Kočárek Stokke Trailz trojkombinace

Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodáváme námi milovaný kočárek Stokke Trailz a autosedačku Cybex Platinum Aton Q. Kočárek obsahuje velikou a pohodlnou korbičku pro nejmenší dětičky a sportovní sezení pro větší děti. Kočárek má sportovní nafukovací kola, která projedou jakýkoliv terén. Korbička nebo sedačka se dá otáčet po i proti ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek trojkombinace Casualplay S4
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám používaný kočárek Casualplay S4 titan. Součástí hluboká korb... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Kočárek Neonato Puro tmavěmodrý, trojkombinace
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Neonato Puro tmavěmodrý, trojkombinace, rok výroby 2019. Velmi zachovalý. Po jednom dítěti. Velká korbička s matrací, sportovní část je kolíbkového typu. Vajíčko s adaptéry pro nacvaknut... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Kočárek 2v1
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek 2 v 1 - korbička pro miminko, sportovní díl. Korbičky je možné umístit na obě strany. Je skládací. + adaptéry na autosedačku (vajíčko se dá dokoupit - originál), Korbička pro miminko má polohovací spodek - záda se dají zvednout. Sporťák j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 650
 Kč
Kočárek X-lander trojkombinace
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek trojkombinace X-LANDER, kompletní, ve velmi dobrém stavu, hluboká korba, sportovní kočárek, autosedačka... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Prodám trojkombinaci kočárku Firkon Vesta swing
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci kočárku Firkon Vesta swing. Kočár má velmi prostornou korbičku o vnitřních rozměrech 85cm x 37 cm, díky čemuž je vhodný pro větší děti. Kočár má velká nezatáčecí odpružená nafukovací kola. Velmi se tak hodí pro jízdu ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Kočárek Stokke trailz
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci kočárku Stokke Trailz v černé barvě. Hluboká korba - velmi prostorná. Funkčně naprosto v pořádku, v perfektním stavu. Sportovní korba včetně novorozenecké vložky. Stříška nastavitelná s prodloužením a větráním. Podvozek plně funkční - servisován. Madlo v hnědé barvě, drobné olupování viz foto. Bytelný a kvalitní kočárek i na horší... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 900
 Kč
Korbička kočárku Xpram
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám levně korbičku kočárku Xpram.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Trojkombinace Baby Jogger City Elite + druhá korba zdarma
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Trojkombinace kočárku Baby Jogger City Elite + autosedačka zn. Cybex Aton Q Platinum + hluboká korba šedé barvy Baby Jogger Deluxe + ZDARMA hluboká korba Baby Jogger (včetně adaptérů pro upevnění korbiček a autosedačky). Vše ve velmi dobrém stavu, po jednom dítěti a z nekuřáckého prostředí! NAVÍC madlo, 2 moskytiéry, organizér u madla rodiče, 4 pláštěnky (na autosedačku Cybex, na obě hluboké korbičky i na sporťák včetně tašky, kam se dá pláštěnka uložit) - vše nafoceno v albu viz odkaz výše Kočáre... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 590
 Kč
Kočárek Stokke trailz
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím kočárek zn. Stokke Trailz dvoukombinaci - hluboká korba + sportovní sedák s vložkou od 6. měsíce a adaptéry na autosedačku cybex. Kočárek je po dvou dětech. Ve skvělém stavu, pár oděrek na podvozku od skládání do auta. Na rukojeti se na dvou místech odlupuje - viz foto. Sportovní sedák jde po nebo proti směru jízdy. Kolečka jsou nafukovací, zadní nová. Kočá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Kočárek Casualplay S4
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý kočárek Casualplay s4 -hluboká korbička s boudičkou +... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Prodám kočárek ROAN 7490 Kč + autosedačku Cybex 2500 Kč
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím použitý kombinovaný kočárek ROAN Bloom Night Trip (po jednom dítěti). Vše je čisté a vyprané. Jen na konstrukci jsou lehké oděrky (viz foto), ale jinak je kočárek bez jakýchkoliv vad. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 490
 Kč
Kočárek s příslušenstvím
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dětský kočárek s příslušenstvím Vyměnitelná korbička Síťka pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 490
 Kč
Kočárek Bebetto kombinovaný
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodam kombinovaný kočárek Bebetto Tito premium pro děti 0-36 měsíců (max 15 kg). Po jednom dítěti. Běžné známky používání, jinak velice pěkný stav .Bohatá trojkombinace, navíc dokupovana autosedačka .V ceně hluboká korba, sporťák ,3x zimní nanozniky, autosedačka, adaptéry k autosedačce.Na fotkách nejsou držák na lahvičku,taška na madlo, hmyzovka.Vše je ale součástí.Charakteristika: moderní, inovatní a odlehčený rám ,prostorná korbička,nastavitelné opěradlo a matrace u sportovní verze i do úplného lehu,možnost nastavení sportovní verze kočárku ve směru i protisměr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 500
