Filtry



Hluboké kočárky

732 výsledků

Kočárek Britax Go
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Britax Go. Používaný, ale v perfektním stavu. Hluboká korba a sporťák, včetně adaptérů pro autos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Set pro dítě-kočárek Junama,autosedačka Cybex,vanička,prebal
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji : Kočárek Junama v krásné černo bílé, jedna se o trojkombinaci, včetně dvou tašek ke kočárku, zimního pytle. Kočárek se skládá z hluboké korbičky a sportovní verze. Rukojeť se dá obrátit na obě strany. Podrobnější informace viz zn.Junama. Kočárek včetně příslušenství byl pořízen v prodejně Růžov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Joolz Hub kočárek
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek značky Joolz Hub v barvě marvellous green. V ceně je zahrnut podvozek, hluboká korba ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 000
 Kč
Kočárek ABC DESIGN TURBO 6S
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám kočárek ABC DESIGN TURBO 6S, součástí je hluboká korbička, otočná sportovní sedačka s polohovacími zády až do úplného ležení, polohovací nánožník, zateplovací a zmenšovací vložka, taška na pleny a potřeby s sebou. přední kola otočná o 3... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Kočárek ABC DESIGN Set Salsa 4 Air 2020, champagne DIAMOND E
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Set se skládá z kočárku Salsa 4 Air, hluboké korby, autosedačky Tulip i-Size a adaptérů pro upevnění autosedačky. Tato kombinace barev se už nevyrábí. Kočárek je po 2 dětech, ale v dobrém stavu. Ježděno převážně ve městě. Přidám pláštěnky (korba ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Kočárek ARTE 3x3
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Multifunkční kombinovaný kočárek ARTE 3x3. Hluboká korba, sportovní nástavba (po i proti směru jízdy), autosedačka (vajíčko... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Kočárky
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kočárek hluboký po jednom dítěti, stav dobrý, fusak zimní, tašku na věci k tomu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Camarelo Seeba Art Shine
Prodám kočárek Camarelo Seeba Art Shine s hlubokou korbičkou, sportovní částí, možností nasazení autosedačky na konstrukci. Hluboká korbička je vhodná od prvních dnů života dítěte do 6 měsíců, sportovní část pak od 6 měsíců do 3 let dítěte. Kombinovaný dětský kočárek je bezpečn... (více v detailu)
Neuvedeno
Kočárek Baby Merc Faster 3 Style 2017 + autosedačka
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Baby Merc Faster 3 Style 2017 + autosedačka Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Snadná manipulace, lehký rám a skvělý des... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Kočárek ABC design salsa 4air
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti,používaný do 15 měsíců. Vhodný i na nerovný povrch,lesní cesty. Více informací o kočárku na odkaze. My byli s kočárkem maximálně spokojeni. Důvod prodeje: možnost testováni jiného kočárku, trojkolky. Kočárek nese běžné známky používání. Obsahuje hlubokou korbu a sportovn... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Kočárek ROAN - dvojkombinace
Prodáme náš spolehlivý kočárek značky Roan. Kočárek zvládl veškerý terén, v zimně s přehledem hluboký sníh. Kočárek prodáme včetně tašky, slídy, síťky proti hmyzu, rukávníku na zimu a clony proti slunci. Na posledních dvou fotog... (více v detailu)
7 000
 Kč
Kočárek Espiro Miloo
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám používaný kočárek od ledna, aktuálně tedy 9 měsíců ježděn. Hluboká korba má adaptéry na vyvýšení Ke kočárku 2 tašky, 2 síťky proti hmyzu, 2 pláštěnky, držák na pití, fusak na jaro/pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Hluboký kočárek JOIE
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám hluboký kočárek JOIE, podvozek, nánožník, pláštěnka. Korba j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Petite & Mars Vario
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hluboký a sportovní kočárek krásný vzor černé barvy .Kočárek je po jednom dítěti.Uvedená cena je za hlubokou korbu, konstrukci a sportovní korbu k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kočárek trojkombinace s příslušenstvím Dobrý den. Prodám trojkombinační kočárek po jednom dítěti v pěkném stavu. Součástí je prostorná hluboká korbička, sportovní korba a auto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 590
 Kč
Hluboká korba Britax Römer ke kočárku Bob Revolution Pro
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
* Přednosti: sklápěcí stříška, pohodlné držadlo na přenášení jednou rukou, bílé plátěné potahy v korbě lze samostatně prát * Příslušenství: nepromokavý vnější potah, nepromokavé prostěradlo, adaptér pro připojení na kočárek... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Korbička Baby jogger DELUXE TENCEL LUNAR BLACK
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zcela nová nepoužitá hluboká korba ke kočárku Baby jogger CITY SELECT 2 a SUMMIT X3. Záruka do 2/2026.
Liberecký kraj
5 490
 Kč
Kočárek Bugaboo Fox 2, příslušenství, v záruce, kombinace
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní kočárek Bugaboo Fox 2 ALU Grey Melange ve skvělém stavu, součástí je bohaté příslušenství. Koupen ve značkovém obchodě Vanda Store 05/2021, servisován 12/2022. Záruka na konstrukci 4 roky, do 05/2025. Doklad o koupi a servisu Součástí. Barva stříšky mírně vyšisovaná, běžné opotřebení, funkce plně funkční. Skladný kočárek i do malého auta, vhodný do města i do terénu. Po jednom dítěti. Bugaboo originál příslušenství: - spacák, včetně zimní vlož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Nordi Fjordi
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek zn. Norsi Fjordi, po 2 dětech, takže je to na kočárku znát, ale přesto ještě určitě dobře poslouží. Jako druhý kočárek nebo k babičce bude ideální. Podvozek opravovany, ale plne funkcni, běžné šrámy od skládání do auta. Zasivany košík ze spodní strany. Kocar je 2 kombinace, hluboká korba ve v... (více v detailu)
Zlínský kraj
999
 Kč
Kočárek Stokke dvojkombinace + doplňky
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám skvělou dvojkombinaci kočárku Stokke Trailz Black melange s nafukovacími koly. Oděrky a škrábance od používání. Součástí je: hluboká korba sportovní k... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Firkon Verano LX
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zachovalý kočárek, dvojkombinace, sedačka a korbička pro miminko, letní a zimní vložka, síťka proti hmyzu. Otočná kolečka, brzda, polohovací madlo. Opravdu velk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Hluboká korba Thule Urban Glide 2
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám korbu ke kočárku Thule Urban Glide 2 ve velmi dobrém stavu. S příslušenstvím.
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Trojkombinace Junama Space 03
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
KOČÁREK NEPOSÍLÁM-JEN OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V KRAVAŘÍCH !!!!!! Známky běžného opotřebení. PODVOZEK * odlehčená hliníková konstrukce * možnost upevnění po i proti směru jízdy * přídavný tlumič nárazů umístěný v rámové konstrukci eliminuje vibrace a nerovnosti terénu * měkké odpružení podvozku s nastavitelnou tuhostí * výškově nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží * gelová bezúdržbová kola (snadno odnímatelná) * otočná přední kola s možností aretace * bezúdržbová centrální brzda * prostorný uzavíratelný nákupní koš * jednoduchý systém "DOUBLE CLICK" * po složení má kompaktní rozměry HLUBOKÁ KORBIČKA * prostorná, pohodlná hluboká korba s nastavitelnou opě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
NORDI SOLE - dvojkombinace
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kočárek NORDI SOLE v pěkném stavu. - hluboká korbička - sporták - taška na rukojeť - držák na pití - moskytiéra - ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990
 Kč
Bugaboo Donkey twin 2
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo donkey twin 2. Kupovaný v roce 2021. Používaný cca 2 roky. Oděrky na madle, poškozené síťky - viz foto. Součástí jsou hluboké k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč