Falk Šlapací traktor Claas Arion 41

Falk Šlapací traktor Claas Arion 41
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Traktor s přívěsem - věrná replika modelu Arion 410 Volant s houkačkou Max. nosnost: cca 30 kg pc 2900 Kč
Jihomoravský kraj
999
 Kč

Podobné inzeráty

Bruder traktor Claas Axion 950 s frézou (3017)
Bruder traktor Claas Axion 950 s frézou (3017)
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Traktoru Claas Axion 950 v kombinaci se sněhovými řetězy a frézou hravě zvládne jízdu na sněhu a ledu. S výškově nastavitelnou sněhovou frézou se i odklízení velkého množství sněhu na silnici stává hračkou. Kabina je prosklená a otevírací dveře a kapota dodávají realistický pocit při hře. Díky prodlouženému volantu lze traktor snadno ovládat i z venku. Traktor je kompatibilní se všemi přívěsy řady Profi. Vlastnosti: - Otevírací kapota a dveře - Okna z prů... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Traktor Baby Claas Zelený s přívěsem.
Traktor Baby Claas Zelený s přívěsem.
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Traktorek Odrážedlo Baby Claas s přívěsem značky Falk je splněným snem nejednoho malého traktoristy. Pečlivě vyrobené, s důrazem na nejmenší detail! Žádný skutečný Farmář by takovým nepohrdl. Vozidlo je vyrobeno z nejkvalitnějšího plastu určené pro děti od 12 měsíců. Vozidlo je vybaveno odnímatelným přívěsem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Odrážedlo - VESPA
Odrážedlo - VESPA
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
---NOVÉ--- Zasílám i kurýrem na dobírku (30kč) Kompletní specifikace Dřevěné odrážedlo – Ciao Bella • pomáhá rozvíjet rovnováhu na tradiční kolo • pro děti starší 2 let • nadčasový klasický vzhled a moderníé barvy • pohodlné sedlo s výškovým nastavením • dřevěný rám pokrytý ekologickou netoxickou barvou • gumová kola - bez nutnosti pumpičky • 12" ložisková kolečka pro hladkou jízdu • gumová řídítka poskytují pevné uchopení pro vaše dítě • EN71 Ciao Bella je id... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
SMOBY Tříkolka Baby Driver Plus
SMOBY Tříkolka Baby Driver Plus
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám: SMOBY Tříkolka Baby Driver Plus Téměř nepoužita, stav nového kusu. Popis: Tříkolka roste s motorickým vývojem dítěte - lze postupně přestavovat Prémiová výbava: Kovový rám Odnímatelné opěrky na nohy Volnoběh Odnímatelná taška Odnímatelná sluneční stříška Držák na lahev a vyklápěcí košík Vhodné pro děti od 10 měsíců Max. nosnost: 50 kg Protiskluzová a bezúdržbová kolečka Whisper Comfort Odnímatelná tlačná tyč pro rodiče s funkcí řízení Odnímatelná bezpečnostní tyč s funkcí hraní Sedátko s p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Scratch, balanční kolo Zebra
Scratch, balanční kolo Zebra
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Zebra Balance Bike je speciálně navržené kolo pro nejmenší děti, které je učí, jak udržet rovnováhu. Nejnovější model kola umožňuje nejen nastavit sedlo, ale i když dítě povyroste, otočit rám. Díky takové změně může kolo růst s dítětem. Kolo bylo navíc vybaveno volantem s omezeným úhlem natočení, který umožňuje zachovat bezpečnost při zatáčení. Díky výuce jízdy na krosovém kole si dítě rozvíjí motoriku. Naučit se v budoucnu jezdit na tradičním šlapacím kole bude snadné a bez stresu. Kolo j... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 580
 Kč
Kickboard Koloběžka Maxi Micro Junior
Kickboard Koloběžka Maxi Micro Junior
