Dřevěné kousátko se silikonovým klipem - srdce

Před 515 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Dřevěné kousátko ve tvaru srdce, uvázané na saténové šňůrce s klipem ze silikonový korálků. Kousátko z jemně broušeného nelakovaného dřeva masíruje dásně v období prořezávání zoubků a díky tomu ulevuje od bolesti. Držák ze silikonových korálků se jednoduše připne pomocí plastového klipu na oblečení děťátka či rodiče, nebo třeba na nosítko. Je vhodné taky na zabavení například u kojení a na hraní. Kousátko lze sundat a využít tak jen klip jako držák na dudlík, jiné kousátko či hračku. Klip se... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129
 Kč

Podobné inzeráty

Klip na dudlík + kousátko
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nový klip na dudlík s kousátkem Cena 230,- + PPl na adresu 49,- nebo zasilkovna 79,-
Královéhradecký kraj
230
 Kč
Nové kousátko kolečko silikon/ dřevo pro miminko
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nové kousátko kolečko silikon/ dřevo pro miminko růžové/ modré/ žluto - zelené . Rozměry 10,8 cm, průměr kroužku 6 cm. Z kvalitního potravinového silikonu. Rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Silikon příjemně ch... (více v detailu)
Středočeský kraj
227
 Kč
Klip na dudlík se jménem + kousátko
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nový klip na dudlík s kousátkem Cena 270,- + PPl na adresu 49,- nebo zasilkovna 79,-
Královéhradecký kraj
270
 Kč
Dětský dřevěný kufřík Playtive
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětský dřevěný kufřík s nářadím od Playtive. Kufřík obsahuje nářadí a příslušenství ve veselých barvách (22 dílná sada). Doporučený věk: od 3 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč
Dřevěná houpačka nová
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou Houpačku dřevo přírodní Rozměr sedáku 38... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Dětský dřevěný ponk Playtive
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětský dřevěný ponk od Playtive. Malý pracovní stůl s praktickým držákem nářadí, odkládací přihrádkou a příslušenstvím ve veselých barvách (43 dílná sada). Jednoduché sestavení. Doporuče... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
319
 Kč
Dřevěná závěsná houpačka nová
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou nepoužitou Houpačku dřevo přírodní Rozměr sedáku 38... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Dřevěný vozíček s kostkami - Elis design
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dětský dřevěný vozíček s kostkami přináší zábavu s učebním efektem do dětského pokoje. Podporuje koordinaci očí a rukou, jemné motorické dovednosti a prostorové vnímání dítěte. Roztomilý vozíček se stavebními kostkami ve světlé příjemné barvě nabízí vašim nejmenším četné možnosti hry... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Dřevěná kostka s aktivitami - Scratch Europe
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Edukativní hračka s 5ti stranami plnými aktivit, stimulují jemnou dětskou motoriku, učení barev, tv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Křídová barva Daily ART 50 ml
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
VÝPRODEJ Křídové barvy jsou ředitelné vodou a mají úžasnou krycí schopnost. Obsahují křídu, takže se snadno brousí smirkovým papírem. Pomocí těchto barev získáte světlý, matný a jemný vzhled. Používají se především... (více v detailu)
Středočeský kraj
29
 Kč
Dřevěná aktivity kostka
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Moc pěkná kostka s aktivitami, zachovalý stav, jen sem tam oděrka (viz foto). Jemné, příjemné barvy. Po stranách kostky jsou otočné dřevěné tvar... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
Dětská dřevěná postýlka se šuplíkem včetně kokosové matrace
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím na prodej dětskou dřevěnou postýlku. Postýlka má praktický úložný šuplík, vyndavací dvě tyčky na bočnici pro snazší výlez dítěte a na bočnicích pěkné výřezy měsíčku a hvězdiček. K postýlce je kokosová matrace, molitanové mantinely a kolečka. Postýlka je umytá a textilie vyprané. Vady: škrábance na horních lištách bočnic, jak sy... (více v detailu)
Ústecký kraj
199
 Kč
Veliká dekorace na zeď SLUNÍČKO vel.85x75cm
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám ručně malovanou dekoraci na stěnu, která rozveselí každý dětský koutek nebo pokojík. Uchycení pomocí oboustranné lepicí pásky, silikonu nebo kovové jehly. Visela 2 r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
850
 Kč
Minibagr Gorila G12SE l PRO ❗️KUBOTA AKCE ❗️
