Autosedačka Cybex sirona Z i-size

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
- top stav, nebouraná, bez vad, nekuřácké prostředí, plně funkční - pouze osobní předání, k dispozici mám 2 kusy autosedačky, cenu uvádím za jeden kus - prodávám pouze společně se základnou - autosedačka je s použitím novorozenecké vložky (přidávám jako součást) vhodná pro děti od narození do 104 cm (cca 4 roků) - hmotnost dítěte max. 18 kg - v ceně je zahrnuta i rotační základna Cybex base - pevné a stabilní umístění sedačky v a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

Cybex Sirona Gold S2 I size včetně základny
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Cybex Sirona včetně základny na isofix.Proti j posměrná.TOP stav,ježděna v druhém autě. Kompletně vyčištěná, přidám navíc držák na pití a letní potah,ten je na několika místech vydřen, neboť jsem ho měla na sedačce celoročně jako ochranu před nečistotami. Sedačka je otočná o 360C,což umožňuje skvělou manipulaci a nasedání do sedačky. Po směru jízdy až do výšky ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Romer Dualfix M i-size 0-18KG autosedačka otočná
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám perfektní otočnou autosedačku Romer Dualfix M i-size otočná 360°,černá barva, s isofixem, autosedačka je vhodná od narození do 18kg, protisměrná a následně po směru jízdy. Pohodlné usazování dítěte díky otočení autosedačky do boku. Vysoká boční ochrana proti nárazu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 499
 Kč
CYBEX Sirona Platinum Line 0 - 18 kg, otočná
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Barva Mystic Pink. V dobrém a plně funkčním stavu. Provozní oděrky. Jednoduchá na ovládání. PC cca 9.400 Kč. Při rychlém jednání sleva. Vyčištěná, jen nainstalovat a vyjet. Autosedačku Cybex Sirona můžete používat pro dítě od narození až do věku přibližně 4 let. Sirona se používá v pozici proti směru jízdy, která snižuje riziko zranění v případě čelní srážky o více než 80 % ve srovnání s běžným používáním po směru jízdy. Alternativní umístění po směru jízdy s bezpečnostním pultem V závislosti na výšce může mít dítě v pozici proti směru jízdy v pozdějším věku nedostatek prostoru na nohy. V tom případě lze autosedačku Sirona použít i po směru jízdy za použití bezpečnostního pultu. Takto mohou jezdit až starší děti, tedy ty vážící 9 až 18 kg (od cca 9 měsíců až do 4 let). Bezpečnostní pult funguje podobně jako airbag absorbující sílu nárazu celou svojí plochou. Ve srovnání s 5bodovými pásy snižuje tato metoda poutání možná zranění citlivého krku, ramen a hrudníku. Díky nové technologi... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Autosedačka RÖMER Dualfix 2019, steel grey 0+
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
0-18kg K sedačce přidám ochranný pratelný povlak proti ušpinění a ochrannnou podložku proti počůrání viz.foto 20 Původní cena 7999,- Autosedačka RÖMER Dualfix se od narození až do 9 kg používá proti směru jízdy a poté máte možnost dítě nechat proti směru jízdy nebo obrátit ve směru jízdy až do 18kg. Díky tomu je sedačka flexibilní a vhodná pro novorozence až batolata. Ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 650
 Kč
Autosedačka cybex sirona s i-size
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím k prodeji dětskou autosedacku Cybex se zabudovanou bazi - základnou. Sedačku je možné upevnit do systému isofix.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Autosedačka Cybex Cloud Z i-size
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Cybex Cloud Z i-size. Autosedačka je nebouraná, z nekuřáckého auta. Vyrobená je v 08/2019. Dá se polohovat, aby miminko mohlo ležet. Potahy jsou vyprané. Při tom jsem kontroloval plasty a konstrukci, vše vypadá ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Dětská autosedačka Cybex
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dětská autosedačka Cybex, po jednom dítěti, nebouraná, nevybledlá. Cena 2500,-
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Britax Romer 360
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Autosedačka RÖMER Dualfix se od narození až do 9 kg používá proti směru jízdy a poté máte možnost dítě nechat proti směru jízdy nebo obrátit ve směru jízdy až do 18kg. Díky tomu je sedačka flexibilní a vhodná pro novorozence až batolata. Obsahuje veškeré bezpečnostní funkce, které můžete od značky BRITAX RÖ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 500
 Kč
Cybex Cloud Z i-Size - vajíčko, polohovací, otočná báze
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Po dvou detech. Semtam flíčky na pásech. Jinak vporadku. Z nebouraného auta. Izofixova báze se otáčí ????velmi pohodlné. Pro manipulaci. Díky inovativnímu otočnému mechanismu základny Base Z lze autosedačku otočit směrem ke dveřím vozidla a usnadnit tak ukládání a vyndavání dítěte z autosedačky. *Dětské autosedačky pro děti ve věku 0 - 1,5 roku, bez základny. Hlavní vlastnosti: Modulární systém: Zůstaňte flexibilní - v rámci modulárního systému Z-Line lze autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size nasadit na základnu Base Z a zajistit tak pro dítě dlouhodobé bezpečné cestování. Ergonomická pozice vleže: Pro vyšší pohodlí mimo vozidlo. Úhel uvnitř autosedačky lze snadno nastavit pouze jednou rukou bez nutnosti vyndavání dítěte. 180° otočný mechanismus: Základna Base Z poskytuje pohodlnou pozici pro snadný nástup a výstup bez zbytečného namáhání zad rodičů. Funkce D.D.C. zabraňuje nesprávnému použití autosedačky v pozici po směru jízdy. L.S.P. systém: Poskytuje zvýšenou ochranu při... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Autosedačka Cybex Sirona Z i-Size + otočná základna
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nepoškozená Cybex Sirona Z i-size autosedačka + otočná základna. Drobné známky opotřebení.
Plzeňský kraj
3 900
 Kč
Autosedačka Cybex Sirona Gi i-Size Plus Lava Grey
Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím novou, nepoužitou autosedačku Cybex Sirona Gi i-Size Plus Lava Grey/mid grey. Cena dohodou (nevhodný dar).
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
NOVÁ ORIGINÁLNĚ ZABALENÁ AUTOSEDAČKA CARETERO MOKKI 2022 SPS
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
PŮVODNÍ CENA 4078,- Dětská autosedačka Mokki Caretero originálního tvaru, otočná o 360°, postavena na bytelné konstrukci, pro váhovou kategorii 0-36 kg. Díky otočnému sedadlu bude změna polohy v směru jízdy, nebo proti směru jízdy, stejně jako uložení dítěte do autosedačky ještě jednodušší. Pokud je autosedačka připevněna ve směru jízdy isofixem a pásem Top Tether, není možné autosedačku otáčet o 360 °. Možnost otáčení autosedačky o 360 ° je možné v případě, že je autosedačka připevněna proti směru jízdy. Mokki je všestranná, pohodlná a bezpečná volba pro děti všech věkových kategorií. Autosedačka má sundávatelný potah a je homologována podle normy ECE R44/04. Charakteristika: možnost použití ve směru i proti směru jízdy pro děti s váhou od 0 do 36 kg (skupina 0 +, I, II, III) instalace proti směru jízdy (0-13... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 890
 Kč
Detska autosedacka Cybex Sirona I-size
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Po jednom diteti, iso fix, pratelny potah, dobry stav
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Autosedačka Cybex Sirona M2,ISOfixová báze,vložka Merino
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Cybex Sirona M2 i-Size Premium Black 2019 - v protisměru jízdy až do 105 cm, cca 4 roky - po směru jízdy od 16 měsíců a 76 cm - integrovaný L.S.P systém - polohování jednou rukou - výškově nastavitelná opěrka hlavy - nacvakávací systém pro změnu pozice V ceně 4 500,- také isofixová báze + vložka proti p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Autosedačka Cybex Sirona Gi i-Size Plus Lava Grey/mid grey
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím novou, nepoužitou autosedačku Cybex Sirona Gi i-Size Plus Lava Grey/mid grey. Cena dohodou (nevhodný dar).
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Autosedačka Cybex Pallas
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam Autosedacku Cybex Pallas po jednom dítěti nemá isofix .osobni odběr Mnichovo Hradiště a okolí
Středočeský kraj
1 199
 Kč
Autosedačka Cybex Aton
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Cybex po 2 dětech včetně základny isofix. Nekuřácké auto.
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Prodam Autosedacku Cybex Pallas s Isofixem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam Autosedacku Cybex Pallas po jednom dítěti s ISOFIXEM .osobni odběr Mnichovo Hradiště a okolí
Středočeský kraj
1 499
 Kč
Autosedačka Cybex Sirona M2 i-Size
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám autosedačka Cybex v hezkém stavu, černé barvy. Používána v nekuřáckém prostředí, nebouraná. Použití sedačky po směru nebo protisměru jízdy. Souč... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 200
 Kč
Autosedačka Cybex Cloud Z
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám vajíčko Cybex Cloud Z s polohováním, nebouraná, nekuřáci. K vyzvednutí v Hranicích.
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
Autosedačka Britax Römer Kidfix II XP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Autosedačka je určena pro věkovou skupinu dětí 3 - 12 let o hmotnosti 15-36 kg. Zabezpečení dítěte zajišťuje bezp... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Autosedačka Cybex Aton
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízí autosedačku - vajíčko značky Cybex Aton 5 po jednom dítěti (pořízena před rokem). Vajíčko je v záno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Autosedačka Cybex Cloud Z i-size + základna Cybex Base Z
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
REZERVOVÁNO - Prodám autosedačku Cybex cloud Z i-Size 2022 v šedé barvě (Soho Grey) v pěkném stavu, nebouraná, z nekuřáckého prostředí, vytepovaná. Součástí autosedačky je odnímatelná Cybex novorozenecká vložka vhodná pro děti do 6 měsíců, my používali pouze 2m. Autosedačka lze sklopit do lehu. K tomu stejně používána otočná základna Cybex ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Autosedačka Cybex se základnou
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam dětskou autosedačku Cybex+základnu do auta. Top stav! Komplet prodam za 3500,- ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Britax Römer Trifix2 i-size
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer Trifix2 i-size, pro dítě do 22 kg, úchyty Isofix, funkční, po jednom dí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Trička a topy