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Koloběžku Maxi Micro Junior 100% funkční specifikace výrobku: Kolečka: 120 mm / 80 mm Šířka koleček: 24 mm Výška řídící tyče: ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Šlapací traktor - Falk Claas Arion 430
Šlapací traktor - Falk Claas Arion 430
Před 9 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám šlapací traktor Falk Claas Arion 410 FA-2040N s nakladačem, rypadlem a vlečkou. Je lehce použitý, m... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Šlapací čtyřkolka Go-Kart: modrá
Šlapací čtyřkolka Go-Kart: modrá
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Malo pouzivana, IBA OSOBNY ODBER. Popis: Šlapací čtyřkolka Go-Kart Představujeme Vám krásně barevnou šlapací čtyřkolku v moderním vzhledu. Vozítko je kvalitně vyrobeno, sedátko je polohovatelné do 3 pozic a je velmi pohodlné. Jeho hlavní předností jsou nafukovací gumová kola, díky kterým si Vaše dítě užije komfortní jízdu. Šlapadlo má ruční brzdu na 2 kola a řídí se pomocí šlapadel (pohon-řetěz). Skvělé šlapadlo v krásných barvách potěší všechny malé závodníky. Vlastnosti: nafukovací kola jízd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Mercedes C63 - bílá
Mercedes C63 - bílá
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
---NOVÉ--- Zasílám i kurýrem na dobírku (30kč) Kompletní specifikace Dětské odrážedlo Mercedes Benz AMG C63 Coupe je vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Jeho sportovní vzhled upoutá pozornost nejen každého dítěte, ale i rodiče. Váš malý závodník či závodnice se v něm bude cítit jako v opravdovém mercedesu. Odrážedlo pomáhá rozvíjet motorické schopnosti dítěte a zaručí mu spoustu zábavy a legrace. Jezdítko má na volantu efektní houkačku a dvě tlačítka s melodiemi. Odrážedlo je určeno jak pro nejmenší děti, které umí sedět, tak i pro děti, které s... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Traktor Claas arion 660 cmatic, cebis
Traktor Claas arion 660 cmatic, cebis
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám traktor Claas arion 660 cmatic, cebis.Datum první registrace 22.6.2018. Počet Mth 1280stav nového stroje. Velmi bohatá výbava. Cena bez DPH . Pravidelně servisovaný a garažo... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 350 000
 Kč
Koloběžka 360° - červená
Koloběžka 360° - červená
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
---NOVÁ--- Zasílám i kurýrem na dobírku (30kč) Kompletní specifikace Odrážedlo a koloběžka v jednom, nebo EVO 360°! Co je třeba změnit z kola na koloběžku? Jedno tlačítko! Ať už se vaše dítě chce naučit jezdit na běžeckém kole nebo jezdit na skútru – nyní stačí jedno vozidlo: EVO 360°! Kolo je určeno pro děti od 3 do 5 let a maximální hmotnost 20 kg. Přechod z běže... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Koloběžka 360° - modrá
Koloběžka 360° - modrá
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
---NOVÁ--- Zasílám i kurýrem na dobírku (30kč) Kompletní specifikace Běžkařské kolo a koloběžka v jednom, nebo EVO 360° Pro! Co je třeba změnit z kola na koloběžku? Jedno tlačítko! Nezáleží na tom, jestli se vaše dítě chce naučit jezdit na běžeckém kole nebo jezdit na skútru – nyní stačí jedno vozidlo: EVO 360° Pro! Kolo je určeno pro děti od 3 do 5 let a maximální hmotnost 20 kg. Přechod z běžeckého kola na koloběžku nevyžaduje žádné nářadí. Velká kola s gumovým běhounem zajišťu... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Koloběžka Kickboard MAXI MICRO JUNIOR, 5-12 let
Koloběžka Kickboard MAXI MICRO JUNIOR, 5-12 let
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kickboard Micro - MAXI MICRO JUNIOR Purple Určité známky používání - viz foto (hlavně na řídítkách) - vady pouze estetické, jinak v naprostém pořádku. Maxi Micro je pro všechny děti, které jsou už příliš velké pro Mini Micro. Jednoduše obsluhovatelná teleskopická tyč zajišťuje výrazný pocit se surfování. Řídící tyč bez T řídítek, více rozvijí motoriku a koordinaci dětí. Skleněnými vlákny zesílená nášlapná deska je zavěšená o něco níž, což zajišťuje tu nejlepší stabi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Odrážedlo Jamara Mercedes-Benz AMG GL63 white 2in1
Odrážedlo Jamara Mercedes-Benz AMG GL63 white 2in1
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Jamara-Kids má ideální vozidlo vhodné pro pro nejmenší děti v rodině. Oficiálně licencovaný Mercedes-AMG GL 63 nabízí bezpečné potěšení z jízdy díky stabilní a pěčlivě navržené karoserii. To je zajištěno také nízkou výškou sedla 250 mm a speciálně navrženým protisklápěním na zadním konci posuvného vozu. S lehce uchopitelným volantem s klaksonem, skutečnými světlomety a maskou chladiče a ráfky - po vzoru originálu - je Mercedes ideálním vozidlem pro nejmenší průzkumníky - uvnitř i venku. Ve verzi 2v1 je k dispozici i madlo pro tlačení. To znamená, že i ty nejmenší dě... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
Odrážedlo s vodící tyčí Mercedes Benz AMG C63 Coupe Milly Ma
Odrážedlo s vodící tyčí Mercedes Benz AMG C63 Coupe Milly Ma
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám odrážedlo s vodící tyčí Mercedes Benz AMG C63 Coupe Milly Mally black, super stav, jako nové, používané pouze v bytě, nekuřácká domácnost Popis produktu Dětské odrážedlo s vodící tyčí Mercedes Benz AMG C63 Coupe je vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Jeho sportovní vzhled upoutá pozornost nejen každého dítěte, ale i rodiče. Váš malý závodník či závodnice se v něm bude cítit jako v opravdovém mercedesu. Odrážedlo pomáhá rozvíjet motorické schopnosti dítěte a zaručí mu spoustu zábavy a legrace. Jezdítko má na volantu efektní houkačku a dvě tlačítka s melodiemi. Odrážedlo je určeno jak pro nejmenší děti, které umí sedět, tak i pro děti, které se už naučily chodit. S autíčkem si děti užijí spoustu legrace a zábavy protože má nenapodobitelný ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 199
 Kč
Dětské odrážedlo bagr
Dětské odrážedlo bagr
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Odrážedlo je skvělým pomocníkem jak u dětí rozvinout motoriku, pohyb a dokonce i základy bezpečného pohybu. Kombinace odrážedla a bagru navíc děti zavede do světa strojů plného stavební zábavy. Díky doplňkovým funkcím odrážedla se mohou děti cítit jako ve skutečném bagru. Na volantu jsou umístěna speciální tlačítka, která přehrávají různé zvuky ... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Dětské odrážedlo motorka Enduro Yupee
Dětské odrážedlo motorka Enduro Yupee
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tyrkysové dětské odrážedlo Enduro Yupee (větší) a zelené odrážedlo Enduro Yupee (menší). Obě ježděné převážně doma v obýváku:-),takže v pěkném stavu, viz foto. Vhodné od 12měsíců. Cena za obě 350 Kč. Cena za větší motorku 200Kč, 180 Kč za menší. Osobní odběr Lišo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
180
 Kč
Dětské odrážedlo motorka Enduro Yupee
Dětské odrážedlo motorka Enduro Yupee
Před 13 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám tyrkysové dětské odrážedlo Enduro Yupee (větší) a zelené odrážedlo Enduro Yupee (menší). Obě ježděné převážně doma v obýváku:-),takže v pěkném stavu, viz foto. Vhodné od 12měsíců. Cena za obě 350 Kč. Cena za větší motorku 200Kč, 180 Kč za menší. Osobní odběr Liš... (více v detailu)
