Kočárek Cybex

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kocarek CYBEX Set Priam Rosegold Black 2021 Kombinace hluboka korbicka & sportovni sezeni & podvozek + v pripade zajmu pridam prislusenstvi viz nize Odber: Blansko a okoli, nebo dohodou Top stav, po jednom diteti, nevysisovany, plne funkcni. - mensi oderka na madle (pri nakladani do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek Cybex Priam trojkombinace
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Součástí je: - Rosegold podvozek - Seat Pack Spring blossom light - Korbička deep black - Autosedačka Cloud Z I-Size včetně novorozenecké vložky a adaptérů k podvozku - Cybex základna (isofix) Pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Kočárek Cybex Priam trojkombinace
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Součástí je: - Rosegold podvozek - Seat Pack Spring blossom light - Korbička deep black - Autosedačka Cloud Z I-Size včetně novorozenecké vložky a adaptérů k podvozku - Cybex základ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Kočárek Baby Design Lupo + autosedačka Cybex
Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodáme kvalitní kočárek Baby Design Lupo Comfort po 2 dětech, koupený v roce 2018 (korbička + sporťák). Dále nabízíme dětskou autosedačku Cybex Aton 5 s adaptéry na tento k... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 300
 Kč
Kočárek Cybex Priam
Před 3 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám Cybex Priam Hluboká korba, adaptéry na vajíčko, vajíčko maxi cosi Nikde nevrže, skládá se výborně, lehký Vady- klasika madlo, občas nějaký škrábanec,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
Cybex Balios S Lux – multifunkční kočárek 3 v 1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím rok a půl používaný kočárek Cybex Balios S Lux 3v1. Korbička, sporťak a vajíčko
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Kočárek 3v1 Stokke Xplory
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Stokke Xplory a příslušenství po jednom dítěti. Set obsahuje hlubokou korbu, sportovní sedačku, vajíčko s ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 990
 Kč
Cybex Karolína Kurková , dvojkombinace
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Zkusím znovu nabídnout , zdálo se mi že příspěvek zapadl. ???????????????? Dobrý den , Mám v plánu prodat dvojkombinaci cybex mios v edici Karolíny Kurkové Vše v krásném a nezni... (více v detailu)
Kraj Vysočina
22 000
 Kč
Prodám Kočárek CYBEX Priam Rosegold
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Kočárek CYBEX Priam Rosegold rok 2021 kupován v obchodu Babyla v Českých Budějovicích. Ke kočárku je pláštěnka, držák na pití, vložka na ne... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Kočárek JUNAMA Impulse Colors, šedo-tyrkysová, trojkombinace
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Set obsahuj: Konstrukci kočárku JUNAMA Impulse s koly + sportovní nástavbu s froté vložkou + hlubokou korbičku + tašku na rukojeť s přebalovací podložkou + držák nápojů + moskytiéru + pláštěnku + popruhy pro dítě + zateplený nánožník na sportovní n... (více v detailu)
Kraj Vysočina
11 000
 Kč
Kombinovaný kočárek s vajíčkem Cybex
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Kočárek Lonex pax po jednom dítěti, plně funkční jen běžné oděrky na konstrukci. Součás... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč
Cybex priam
Dobrý den, prodáváme po naší dceři kočárek z roku 5/2022 Původní cena 54585 Cybex priam korbičku Sportovní část Cybex Cloud Z deep black Kabelka - obsahuje přebalovací podl... (více v detailu)
30 000
 Kč
Kočárek Kunert Romantic 3v1
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek Kunert Romantic 3v1. Součástí hluboká a sportovní korba a vajíčko. Hluboká korbička je hodně prostorná. Sportovní korbička jde umístit v obou směrech a polohovat v několika pozicích od sedu až do lehu. Vajíčko lze připevnit na kočárek. Kočárek má velká nafukovací kola vhodná i do terénu, prostorný košík a kompletní příslušenství (velká taška na madlo, menší taška... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 000
 Kč
Kočárek euforia trojkombinace
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Trojkombinace, skládací, hluboká korba opravdu prostorná, korbičky můžou být po, nebo proti směru. Nafukovací kolečka. Přední se dají zaare... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Kočárek Cybex Priam 4.0 2022 Dark Blossom
