Filtry



Kočárky

Více než 10 000 výsledků

kočárek pro panenky CHIC 2000 2 v 1
Prodám kočárek pro panenky CHIC 2000 2 v 1, výškově nastavitelná rukojeť v rozmezí cca 55 až ... (více v detailu)
1 200
 Kč
Cybex Priam rose gold seat.´
Před 37 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Cybex Priam rose gold, Specifikace Kočárku: - Sporťák - Korba -Pláštenka 2x -Adaptér na autosedačku -Mo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
Kočárek Joolz Day+
Před 37 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodáme kočárek Joolz Day+ Radiant Grey po jednom dítěti. Velmi málo využívaný, ve velmi dobrém stavu. Součástí ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Kočárek Kunert Rotax
Před 37 dny - AVIZO_CZ
Prodám trojkombinaci kočarku Kunert Rotax v šedé barvě. Hlubová korba, sportovní korba včetně nánožníku, vajičko s nánožnikem. Nová pláštěnka, na zimu rukávník, originálni držák na... (více v detailu)
2 000
 Kč
Kočárek Tudor Ranger
Před 37 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám kombinovaný kočárek značky Tudor Ranger po 1 dítěti, v dobrém stavu. Kočárek: výškově nastavitelné madlo, držáček na pití, spodní koš uzavíratelný na zip, přední kolečka otáčecí s možností aretace, kvalitní odpružení do menšího terénu, pláštěnka, moskytiéra, taška na kočárek. Kočárek se snadno skládá, snadno se vejde do kufru auta. Korbička: možnost věrání pod matrací, polohovatelná matrace pod hlavičkou, stříšku je možné rozepnour a prodloužit, ve střeše větrací síťka, s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900
 Kč
Kočárek Joolz Day+
Před 37 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodam kocarek Joolz Day+ v krasne antracitove barvě. Kupovany 04/23, používaný jen 10 mesicu. Je jako novy, ma pouze par oderek z běžného používání. Kocarek je lehoucky, pohodlný na ovládání, krasne detaily. Otočný po a proti směru jíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Kočárek Jané crosswalker 3v1
Před 37 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jsem druhým majitelem tohoto krásného kočárku kvalitní značky Jané. Set obsahuje dětskou autosedačku+Isofix (lze v autě připevnit i bez základny Isofix), nádherný a prostorný hluboký kočárek s rozepínací střechou ve které je síťka pro stínění a lepší cirkulaci vzduchu, originál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 100
 Kč
Thule urban glide 2 double
Před 37 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek je - v perfektním stavu -z NEKUŘÁCKÉHO PROSTŘEDÍ -kupován 11.4. 2023 -servisován 12.3. 2024 -běžné oděrky na konstrukci od skládání Kočárek není nikde roztržen a není nic prasklého. Kočár... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Kočárek Cybex Priam dvojkombinace
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Cybex Priam dvojkombinaci (velká korbička - skvělý stav, jako nová) a sportovní sezení. K setu přidávám zdarma pláštěnku a moskytiéru (1 ks na korbičku, 1 ks na sportovní sezení). Nedostatky jsou viditelné na fotografiích - občasný škrábanec, opravovaná střecha a oloupané madlo. Nic z toho nemá vliv na funkci. Kočárek jezdí velmi pěkně, má aretaci předních kol. Všechna kola jsou snadno snímatelná. Prostorná nákupní t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Dvojkočárek Bugaboo Donkey 2/1 Twin
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo Donkey, podvozek typ 2, rámy sedaček a sportovní sedáky a korbičky typ 1. Hodně používaný, ale ještě určitě dobře poslouží. Jedno kolo má neorigo plášť. Ráda naposílám detailní fotky všeho. 2x sportovní sezení - dobrý stav, žmolky, jedna výztuha dřevěná naprasklá 2x korbička - jedna matrace bohužel propálená, chybí výztuhy pro položení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Sportovní kočárek k opravě.
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám funkční zachovalý sportovní kočárek Baby AIRBOSS, vada - rozb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kočárek
Před 38 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Daruji kočárek. Vyzvednutí na místě.
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Kočárek INVICTUS 2.0 black