 Kč
Kočárek Concord-jako nový
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku Concord neo limitovaná edice v béžové barvě . Kočárek má bohaté příslušenství od pláštěnky po deštníček (ten jsme nepoužili ) Barva není vysisovana od sluníčka , je jako nový . Málo používaný , na sportovní verzi je pridelany nanoznik v madle( ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Kočárek Stokke Xplory
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Vše nové . Korbička X Yellow a podvozek V6
Kraj Vysočina
7 490
 Kč
Stokke trailz korba a autosedačka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pěkný podvozek Stokke trailz nafukovcí kola, která neuchází, podvozek bez větších poškrábání, obrovský koš, uveze hodně, loupe se madlo, ale potah se dá koupit na allegro za 280,-Kč nebo ve Vandastore ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Cybex Priam Koi 2018 trojkombinace
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek ve dvou kombinaci, hluboká korba + sportovní sezení + polohovaci autosedačka z I-size 2020 + adaptéry na připevnění vajíčka k podvozku. Dále v ceně zahrnuto příslušenství - pláštěnky na sporťák i hlubokou korbu + fusak a rukavník (3v1 - ke kočárku a do autosedačky) + terénní kola (nová, nepoužitá) + originál Cybex držák na pití. Vše... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 900
 Kč
Sportovní kočárek TFK Joggster Adventure + hluboká korba
Kočárek v pěkném stavu,po jednom dítěti, nechám i spoustu příslušenství navíc (síťka proti hmyzu na hlubokou korbu, clona na sportovní kočárek, adaptéry na hlubokou korbu a autosedačku cybex,dvě pláštěnky, přihrádka na věci, podložka pinkie oboustranná letní a zimní strana na ... (více v detailu)
14 000
 Kč
Stokke Trailz Grey melange
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam krásný kočárek stokke. Kupovan v květnu 2019. Servisovan ve Vandastore v Brně. Hluboká korba po 2 dětech, sportovní sezení využito pouze u prvního dítě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 500
 Kč
Kočárek Britax Romer smile III 3v1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Set kočárek Smile III + hluboká korba + autosedačka Baby Safe 3 i-Size
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Dorjan Basic Comfort
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Dorjan Basic Comfort - 24.2. - 10:06 Prodávám trojkombinaci Kočárku Dorjan Basic Comfort. Hmotnost kočárku je 12 kg. Přední kola jsou otočná s možností aretace. Kola jsou gelová. Rukojeť kočárku je kožená a výškově nastavitelná. Prostorný nákupní košík poslouží pro spoustu věcí, které potřebujete mít s sebou během vycházek. Autosedačka i s adaptéry na konstrukci kočárku. Hluboká korbička je vybavena polohováním zad. V boudičce korby je větrací síťka. Kor... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Kočárek Stokke Xplory
Před 3 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Vše nové. Korbička X Yellow a podvozek V6.
Kraj Vysočina
7 490
 Kč
Kočárek pro dvojčata
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám rok a půl starý kočárek easywalker pro dvojčata ( hluboký plus sportovní)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Kočárek Firkon Vesta Vario XL
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Kombinovaný kočárek Firkon Vesta Vario s prostornou stabilní korbičkou, otočnou sportovní sedačkou vhodný do města i lehčího terénu. Odpružená nafukovací gumová kola. Osobní odběr. Hluboká verze: Plastový skelet hluboké korbičky Polohy nastavení boudy v několika úhlech sklopení Plynule nastavitelná opěrka zad v korbě ovládaná vně zespodu korbičky Plně odnímatelné a pratelné bavlněné polstrování uvnitř korbičky včetně matrace Samostatné krytí hluboké korbičky Všitá moskytiéra v boudě Délka lůžka 85 cm, šířka lůžka 37 cm, výška korbičky 22 cm, váha 4,5 kg Sportovní verze: Samostatná nastavitelná boudička Možnost úplného sklopení boudy vpřed i vzad Úplné uzavření sporťáku proti slunci a větru Odvětrávací okénko s všitou moskytiérou Měkce polstrovaná sportovní sedačka Integrovaná vyndavací vložka v sedu sporťáku Měkce polstrované 5-ti bodové bezpečnostní pásy Plně polohovatelná opě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Kocarek tutis uno3+ , dvojkombinace
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dvojkombinaci kočárku tutis uno3+ , k tomu autosedačka cybex aton M-i size. Kupovaný 4/22 Používaný 2 roky a je ve velmi hezkém stavu,po jednom dítěti, z nekurackeho prostředí ,běžné znamky opotřebení na kovové konstrukci (nafoceno) hluboka korba a sportovní jsou profesionálne vycisteny. V hluboké korbě lze polohovat do 3 poloh (viz foto) Sportovni verzi kocarku lze měnit směr jizdy, jde do uplneho rovného sedu a do rovného lehu -obsahuje hlubokou korbu, sportovní sedačku, nánož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hluboké kočárky