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám kočárek Cybex Priam 4.0 v dvojkombinaci rosegold podvozek, hluboká korba a sportovní sezení v designu Dark Blossom. Kočárek byl zakoupen v roce 2022 v obchodě Trendy Baby. Hlubokou korbu jsme používali asi 5 měsíců (kočárek jsme pořídili, když dceři byly 4 měsíce). Sportovní sezení Dark Bl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 900
 Kč
Kočárek Inglesina s hlubokou korbickou a stojanem
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek s hlubokou korbickou, stojanem, a adaptery pro upevneni vajicka Besafe na kocarek/stojan. Soucasti i pumpicka. Textil mi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Britax + Cybex trojkombinace
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabízím kočárek s vajíčkem po jednom dítěti ve velmi pěkném stavu. Kočárek nemá viditelné vady, je vypraný, není rozvrzaný. Jedná se o Britax Strider M - hluboký a sporťák, jeden podvozek. Vajíčko Cybex též pěkný st... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
HLUBOKÝ KOČÁREK ABC DESIGN VIPER 4
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
zachovalý hluboký kočárek abc design viper 4 hluboká korbička s nánožníkem a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
750
 Kč
Kombinovaný kočárek Dorjan Basic Comfort, Autosedačka Cybex
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Předání je možné Plzeň mebo Přeštice kočárek DORJAN Basic Comfort + hlubokou korbu + sportovní nástavbu + nákupní košik + nánožník na sportovní kočárek i hlubokou korbu + tašku na rukojet v barvě kočárku + univerzální pláštěnku na hlubokou ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Cybex sportovní kočárek
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sportovní kočárek cybex ve velmi dobrém stavu,max par škrábanců od běžného používání. Khaki barva,polohovatelný do úplné... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 400
 Kč
Prodám korbičku Cybex Priam Lux 2022
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám černou korbičku CYBEX Priam Lux Carry Cot Deep Black, modelový rok 2022. Korbička je velmi dobrém... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 900
 Kč
Korbička Cybex
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám korbičku Cybex velmi zachovalou. Pro více informaci pište do zpráv.
Středočeský kraj
2 500
 Kč
kočárek Jané Trider Formula Matrix Light 2
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Sportovní kočárek Jané Trider Matrix Light 2 Běžné známky použití, bohatá výbava Set obsahuje: * polohovací korbičku pro nejmenší dětičky v kombinaci s autosedačkou (červená) dá se zvednout (funkce autosedačky) a když se položí je kočárek (PC 7500) * korbička černá pro větší děti, bez polohování * otočná spo... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 000
 Kč
kočárek pro dvojčata DORJAN TWIN QUICK
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Ráda bych poslala dál kočárek Dorjan twin Quick 2v1. Kočárek je "z druhé ruky" používali jsme pouze hluboké korby. Kočárek je plně funkční, udržovaný, na konstrukci je poškrábaný od skládání do auta. Konstrukce ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Trojkombinace kočár TFK,vajíčko Cybex+příslušenstv
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám trojkombinaci kočárku TFK joggster x4, vajíčko Cybex Aton Q Plus se základnou + příslušenství po třech dětech. Výhoda trojkombinace je, že máte vše potřebné do začátku - vajíčko do auta se základnou, korbička a sporťák. Vhodné pro nenáročné, nebo jako druhý kočár. Já jako druhý majitel jsem kočár vy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Cybex Priam Platinum trojkombinace s orig. doplňky
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sportovní kočárek, hluboká korba, rozkládací autosedačka Cloud s adaptéry (umístění na podvozek kočárku), originál Cybex sklopné stupátko s kolečkem, originální Cybex přední velká kola s odpružením a osou, Elodie details zimní fusak, Pinkie nový jarní fusak, zimní fusak do autosedačky, 2x podložka do sporťáku, prostěradlo do hluboké korby, zi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 950
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kočárky