Před 38 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kočárek je v pěkném stavu, po jednom dítěti. Používán v nekuřácké domácnosti. Viditelné nedostatky zachyceny na fotografiích, podvozek poškrábaný od přenášení a skládání do auta. Hluboká korba v oblasti nohou vyšisovaná od sluníčka, krajní výztuha korby lehce deformovaná (lze i stáhnout dovnitř, pak není nedostatek viditelný). Podvozek Invictus, hluboká korba, sportovní nástavba, nánožník, pláštěnka, síťka pro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Bugaboo Fox 2 + taška + stupátko, 1. majitel
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme dětský kočárek Bugaboo Fox 2 ve velmi dobrém stavu. Kočárek lze použít s korbou pro miminko nebo jako sportovní kočárek. Ke kočárku dáváme pláštěnku, stupátko Comfort+ (skejtík) a přebalovací tašku Bugaboo (nová). Hlavní vlastnosti: - Lehká konstrukce: Váží pouhých 9,9 kg, což usnadňuje manipulaci a přenášení. - Perfektní odpružení: Pokročilé odpružení všech čtyř ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Dětský golfový kočárek Cybex Beezy
Před 38 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám dětský golfový kočárek Cybex Beezy. S mírnými oděrkami, vše vyf... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Kočárek X-lander Xmove trojkombinace + přísluš.
Před 38 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci X-lander X move, hluboká korba měkkoučká s bavlněnou výstelkou, sportovní korba a vajíčko se základnou. Zdarma přidám tašku, pláštěnku, termo obal na lah... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Zcela praktický, sportovní kočárek zn: Bébécar
Před 38 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím hodně praktický, sportovní kočárek zn: Bébécar trave systém. Na rozdíl od většiny kočárků je opravdu velmi prostorný. Možno pro dítě od narození do 3. až 4.let. Výškově nastavitelné madlo pro pohodlné vezení. Polohovací záda, do úplného lehu i sedu. Velmi kvalitní brzdy, zastavíte jedním sešlápnutím. Všechny části kočá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 390
 Kč
Taška na kočárek
Před 38 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám velikou prostornou tašku na kočárek s termo obalem na láhev. Použitá párkrát jako nová.
Liberecký kraj
300
 Kč
Kočárek Cybex balios S Denim blue
Před 38 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám sportovní kočárek Cybex balios S. Kočárek je po našich dvou dětech, námi ku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Ke kočárku výbava zdarma
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značkový kočárek X Lander hluboká i sportovní verze v perfektním stavu a zdarma přidám ohrádku 90... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Kočárek Joolz Hub v záruce
Před 38 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodam kočarek Joolz Hub Magnificent green, kupovany 2022. Kočarek je po 1 diteti. Dvojkombinace - sportovni a hluboka korba. Na kočarek je stale zaruka. Fakturu i zaruku mohu poslat. Kočarek je lehky a snadno ovladatelny, lze ho vozit po i proti směru jízdy. Předni kolecka lze nastavit tak, aby se netocila dokola jen dopred... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Kočár joolz day + šedý
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Joolz Day + (3) se 4 originálními doplňky ! Viz. Níže. Nabízím ještě v jiném inzerátu případně originální prebalovaci tasku také ke kočáru ve stejne barvě. Koupe 2021 v trendy baby v Praze Nosí běžné známky opotřebení. Skrabance na plastech a podvozku od manipulace s nim. Jinak bez vad, bez skvrn, oderek v textilu, bez sisovani. Za mě je v krásném stavu!!! Používaný jako jeden ze tři kočárku. U jednoho svetylka na podvozku ch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Cybex Priam Trojkombinace
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek s pláštěnkou, korba s matrací, vajíčko, fusak, stupátko pro sourozence. V dobrém ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 500
 Kč
Bugaboo Buffalo Black
Před 38 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo buffalo dvojkombinace, málo používaný s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč