Houpadlo - houpačka pro děti

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dětská houpačka. Materiál plast, možnost používat venku i vevnitř, spodní hrana opatřena ochrannou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60
 Kč

Podobné inzeráty

Závěsná houpačka babyvak
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Málo používaná závěsná houpačka.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Domácí houpačka pro děti
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Plastová domácí houpačka ( zavěšená na tyči upevněné ve dveřích ). V dobrém stavu
Hlavní město Praha
250
 Kč
Barevná houpačka pro nejmenší děti
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám barevnou houpačku s opěrou a zábranou pro děti, lze používat jakm... (více v detailu)
Zlínský kraj
449
 Kč
Rockit Přenosné houpadlo kočárku
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Jedinečné zařízení simulující ruční houpání kočárku. Připevníte ho na rám kočárku a nastavíte intenzitu houpání. Houpadlo Rockit lze dát na jakýkoliv kočárek a dá se používat i v deštivém počasí, je totiž vodě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Designové zahradní lehatko TOP stav
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
TOP stav 9 z 10. Aktuální cena 21 tis+ Prodáváme za 14.999. Důvod prodeje: kvůli dlouhodobému bydlení v zahraničí nevyužíváme Barva: Stone/šedá Rozměry: v. 25 cm, š. 120 cm, h. 190 cm Materiál: syntetická tkanina, plast, práškově lakovaná ocel Doplňte svou terasu o pohodlná lehátka a poufy, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní textilie odolné vůči rozmarům počasí i slunečnímu záření. Náplň je vyrobena z materiálu EPS, tedy polystyrenu, který je odolný v objemu, tvaru i stárnutí. Náplň EP... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 999
 Kč
Designové zahradní lehatko TOP stav
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
TOP stav 9 z 10. Aktuální cena 21 tis+ Prodáváme za 14.999. Důvod prodeje: kvůli dlouhodobému bydlení v zahraničí nevyužíváme… Barva: Stone/šedá Rozměry: v. 25 cm, š. 120 cm, h. 190 cm Materiál: syntetická tkanina, plast, práškově lakovaná ocel Design: Kaschkasch Doplňte svou terasu o pohodlná lehátka a poufy, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní textilie odolné vůči rozmarům počasí i slunečnímu záření. Náplň je vyrobena z materiálu EPS, tedy polystyrenu, který je odolný v objemu, tvaru i stárnutí. Náplň EPS je navíc vyráběna v Německu a je šetrná k životnímu prostředí, podzemní vodě i potravinám. Horní část opěrky je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 999
 Kč
Daruji za odvoz houpačku pro děti
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pouze osobní předání, neposílám, nezavážím
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Houpačka Tako Swing
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Do interiéru i exteriéru. Houpačka je velmi bezpečná, má stabilní konstrukci,regulovatelnou opěrku, bezpečnostní pásy, bezpečnostní pojistku proti složení, snadné sl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Lehátko/Kolíbka Kinderkraft 5IN1 UNIMO UP blue
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použité pouze lehce, jako nové, syn v něm nechtěl být. Kinderkraft 5IN1 UNIMO UP poroste spolu s vaším dítětem Tříbodový bezpečnostní pás Lze zajistit ve stabilní poloze – kdykoliv lze uvolnit pro houpání Součástí balení je moskytiéra Hluboká stříška jako ochrana před sluncem a větrem – lze používat i venku Snadné složení i rozložení – vhodná i na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Houpačka
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám houpačku,dase používat jak vevnitř ták i venku v pěkném stavu bez poškození.
Plzeňský kraj
800
 Kč
Houpací parník - houpačka pro dvě děti
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Marianplast Houpačka Parník je vhodná na venkovní i vnitřní použití pro 2-3 děti. Materiál: plast, rozměry: 114 x 57 x 44 cm, hmotnost: 2,8kg Doporučený věk od 18 měsíců, pro 2-3 děti, maximální nosnost 75 kg(25 kg na každé sedátko). ... (více v detailu)
Středočeský kraj
498
 Kč
Emipo aktovka Mystery Jednorožec
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Školní aktovka Emipo je vhodná pro prvňáčka a žáka 2 třídy.Kvalitní český výrobek školní aktovká pro prvňáčky značky Emipo. Školní aktovky Emipo Mikulov jsou určeny především pro prvňáky nebo žáky I stupně, jsou vyráběny v souladu velmi přísnou normou s ČSN 796506, vyznačují kvalitní pevnou, ale velmi lehkou konstrukcí, s použitím odlehčených materiálů, bohatým vnitřním členěním, použitím bezpečnostních prvků, nedílnou součástí u všech školních aktovek Emipo jsou ergonomickým zpracováním zádové části a nosných řemenů, moderním designem a prodlouženou zárukou 36 měsíců.Vnitřní část školní aktovky je členěna pohyblivou přepážkou na dvě části. Její plynule měnitelnou polohu umožňuje šlová pruženka. Tím je zajištěna větší variabilita pro vnitřní uspořádání jednotlivých školních pomůcek (sešitů, knih apod.) podle individuální potřeby žáka. Na této přepážce jsou také vytvořeny pružné úchyty pro upevnění např. sešitů formátu A5, žákovské knížky, hygienických kapesníčků, mobilního telefonu apo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Nová houpačka pro děti
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zboží vám mohu zaslat na vaši adresu s platbou předem, kde je nutné k ceně p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dětská houpačka
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dětská houpačka.
Jihočeský kraj
200
 Kč
Sit & Joy sedací vak pro malé děti
Sedací vak s vyměnitelnou horní stranou. Jedna s upínáním, druhá hladká, bez ničeho. Vy... (více v detailu)
800
 Kč
Houpátko Kinderkraft 5v1
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám víceúčelové houpátko/ houpací lehátko Kinderkraft 5IN1 UNIMO UP. Lze jej využít jako postýlku, kolébku, lehátko, houpačku a židličku. Má všechny součásti, které má mít (kolotoč, stříška, moskytiéra). Malá vada - jeden zrezlý druk od praní. Co vše má a umí: Tříbodový bezpečnostní pás Lze zajistit ve stabilní poloze – kdykoliv lze uvolnit pro houpání Součástí balení je moskytiéra Hluboká stříška jako ochrana před sluncem a vět... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Dětská Houpačka
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská plastová houpačka. Používaná, ale nezničená. Pouze takto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Fusak Little Angel, prošev
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zimní fusak značky Little Angel, prošev, barva oříšková – hnědá, v perfektním stavu (jako nový). Střih umožňuje nastavit velikost fusaku optimálně podle aktuálních potřeb a velikosti dítěte (lze používat od narození až do věku 3 let). Vnitřní strana je vyrobena z mazlivého a hřejivého wellsoftu, který zaručí maximální komfort. Vnější stranu fusaku tvoří kvalitní šusťák, který je odolný vůči profouknutí a promoknutí. Fusak obsahuje také vrstvu materiálu Outlast, jehož termoregulační schopnosti hlídají teplotu těla. Outlast dokáže přebytečné teplo odvést, uchovat a při poklesu teploty opět použít. Udržuje tak neustálý teplotní komfort a zabraňuje propocení nebo naopak prochladnutí. Fusak se běžně používá od října do dubna (teplotní pohoda je zaručena až do – 10°C), v létě fusak skvěle poslouží jako spacák. Fusak Exclusive prošev Mazlík Outlast je vybaven praktickým pětibodovým upínacím systémem, díky kterému jej... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 300
 Kč
Nová houpačka
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
2x plastová houpačka. Konstrukce houpačky ze smrkového dřeva 2.5 x2.2x1.8 m.
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
BOBA Nosič dětí / šátek Wrap Organic - Dark Gray
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Boba nosící šátek, nový, nepoužívaný, syn v tom nechtel sedet. Číslo produktu:BW1-021-DARK EAN kód:854086005400 Výrobce:Boba Šátek Boba Wrap je ideální na nošení dětí od narození do 18 měsíců (15 kg). - bez přezek, nebo jakýchkoliv popruhů - jednoduše si obvážete šátek kolem těla a pokaždé perfektně sedne - pokud šátek používáte správně, není žádná potřebná minimální hmotnost miminka, abyste mohli šátek používat - protože obsahuje 5% spandex, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Trampolína DUVLAN průměr 137 cm + ochranná síť-nosnost 100Kg
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Trampolína DUVLAN průměr 137 cm + ochranná síť - používaná, ale nikde není roztržená a plně funkční - ideální velikost pro 1-2 děti, ale my potřebujeme už větší - výhoda její velikosti je, že se vejde i na zámkovou dlažbu a nemusí se dávat na trávu. Mohu ji snadno rozebrat na odeslání (úsporný balík za 149Kč) nebo je možnost i osobního převzetí (na trase Hostivice -Praha Záběhlice). Zakoupena 6/2023 fakturu i návod mám. Možnost domluvy na ceně. Je navržena tak, aby byly splněny všechny požadavky podléhající nejpřísnějším bezpečnostním normám. Trampolína je vhodná pro interiérové a exteriérové využití. Technický popis: - ocelový rám - snadná montáž - super-High ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Zavinovačka a oboustranné hnízdečko
Před 21 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zavinovačka Little Angel šněrovací (na tři stuhy) s pevnými zády. Vrchní strana zavinovačky je vyrobena z bavlněné látky, je vyplněna měkkým polyesterovým rounem a v zadní části je zpevněna molitanovou vložkou. Vnitřní stranu tvoří hebký bavlněný satén. Zavinovačka se zavazuje pomocí stužek s tunýlky na přední straně. Při výrobě této zavinovačky byl rovněž použitý termoregulační materiál Outlast. Tento materiál dokáže pracovat s tělesným teplem a zajistit tak miminku v zavinovačce maximální teplotní komfort. V případě nadměrného zahřátí odvede nadbytečné teplo, a v okamžiku ochlazení teplo uvolní a použije k zahřátí. Miminko se v zavinovačce cítí příjemně a klidně. Zavinovačka je opatřena skrytým zipem, který slouží k vyjmutí rouna a molitanu před praním. Ponechejte pevná záda, ale zbytek můžete vyndat. Po vyjmutí této ... (více v detailu)
Liberecký kraj
700
 Kč
Set 16ti knih pro děti
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Set 16ti dětských knih Cena za vše 300,- Zvířátka na statku 80,- Moje zvuková knížka statek 90,- A.Dudek Veselá zvířatka 70,- Fr.Škoda Kola křídla vrtule 40,- Svojtka Alík poznává svět 80,- Myška Žofka na rybách 50,- Pojeď s námi 40,- Paci... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Dětská houpačka
Před 24 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dětská, téměř nepoužívaná, dřevěná houpačka.
Pardubický kraj
300
 Kč
Nejlepší trampolína 305 cm
Před 23 dny - AVIZO_CZ
Do 50 km mohu dovést a i poskládat na místě. Lze i osobní odběr nebo poslat poštou. Trampolína (305cm) s ochrannou sítí - 4 podpůrné nohy ve tvaru U je zárukou skvělé a aktivní zábavy pro celou rodinu. Pro děti bude centrem zábavy při hrání venku v teplejší dny a umí je odtáhnout od počítače či televize, takž... (více v detailu)
3 700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní