky do první třídy s motivem fotbalu. Polstrovaný zádový systém se zdravotním posudkem. Prostorný batoh s organizérem. Klip na klíče. Polstrované dno. Plastové nožky. Reflexní prvky. Hmotnost jen 0,92 kg. Značka Ba... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Krásný kvalitní školní batoh
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím krásný kvalitní a prostorný školní batoh s ergonomicky tvarovaný zádový sys... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Bagmaster školní batoh nový
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Školní batoh Theory 9 B PINK/GRAY/GRAY Bagmaster 3.-5. třída ZŠ. Dvoukomorový, prostorný školní batoh od 3. třídy základní školy. Polstrovaná záda. Polstrované anatomické ramenní popruhy. Stabilní zpevněné dno, zpevněné boky batohu pro stabilitu batohu. Organizér, reflexní prvky, boční kompresní pásky. - Batoh se dvěma předními kapsami na zip od 3.třídy ZŠ - Prostorná hlavní komora – se separační kapsou na učebnice nebo školní desky - Uvnitř hlavní komory všité polstrované výztužné bočnice (výška 18 cm), na suchý zip, které zpevní celý batoh. - Druhá komora vhodná pro A4 (školní desky) - V přední horní hlubší kapse – přehledný organizér – kapsička na mobil, klip na klíče, síťovaná kapsička na gumu a větší kapsička na zip - Spodní kapsa na zip – vhodná na svačinový box nebo na penál - Polstrovaný zádový systém s odvětráváním - Polstrované, nastavitelné popruhy s reflexním prýmkem - Boční kompresní popruhy - Boční kapsy vhodné na láhev - Polstrované dno z 1680 D materiálu – stabilní – š... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
799
 Kč
Aktovka TOPGAL
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám dívčí aktovku, velmi kvalitní certifikované značky TOPGAL. Anatomicky tvarovaná záda s výztuhou, spoustu reflexních prvků a kap... (více v detailu)
Pardubický kraj
250
 Kč
Aktovka TOPGAL se srdíčky
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám pěknou, velmi kvalitní dívčí aktovku certifikované značky TOPGAL. Anatomicky tvarovaná záda s výztuhou, spoustu reflexních prvků a ... (více v detailu)
Pardubický kraj
250
 Kč
Taška do školy zn.Topgal Lynn
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pěkný batoh,taška do školy "LYNN" vydrží i na začátek druhého stupně,v designu s třpytivými hvězdami na přední kapse.Dvoukomorový batoh pro školačky ve 2. – 5. třídě,pevná polstrovaná záda s výztuhou,objemný batoh vyhoví klidně i na začátku druhého stupně ZŠ.Je v pořádku,jen v kapse,kde je síťovaná kapsa je díra viz. foto,dcera tam nosila nůžky. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované, dají se utáhnout jak na délku v jejich s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Aktovka Step by Step-jako nova
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Školní aktovka s pevným dnem Step by step. Nastavitelné popruhy, hrudni pás. Velic... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Batoh Topgal TERI
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dámský a dívčí sportovní a studentský batoh. Polstrovaná kapsa na notebook a druhá na tablet, pevný zádový systém s polstrováním a hliníkovou výztuhou, vhodný do školy i na sport. Ideální pro všechny dívky s výškou od 150 cm. Elegantní a funkční design ocení aktivní maminky nebo studentky, které hledají praktický batoh na každodenní cestu do školy. V zadní hluboké komoře batohu je polstrovaná kapsa na notebook (do velikosti cca 15,4"). Na ní je našitá ještě jedna menší polstrovaná kapsa na tablet, mobil, powerbanku nebo cokoliv, co potřebuje zacházení jako v bavlnce. Zadní komora je opravdu objemná a pojme většinu každodenního těžkého nákladu. V přední úzké komoře oceníte síťovou kapsu na zip. Záda bato... (více v detailu)
Zlínský kraj
800
 Kč
Dětský batoh Husky Junny 15 l
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Batoh má všestranné využití hodí se na procházky, dlouhé výlety, do města i do školy, výhodou je nepromokavá úprava povrchu, nízká hmotnost, zádový systém AMS s anatomickým tvarováním, ergonomické ramenní popruhy s polstrováním, hrudní spojka, vnitřní organizér, kapsy po stranách, na přední straně a ve víku jsou prak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Školní batoh
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Kvalitní školní batoh českého výrobce Topgal. Vhodný pro žáky prvního stupně i pro mladší žáky druhého stupně. Dvě komory a dvě hluboké kapsy, unese úplně vše. Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná díky hliníkové výstuze a polstro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
850
 Kč
Nosítko Be Lenka 4ever grey diamond
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Vhodný: od přibližně 3 měsíců (velikost 62 - 68) do přibližně 3 let (velikost 104), v závislosti na velikosti. Popruhy: klasické bez možnosti křížení Be Lenka 4ever je propracovaným pomocníkem na nošení vašeho děťátka. Nosič je plně nastavitelný na míru děťátka. Šířka nosiče se nastavuje pomocí stahovacích šňůrek umístěných na přední straně zádové opěrky těsně nad bederním pásem... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 900
 Kč
Chlapecká školní taška, aktovka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám chlapeckou školní tašku značka Stil, nošená v 1. a 2. třídě, zachovalá, vše funkční, cena 350 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Popis od výrobce: • Školní aktovka pro prvňáčka (VHODNÁ PRO 1. - 3. TŘÍDU) Kvalitní, ergonomická a velmi odolná školní aktovka je vybavena reflexními prvky a anatomicky tvarovanými zády s pevnou konstrukcí. Školní aktovky Stil jsou ověřeny odborníky. • PARAMETRY školní aktovky Rozměr: výška 38 cm, šířka 32 cm, hloubka 22 cm Hmotnost: 1 kg Nosnost: 7 kg Objem: 17 l • VLASTNOSTI školní aktovky • 3D ZÁDOVÝ SYSTÉM - Aktovka perfektně sedí na zádech. Anatomický zádový panel se přizpůsobí páteři dítěte a systém Air Flow a prodyšné polstrování umožní cirkulaci vzduchu a pří... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč
Dětský batoh Husky Junny 15 l
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Batoh má všestranné využití – hodí se na procházky, dlouhé výlety, do města i do školy, výhodou je nepromokavá úprava povrchu, nízká hmotnost, zádový systém AMS s anatomickým tvarováním, ergonomické ramenní popruhy s polstrováním, hrudní spojka, vnitřní organizér, kapsy po stranách, na přední straně a ve víku jsou praktické kapsy... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
Další nabídky najdete zde: Batohy