Jihočeský kraj
180
 Kč
PRODÁM TRAKTOR CLAAS ARION 530 CEBIS
PRODÁM TRAKTOR CLAAS ARION 530 CEBIS
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám traktor CLAAS ARION 530 CEBIS. - datum první registrace: ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 579 000
 Kč
Prodám dětské šlapadlo - motokáru Playtive
Prodám dětské šlapadlo - motokáru Playtive
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám dětské šlapadlo motokáru, málo použitá, funkční. Playtive Dětská motokára Trénink motoriky, síly, vytrvalosti a schopnosti reagovat | 4 masivní kola | výkyvná přední náprava | neustál... (více v detailu)
Zlínský kraj
800
 Kč
Šlapací traktor s přívěsem
Šlapací traktor s přívěsem
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám traktor s přívěsem vč. originální krabice. Opotřebení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Dětská odrážedla od 1 roku (holka/kluk)
Dětská odrážedla od 1 roku (holka/kluk)
Před 28 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím odrážedla pro děti od 1 roku. V bezva stavu, běžné známky použití, žádné výrazné oděrky. Mají perfektní stabilitu, velmi se nám osvědčila. DÍVČÍ ODRÁŽEDLO Max. nosnost: 25 kg Rozměry: 52 × 38 × 30 cm Hmotnost: 1,85 kg Vhodné pro děti od 1 roku Cena nového : 1020,- Nyní 500,-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Traktor kolový Zetor 7341 4WD Super Turbo s lesnickou nást.
Traktor kolový Zetor 7341 4WD Super Turbo s lesnickou nást.
Před 27 dny - HYPERINZERCE
Povodí Vltavy, státní podnik, vyhlašuje výběrové řízení č. 60/2024-640 na prodej nepotřebného movitého majetku - Traktor kolový Zetor 7341 4WD Super Turbo s lesnickou nástavbou. Rok výroby 2002, výrobce Zetor a.s., Brno, ČR, traktor kolový TR-KO s bezpečnostní kabinou, Zetor UBK 7341, stav tachometru 4 959 mth, motor 57 kW, 3 922 ccm. max. tahová síla 29,7 kN, hm. pohotovostní 4 110 kg, celková hm. 5 400 kg (z toho užitečná vč. obsluhy hm. 1 290 kg), celk. hm. přívěsu 10 000 kg (bržděného), celk. hm. jízdní soupravy 14 110 kg, rozměry (D/Š/V) 4 050 / 2 005 / 2 810 mm. Příslušenství: lesnická nástavba typu KG (rampovač, pevný naviják a přibližovací štít). ST... (více v detailu)
440 000
 Kč
Školní anatomický batoh OxyBag Traktor
Školní anatomický batoh OxyBag Traktor
Před 44 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Školní anatomický batoh OxyBag Traktor Školní batoh řady Premium Light Karton P+P s motivem traktoru nabízí kvalitu, prostor na školní potřeby i odlehčenou konstrukci pro pohodlnější nošení. Díky odlehčenému materiálu váží batoh pouhých 900 g. Polstrování je z příjemného prodyšného materiálu, široké měkčené pop... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Bomimi AJAX F1 Dětské chodítko 3v1 white
Bomimi AJAX F1 Dětské chodítko 3v1 white
Před 77 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Bomimi AJAX F1 Dětské chodítko 3v1 white Vhodné pro děti od 6 měsíců do 12 kg výška max./ opěrka sedátka: 54 cm výška max. / madlo : 40 cm výška spodní část sedátko : 28 cm rozpětí kol : 43 cm / přední 50 cm / zadní délka základy : 62 cm Nosnost : 12 kg: 1. CHODÍTKO jako klasické chodítko a aktivity centrum 2. Po odstranění zadní lišty změníte funkci CHODÍTKA dítě může nyní tlačit chodítko před sebou. Kolečka regulují po zatíže... (více v detailu)
Kraj Vysočina
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní vybavení