Filtry



Kočárky

Více než 10 000 výsledků

Sada pláštěnek + moskytiéry pro Smile III, Weather Kit
Před 32 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Sada do každého počasí perfektně ochrání vaše dítě před deštěm i větrem. Sada obsahuje pláštěnku na sportovní koč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 590
 Kč
Držák na pití SMILE/B-Agile M/R/Strider, Cupholder
Před 33 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
S tímto praktickým doplňkem ke kočárku Britax Römer Smile a B-Agile M je velmi snadné mít volné ruce. Držák se totiž hodí na obě strany kočárku, proto můžet... (více v detailu)
Olomoucký kraj
530
 Kč
Britax přebalovací taška Cosmos Black
Před 33 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Otíratelná, univerzální a praktická přebalovací taška pro různé typy kočárků. Obsahuje termoobal na láhev, přebalovací podložku... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 890
 Kč
Kabelka na kočárek
Před 33 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Používaná, v dobrém stavu
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Kočárek
Před 33 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek značky Kunert 2/1.Hluboká korba plus sportovní kočár ..příslušenstvím moskytiéra ,pláštěnka a k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Taška na kočárek zn.Greentom, tmavěmodrá
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám velkou jednokomorovou tašku na kočárek zn. Greentom, nahoře zakončeno stahováním na zdrhovadlo. Dno je pevné.
Středočeský kraj
250
 Kč
Dětský kočár baby jogger summit X3
Před 33 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodáváme dětský kočár Baby Jogger SUMMIT X3 do každého terénu. Ke sporťáku je pláštěnka + podložka s nánožníkem Je vybaven nafukovacími gumovými koly, odpružením všech kol. - Skládání jednou rukou a ruční brzda - Vícepolohový sklon sedáku a stříška s UV 50+ pomáhají zajistit vašemu dítěti maximální pohodlí, zatímco okýnka Peek-a-Boo vám umožňují jej sledovat. - lze používat jako joggingový kočárek od 9 měsíců do 22 kg (děti do cca 4 let) - zadní bubnová brzda - Bezpečnostní tyč (... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 000
 Kč
Kočárek dvojkombinace Maxi cosi Lila Xp
Před 33 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám málo používaný kočárek Maxi Cosi Lila XP s hlubokou korbou Oria XXl.Kočárek po jednom dítěti stále v záruce.Hluboká korba používaná půl roku a sporťák sporadicky.Kočárek byl využíván jako jeden ze 3 (Thule,Snap4)a více jsme cestovali... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Kočárek ABC design Viper 4
Před 33 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám dvojkombinaci ABC design Viper 4.
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Bugaboo Buffalo
Před 33 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pan kočár chce do světa Díky velkým kolům s aretací projede téměř jakýkoliv terén, lze z něj udělat i terénní dvojkolku. Vhodný do města i do přírody. Hluboká korba, sportovní sezení. Po dohodě lze přidat i sedačku vajíčko Britax včetně adaptérů na kočárek a další sadu kol na výměnu. Ke kočárku - organizér, letní stříška s moskytiérou v barvě Ice Blue, moskytiéra zvl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 800
 Kč
Dětský kočárek
Před 33 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stav viz foto (opotřebované madlo).
Hlavní město Praha
100
 Kč
Kočárek Bexa Cube 2v1 2018
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Bexa Cube 2v1 2018, po jednom dítěti. Krásně barevný hluboký kočárek, bytelný, s velkou korbou. Dobře jezdí i v náročnějším terénu (hrbolatý chodník, zahrada) Sportovní sedačka má vlastní nánožník, jen to nemám vyfocené. Ke kočárku je samozřejmě pláštěnka a síťka. Ke kočárku přidám autosedačku Nania Beone 2020 London Grey. S... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Kočárek 2v1 EGG Pearl 2020
Před 33 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám kočárek značky EGG, konkrétně EGG Pearl 2020 (speciální edice). Jedná se o dvojkombinaci: hluboká korba+sportovní korba a příslušenství. Celý set obsahuje: Podvozek... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 500
 Kč
Cyvex Priam AllTerain 3v1
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Cybex Priam 3v1 - podvozek All Terrain Chrome, kvalitní gumová kola. Korba, sporťák, vajíčko do auta Součástí je také - pláštěnka. Složitelný podvozek i se sporťákem jednoruč. Lehký na manipulaci, výškově nastavitelná rukojeť, možnost aretace předních kol, brzda na ose zadních kol. Rozpínání obou stříšek,... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Kočárek baby jogger city mini gt
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Extra lehký Kočárek- Nosnost 23 kg, prostorný i do šesti let, výška sedáku (prostor pro záda a hlavičku) je 66 cm, odpružení kol, 5-bodové bezpečnostní pásy, polohovací stříška s okénky a ventilačními otvory, velký nákupní košík, kapsa na drobnosti (pláštěnku), brzda, pojistka zajišťující kočárek ve složeném stavu polohovatelný pevný měkký sedák až do lehu, větrané opěradlo, regulovatelné opěradlo, přední a zadní kola průměr 20 cm, otočné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Kočárek golfový Joie Brisk
Před 33 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek "golf" Joie Brisk, příležitostně používaný. Stavitelný pro leh/sed, stavitelná podložk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Kočárek
Prodam sportovní kočárek
1 000
 Kč
Kočárek joie crosster
Prodam kočárek joie crosster. Osobní předání Tabor.
3 500
 Kč
Kočárek Thule double
Prodam kočárek thule double s bohatým příslušenstvím. Osobní předání v Tabore a okolí.
18 000
 Kč
Kočárek
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Junama Geographic 2019, 02 grey (kupováno v roce 2020) Konstrukce s gelovými koly, Hluboká korba s nánožníkem, sportovní nástavba s vložkou, popruhy a zatepleným nánožníkem: původní cena 14990,- Autosedačka (vajíčko) Junama BabySchild 0 -13 kg včetně adaptérů na podvozek kočárk... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
Bumprider skateboard za kočárek
Před 33 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám univerzální skateboard pro starší dítě za kočárek Bumprider. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Kočárek Tutis Viva Life III
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek po jednom dítěti, nekuřácká domácnost, bez domácích mazlíčků používaný přibližně rok a půl. Pořizovací cena 21 tis. v prosinci 2021. Vhodný do terénu, prostorná korbička, stříška s větráním. Sportovní verze polohovatelná. Stříška lze zaklopit i odklopit celá. Us... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Kočárek Valco Baby
Před 34 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím ke koupi kočárek Valco Baby Trend, který je díky polohovatelné zádové opěrce vhodný již pro děti od narození. Kočárek má otočné sedlo, je tedy možné ho nasadit na konstrukci jak ve směru, tak proti směru jízdy. Je vybaven 4-dílnou stříškou, nánožníkem v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Kočárek 3v1 ABC Design Viper 4 rok 2018
Před 34 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci po dvou dětech. Přední kolečka možné zaaretovat, kočár zvládne i terén, ale moc nepruží. Známky opotřebení (viz. foto), ale ur... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Kočárek
Před 34 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám, více do sz. PC 10tis. Prodám za 4000,- známky používání, jinak pěkný stav.
Plzeňský kraj
4 000
 Kč