Filtry



Hluboké kočárky

732 výsledků

Easy Wolker
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek je po dvou dětech v dobrém stavu. Oděrky od běžného užívání. Hluboká korb... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek dvojkombinace Eco Verona by Coletto
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek ve velmi dobrém stavu. Hluboká korba a sportovní část, včetně 2 ks nánožníků, tašky, pláštěnky, sítě a adaptérů na vajíčko. Hluboká korba je velmi prostorná, vše uvnitř pratelné, nánožník poskytuje perfektní krytí před větrem. Korba je plastová s madlem pro pohodlné přenášení. Sportovní část je polohovatelná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 300
 Kč
Prodám set pro miminko 0+ - celá výbava
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám set pro miminko 0+ – kočárek, vajíčko, povlečení, prostěradla, látkové pleny. Vše vyprané a vyčištěné. Pro více informací volejte/pište. Povlečení – 5ks Peřinka a polštář Látkové pleny Kočárek BABY DESIGN Husky Set obsahuje: -sportovní kočárek... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Kočárek Bugaboo Donkey 5 sourozenecky
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám sourozenecky kočárek Bugaboo Donkey 5 Mineral Mono complete Black/Washed black Koupeno 2/2024 Prodloužena záruka na 4 roky 2x sportovni verze-nove 1x hluboká korba-nove 1x novorozenecká vložka Bugaboo-nove 2x Mosk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
40 000
 Kč
Kočárek Inglesina
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
OSOBNÍ PŘEDÁNÍ Plzeň. Při rychlém jednání možná sleva Systém 4v1 obsahuje: * Hluboké vaničky * podložky Welcome PadTM * Matrace * Sportovní části s boudičkou a nánožníkem * Autosedačky Darwin i-Size skupina 0+ * Podstavce Stand Up pro vaničku i autose... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 000
 Kč
Kočárek TUTIS Aero 2v1
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Po jednom dítěti, jako nový,velmi pěkný, nepoškozený. Kočárek TUTIS Aero 2v1   Set obsahuje: podvozek + sportovní sedák + hlubokou korbičku + st... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Cybex Priam
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Cybex Priam po dvou dětech, hluboká korba, podvozek Rosegold, adaptéry na autosedačku... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Dětský kočárek 2-kombinace
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětský kočárek 2-kombinace (hluboká korbička s polohovací podložkou pod hlavičkou + sporťák), v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 390
 Kč
Kočárek pro dvojčata
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata, hluboká i sportovní korba. Velmi dobrý stav.
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Kočárek Anex Sport 2v1
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek 2v1 značky Anex Sport. Hluboká korba je včetně matrace, polohovatelná záda, vnitřní kapsa, síťka proti hmyzu, originál pláštěnka, matrace vždy chráněna prostěradlem, větrací otvor se síťkou ve stříšce, korba prostorná. V zimě jsem tam měla velký, hrubý fusák. Sportovní verze má vyjímatelnou pratelnou vložku, odnímatelné madlo, 5-ti bodový pás, síťku, vnitřní část vždy chráněna potahem do kočárku. Stříš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200
 Kč
Kočár TFK twin trail + hluboké korby + autosedačky
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočár pro dvojčata, včetně hlubokých korbiček, autosedaček,adaptérů a pláštěnek jak na hlubokou korbu tak i na sportovní verzi. Je potřeba vyměnit lanko u ruční brzdy, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Hluboký kočárek
Před 7 dny - AVIZO_CZ
i po letech velmi zachovalý, s možností jiného využití, pro přeprav... (více v detailu)
Neuvedeno
CYBEX Callisto CarryCot - nová hluboká korba
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová luxusní hluboká korba pro kočárek Callisto.Použitelná je i samostatně pro přenášení nebo jako cestovní postýlka.Má speciální bezpe... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 999
 Kč
Kočárek Tako Laret - Polka Dots
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kočárek Tako Laret Polka Dots krásný, bez vad po jednom dítěti Hluboká korba, sportovní korba, nafukovací kolečka s možností aretace, nastavitelná rukojeť, taška a slunečník v barvě kočárku, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 690
 Kč
Kočárek
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti, trojkombinace dětská autosedačka od 0-10kg ,nánožník, stříška a adaptéry, které umožňují instalaci dětské autosedačky na konstrukci kočárků, dále zmenš... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 400
 Kč
Riko Nesa dvokombinace Plum
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Riko Nesa v krasne svestkove (plum) variante. Na sluníčku se potah lehce leskne. Vice info o kocarku: https://www.maxim-kocarky.cz/kombinovany-kocarek-riko-nesa-dvojkombinace/1715-plum/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtZK1BhDuARIsAAy2VzvYVABiLe1h5N3NqlRBfDrWOAQ_eILSkAJPfjiCQIdYNKp2duU9y04aAoLzEALw_wcB K dispozi... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Kočárek Bugaboo donkey
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kočárek Bugaboo donkey . 2 sportovní verze 1 hluboká korba . Korba je z Bugaboo bugalo. Navíc hněda stříška , Růžová letní se všitou síťkou . Růžový komplet vybledlý a nějaký flíček . Bude potřeba vyčistit. J... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Kočárek Cybex Priam Jewels of Nature 2021
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krásný kočárek, používaný rok, v perfektní stavu bez vad, viz foto. - hluboká korbička - podvozek - spo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
Tutis Uno 3+
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek Tutis Uno 3+. Kočárek je velmi lehký a lehce ovladatelný. Větší přední kolečka zajišťují lepší průchodnost. V ochranném krytu proti větru je slídové okno pro kontrolu dítěte bez nutnosti otvírání krytu. Prostorný, zipem uzaviratelný koš pod ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Kočárek Peg-Perego
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Daruji velmi zachovalý kočárek po 2 dětech (hluboký, sporťák + stupátko pro starší dítě). Pouze OSOBNÍ odběr.
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Kombinovaný kočárek Riko Nano 3v1 trojkombinace
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek je po dvou dětech, hodí se jak pro holčičku, tak pro chlapečka. Velice zachovalý kočárek 3v1 vajíčko, korbička, sporťák a spoustu doplňků… Z nekuřáckého prostředí. Návod CZ. Pořizovací cena kočárku byla 11990 Kč. Výbava kočárku: pláštěnka moskytiéra, nánožník taška na rukojeť v barvě kočárku prostorný koš na nákupy matrace růžový polštářek Hluboká korbička: polohovatelná opěrka zad rozkládací bouda se sluneční clonou nánožník matrace upínání na konstrukci systémem Clik-Clak Sportovní verze: polohovací opěrka zad (až do úplného lehu) polohovací opěrka n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500
 Kč
NOVÁ PLÁŠTĚNKA NA KOČÁREK EMITEX EXCLUSIVE MAXI
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PRODÁM: EMITEX PLÁŠTĚNKA EXCLUSIVE MAXI ORIGINÁL ZABALENÁ! Pláštěnka na kočárek Emitex Exclusive Max... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
Junama madena
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek po dvou dětech. Jeví známky používání, ale určitě ještě někomu poslouží. Je... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Jane crosswalk trojkombinace
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku Jane crosswalk - hluboká korba, sportovní korba, vajíčko. Obě korby jdou dát po směru i proti směru jízdy. Sportovní korba lze dát do úplného lehu i sedu, nastavitelná nožní část. Kočárek j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500
 Kč
Kombinovaný kočárek Inglesina, 2v1
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kočárek značky Inglesina. Po jednom dítěti, málo používaný. Krásně hluboká korba + sportovní kočárek. Vhodný do města i do náročnějšího terénu. Velmi příjemně se ovládá, má krásný, jemně houpavý efekt. Pol... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 800
 Kč