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Model G12SE l PRO je vhodný pomocník pro náročné zákazníky. Disponuje prověřeným Japonským dieselovým tříválcovým motorem KUBOTA D722. Mezi další pokročilé funkce patří zejména možnost roztažení pásu z 90 cm na 110cm, mimoosé kopání a nekonečná otoč základy o 360 stupňů do obou směrů. Všestranný kompaktní stroj s motorem KUBOTA Pokud hledáte spolehlivý minibagr pro úpravu terénu kolem domu, zahrady, vykopání základů nebo díry pro bazén tak věřte, že s tímto strojem to hravě zvládnete. AKCE PŘÍSLUŠENSTVÍ V HODNOTĚ 29.139,- KČ ZDARMA (Lžíce se zuby 20cm, lžíce se zuby 40cm, lžíce se zuby 60cm, rozrývací trn, hrábě, kleště na dřevo nebo kameny) SKLADEM !! ihned k závozu! *Japonský motor KUBOTA D722 * Rozta... (více v detailu)
249 000
 Kč
Playtive Dřevěná tabule
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rozvíjí kreativitu, podporuje koncentraci a osvojování prvních školních znalostí Oboustranná linkovaná tabule na hraní a učení s množstvím doplňků na malování, psaní a počítání, včetně magnetických písmen, počítadla, hodin na učení s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Playtive Dřevěná železnice s vesmírnou stanicí NOVÁ
Před 18 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou nerozbalenou Playtive 75dílnou dřevěnou železnici s vesmírnou stanicí, lehce poškozená krabice viz.foto. Kolejnice z evropského bukového dřeva Podporuje kreativitu, fantazii a jemnou motoriku 2 pečlivě navržené stanice: vesmírná stanice a startovací rampa kosmické lodi Včetně samohybného vlaku poháněného baterií s funkcí jízdy vpřed a vzad a technologií SMART (Technologie SMART automaticky spouští předdefinované funkce ve vlaku pomocí volně umístitelných barevných ští... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Träumeland zdravotní polštář Carefor - 2 - 8 měsíců
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám jeden z nejlepších zdravotních polštářů pro miminka proti deformaci hlavičky. Používaný jen 2 měsíce. Cena nového 1200,- polštář Carefor od značky Träumeland má dvě komory, což zajišťuje udržení hlavičky v optimální poloze zabraňuje vzniku deformací hlavičky (použití polštáře včetně jeho obsahu), nebo již vzniklé deformace potlačuje (cílené odstranění obsahu polštáře pro odlehčení zdeformované oblasti) optimální podpora krku a volný pohyb ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dřevěné kousatko sauvinex
Prodám dřevěné kousatko zn sauvinex, nové! Kupované za 475 Kč..viz Foto. Prodávám za 50 Kč.
Dřevěná hra na sčítání a odčítání
Před 22 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Top stav. Z jedné strany příklad a z druhé strany správný výsledek. Ve... (více v detailu)
Liberecký kraj
140
 Kč
dřevěná dětská postýlka s výsuvným šupletem
Před 25 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám používanou, ale stále hezkou dětskou dřevěnou postýlku se šupletem, které tam může či nemusí být. Šuple s kolečky. Kombinace bílé barvy, světlého dřeva a tmavě hnědé barvy. Obrázek králíčka z jedné strany. Postýlka má vyjímatelné tři t... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Nové psací potřeby eko bio dřevěné výrobky Německo
Před 26 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nové psací potřeby - eko bio dřevěné výrobky - německá kvalita - SLEVA. OBROVSKÁ SLEVA!!! Cena 50,-Kč za sadu. Prodám 1 nebo 2 sady. Sada obsahuje dřevěné pravítko, dřevě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Dřevěná barevná skládačka pro děti - ruční výroba
Před 32 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím ručně vyráběnou dřevěnou skládačku pro děti. Možnost osobního odbě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Klip na dudlík, kousátko
Před 33 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám nové silikonové klipy na dudlíky a kousátka. Cena: Klip na dudlik 130,- Set klip na dudlík + kousátko 230,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
130
 Kč
dřevěné chodítko/vozíček JANOD
Před 64 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Janod dřevěné chodítko se zvukem Veselý zajíc je nádherná dřevěná hračka vhodná pro děti od 1 do 4 let. Vozík má krásný design usmívajícího se zajíčka, v bílo-hnědém barevném provedení. Těžiště hračky je umístěno vpředu, proto se o něj vaše ratolesti mohou bezpečně opřít a poslouží jim jako opora při pokusech o první krůčky. Děti si mohou do vozíku ze dřeva uložit všelijaké hračky nebo jiný náklad a pryžová kolečka jim zajistí hladkou jízdu. Zajíček má na sobě zavěšený zvonek... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Klip na dudlík
Před 66 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Materiál - silikon - dřevo - bavlna Cena od 150,- Cena se odvíjí podle použitých komponentů Při odběru... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Dřevěné hračky