Filtry



Dětské nádobí

1 118 výsledků

Organizér taška na kočárek s klopou - šedý
Před 406 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Praktický závěsný organizér na kočárek s kloupou a držáky na láhve. Taška celkem obsahuje 6 kapes. Velkou vnitřní kapsu je možné pomocí přepážky na suchý zip oddělit na dvě menší přihrádky. Dále obsahuje dvě postranní kapsy na pití. Organizér uchytíte na madlo (r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
Praktický kartáč 3v1
Před 406 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Praktický kartáč 3v1 nejen pro čištění sklenic, hrnků a dětských lahví. Má víceúčelové využití, vyčistí i špatně dostupná místa. Mater... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč
Organizér na kočárek - taška přes rameno 2v1
Před 406 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Organizér na kočárek a taška přes rameno 2v1, je univerzální. Pasuje na téměř všechny typy kočárků. Lze ho nosit i jako kabelku/tašku přes rameno. Uvnitř organizéru jsou dvě přihrádky na pití, láhe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Krásné, staré, neporušené a znač. hrn. 2ks volné
Před 410 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Krásné, staré, neporušené a značené hrnky s dětským motivem. Posílám zásilkovnou, poštovn... (více v detailu)
Ústecký kraj
80
 Kč
Batoh školní Topgal 2.stupeň
Před 410 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PC 1745 Kč, nošený 2 týdny, pak se změnila třídní móda model RUBI 19026 Studentský batoh s výšivkou vhodný pro 2. stupeň ZŠ, SŠ i VŠ pevná polstrovaná záda s hliníkovou výztuhou nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pásek Ergonomicky tvarované a výškově nastavitelné ramenní popruhy - výškově nastavitelná hrudní přezka dvě hlavní komory - zadní je objemově větší - sešity, těžké učebnice i notebook. Na zadní části komory - polstrovaná kapsa - sešity i laptop do velikosti 15,4". Na kapse na not... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Batůžek s Dinosaurem
Před 410 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Rozměry: 25x22x10cm Materiál: polyester - Nastavitelné popruhy na záda - zapínání na zip - velká kapsa a na bocíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
255
 Kč
Zdrava lahev zachranari
Před 411 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stav dobrý Viz foto Predani Praha 4, Rakovník
Hlavní město Praha
95
 Kč
Dětská láhev 500 ml - LOL
Před 412 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím dětskou láhev s obrázky LOL, objem cca 500 ml.
Středočeský kraj
80
 Kč
ŠEDÝ puntíkovaný elegantní batoh, objem 12 L
Před 412 dny - Moravskoslezský kraj - EMIMINO
Nové zboží k prodeji … tato stylová taška / batoh má spoustu chytrých funkcí, které Vám i Vaší rodině zpříjemní kratší výlety. Jsou navržené pro lidi, kteří jsou pořád na cestách – aby každý měl s sebou vše, co potřebuje. Batoh má praktickou vnější přihrádku, do které můžete ukládat například klíče a mobilní telefon, a tak své věci rychle najdete a získáte k nim snadný přístup. Na boku je kapsa na lahev s vodou nebo deštník. Uvnitř batohu je jedna samostatná přihrádka, která pojme počítač velikosti 14“ a dvě oddělené přihrádky, kde můžete mít věci, ke kterým chcete mít rychlý přístup. D... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
449
 Kč
Krásná školní aktovka Motokros
Před 413 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Moc pěkná chlapecká školní taška Midi, Motokros 38x32x22 cm, objem 16l, hmotnost 1100g, nosnost 6kg. Školní taška má délkově nastavitelné ramenní popruhy s přitahovacími pásky, ergonomicky tvarované a prodyšné polstrování zad, nastavitelný hrudní popruh, prostorná hlavní komora s malou kapsičkou na zip, velká přední kapsa, dvě postranní kapsy např. na lahev s pitím. ... (více v detailu)
Zlínský kraj
380
 Kč
Školní aktovka Batman
Před 413 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Školní aktovka je určena pro žáky 1. až 3. třídy základní školy. Uvnitř aktovky je textilní přepážka,díky které je možné těžší učebnice umístit co nejblíže zádům, a tak správně rozložit váhu batohu na záda. Na přední straně aktovky je menší kapsa na zip, vhodná k uložení svačinového boxu - anatomicky tvarovaná polstrovaná záda z prodyšného materiálu - pevné dno je lehce omyvatelné a voděodolné, zabezpečuje dobrou stabilitu aktovky (stojí i prázdná) - menší zipová kaps... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Sterilizátor kojeneckých lahví
Před 413 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sterilizátor kojeneckých lahví, super stav. Mrkněte i na mé další inzeráty.
Středočeský kraj
150
 Kč
Aktovka, batoh 1.- 5.třída + pouzdro zn. Topgal8
Před 414 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Značka TOPGAL, obsah 28.6 l, rozměr 41 x 30 x 23 cm, hmotnost 0.96 kg. Původní cena za aktovku + pouzdro: 2200Kč. Ergonomicky zádový systém s polstrováním, délkově nastavitelné ramenní popruhy, vyjímatelný hliníkový rám, bezpečný díky reflexním plochám pro zvýšení viditelnosti za každých podmínek, dno batohu z pevného materiálu, opatřeno plastovými nožkami. Nejprostornější je prostř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Zdravá lahev 0,5l
Před 415 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jako nová, párkrát použitá na vodu, navíc nové pítko. Součástí je i krytka pítka, jen není na fotkách. Osobně Dobříš nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
125
 Kč
Sada lahvicek, hrnecek pro holcicku
Před 415 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jedna se o lahvicky a ucici hrnecek, ktere jsou na fotkach. Mix znacek. Nektere byly pouzivany, nektere jen je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
kojenecká láhev
Před 417 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
plastová kojenecká láhev včetně nové savičky, s obrázky oveček, nepoužívaná
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
Dětská pitná láhev
Před 419 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám novou,nepoužívanou dětskou láhev.Vhodná do školy.
Moravskoslezský kraj
179
 Kč
BAGMASTER-ŠKOLNÍ BATOH - od 4.třídy
Před 427 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nošený jen dcerou,pohodlnýýý.Přední kapsa místy lehce poškrábaná na obrázcích,dole rožky trochu šouplé nejsou skrz.Určitě ještě nositelná.Původní c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Učící hrnek Philips Avent
Před 430 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám párkrát použitý učící hrnek Philips Avent 360. Objem hrnečku je 200 ml, je určen pro děti od 9 měsíců, netekoucí. Hrneček pomáhá s přechodem pití z láhve na pití z otevřeného hrnečku. Dítě se díky němu nepolije. Je praktický doma i na cesty. Víčko udržuje hrnek čistý. Jedinečný ventil dítě aktivuje přitisknutím rtů k okraji a umožňuje pít po celém okraji jako dospělák z velkého hrnku. Voda teče z hrnečku, pouze když dítě přitiskne ret k okraji nádobky. Pít se dá ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
79
 Kč
Autosedačka Cortina evolution x3 cena s poštovným
Před 430 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
prodám autosedačku - kočárek - vajíčko, šedá se zelenou poduškou, značka Cortina evolution x3, cam mondo bambino made in italy, univerzal 0-13 kg, celková délka napříč 75 cm, po straně 40 cm, potahy jsou zřejmě pratelné, běžné známky užívání, pro nenáročné poslouží, nekuřácké. cena včetně poštovného i balného, ce... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Školní batoh Bagmaster
Před 432 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Školní batoh, původní cena 2000,- Kč, vhodný pro školáky od 4. třídy, kteří potřebují místo na spoustu věcí. Má tři prostorné komory s polstrovanou přihrádkou na notebook 15 a spoustu menších kapes na různé drobnosti. Do bočních kapes se vejde i láhe... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Retro láhev na pití plastová nepoužitá
Před 433 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám retro láhev na pití plastová nepoužitá. Cena 85 Kč + balíkovna.
Pardubický kraj
85
 Kč
Školní set Zippy Panda II
Před 434 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dcerka nosila ve škole 2 roky. PC 2500 Kč. Součástí aktovka, peněženka (nepoužívana), pláštěnka, láhev, box na svačinu, desky, pytel na TV - málo používaný, pouzdro. St... (více v detailu)
Zlínský kraj
700
 Kč
Láhev dětská
Před 435 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Daruji
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Moravskoslezský kraj
50
 Kč