Filtry



Kočárky

Více než 10 000 výsledků

Kočárek Alpiron
Před 49 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Alpiron, používaný jako druhý kočár u prarodičů. Součástí prodeje je hluboká korba, sportovní korba, taška na kočárek, síťka proti hmyzu, rukávník, autosedačka vajíčk... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Kočárek Noordi Fjordi
Před 49 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodáváme náš oblíbený kočárek Noordi Fjordi, nějaké opotřebení způsobené skládáním kočárku do auta. Korba i sportovní kočár lze dát jak po směru jízdy, tak v protisměru. Odvětrávání jak ve sportovním kočárku, tak ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
kočárek Britax trojkombinace
Před 49 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Kočárek Britax po dvou dětech, trojkombinace: hluboká korba, sporťák, vajíčko, plus nánožník a pláštěnka.
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Dětský kočárek
Před 49 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Celková výška se stříškou cca 90cm. Konstrukci kočárku (včetně řídítek) lze složit až k spodnímu koši.
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Moon kočárek, vajíčko
Před 49 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Korbička, sporťák, vajíčko cybex, plastenka na sportak, plastenka na korbicku, sitka na korbicku Cena za komplet 6000,- V... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
kočárek noordi fjordi II hluboký a sportovní
Před 49 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kočárek Noordi Fjordi II - hluboká korba + nánožník k ní, polohovací matrace, pláštěnka (ta se dává i na sportovní sezení je univerzální), hračka na kočárek, sluneční clona - sportovní sezení + nánožník, pláštěnka z hluboké korby, podložka proti pocení - možno přikoupit za 1000 Kč vajíčko s příslušenstvím cybex aton 5 (vítěz D testu), nánožník, adaptéry na nasazení sedačky na kočárek, fusak do vajíčka (lze použít i do hluboké korby nebo sporťáku) - podvozek, prostorný košík pod ko... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 500
 Kč
Kočárek Gesslein F4
Před 49 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Gesslein F4, po 2 dětech (nový koupen v r. 2019). Součástí je antracitová korbička pro miminko, matrace, hnědá sportovní nástavba, 2x polstrování, podhlavník, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
Kočárek pro panenku
Před 49 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Viz foto, cena 330kč
Olomoucký kraj
330
 Kč
Kočárek Patron
Před 49 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prostorný kočárek, houpaci, stabilní, od narození do 4let. Korba pro miminko, sportovní sedacka. Po vyndán... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Prodám kočárek Bebetto Luca 2v1
Před 49 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kočárek Bebetto Luca 2v1, hluboká korba s variabilní stříškou. U sporťáku je možnost otočení po směru nebo proti směru. Ke kočárku je taška p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 49 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek. Trojkombinace. Po dvou dětech,ale není moc využívaný,nemáme kocarkove děti..suprový stav. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
THULE CHARIOT CROSS + Kolo, Běh, Lyže, Miminkovník
Před 49 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodávám tento značkovy vozik s kompletním příslušenstvím. Jsme první majitelé, vozík jsme kupovali začátkem roku 2022 (fakturu mohu doložit). Na vozíku jsou dodělány brzdy ... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 000
 Kč
Kočárek Kinderkraft
Před 49 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím prodeji půl roku používaný kočárek značky Kinderkraft, kupovaný na jaře 2023. Kočárek je tzv. trojkombinace - korba, sportovní verze a autosedačka vajíčko. Kočárek má ve výbavě moskytiéru, slídu proti dešti, přebalovací tašku, nánožník na korbu i sporťák. Autosedačka má novorozeneckou vložku k vyjmutí, když miminko povyroste. Vajíčko lze používat určitě do 1 roku věku dítěte. Velká nafukovací kola sjedou opravdu všechno, př... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Firkon trojkombinace
Kočárek po dvou dětech - pořízený r. 2014 (korba, sporťák, autoseda... (více v detailu)
1 200
 Kč
Kočárek Tutis 3v1 2020
Před 49 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Tutis uno 3v1. Po jednom diteti, nekuřácké auto. Pláštěnka součástí. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Kočárek Stokke Trailz v krásném stavu
Před 49 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím dvoukombinaci kočárku Stokke Trailz. Hluboká korba je největší na trhu a umožní bezpečně vozit dítě až do doby, dokud se neposadí. Funkčně naprosto v pořádku, zanedbatelné oděrky na podvozku z převozu. Bytelný a kvalitní kočárek i na horší cesty a procházky do lesa. Součásti: - podvoze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Kočárek Noordi Fjordi 2v1
Před 49 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kombinaci 2v1 tvoří podvozek, korbička, sedák. - je velmi prostorný - má reflexní prvky - má na sobě známky používání, bohužel na madlu je oloupaná koženka (viz. foto) Jen osobní předání Plzeň, popřípadě Kralovice. Prosím nevolejte, ale pište sms nebo se ozvěte přes e-mail. Podvozek - otočná přední kola s aretací - odpružená přední i zadní kola - nafukovací kola - výškově nastavitelná rukojeť Korbička - má držadlo pro přená... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Kočarek
Před 49 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Anex - Dvojkombinace (hluboká korba, sporťák) Kočárek má odvětrávání i na hluboké korbě i na sporťáku. Na sporťáku lze prodloužit střechu proti sl... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 000
 Kč
Cybex Priam - Jewels Of Nature
Před 50 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Cybex limitované edice Jewels of Nature. Včetně originálních krabic. Kočárek ve velmi dobrém stavu, málo ježděný. Pouze z vnitřní strany nánožníku téměř neviditelné dva malé flíčky (zohledněno v ceně, ale pravděpod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
kočárek Roan Marita
Před 50 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Korbička je ve velmi dobrém stavu, boudička už teochu vyšisovana od sluníčka. Kolečka naf... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Thule Chariot Sport 2
Před 50 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodame vozík pro 2 deti Thule Chariot Sport 2. Koupen leto 2021, ale nakonec prilis nepoužíván Kompletni výbava, miminko... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Kočárek Joolz day +
Před 50 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kočárek Joolz day + Taylor. Kupovaný ve Vandastoru v Praze,rok 2021. Dobrý den,prodám náš krásný kočárek vyroben na míru. Kočárek je ve velmi hezkém stavu. Kočárek jsme st... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Sourozenecký dvojkočárek Valco Snap Duo
Před 50 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám sourozenecký kočárek Valco Snap Duo. Máme ho z druhé ruky, námi nakonec nebyl nepoužitý. Má nějaké drobné "mouchy" (viz foto), ale nemají vliv na funkci. Stříška je jak od nějakého spreje. Madlo je potažené další látkou. Ze stříšek lezou tyčky, ale dá se ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
900
 Kč
Kočárek Anex e/type 2v1
Před 50 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Anex e/type Sporťák + hluboká korba Škrábance na konstrukci z pokládání do auta Koženkový, lehce omyvateln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Dětský kočárek Noordi Fjordi 3 v 1
Před 50 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám oblíbený dětský kočárek Noordi Fjordi v trojkombinaci korbička, sporťák a vajíčko, které je do 13 kg možné používat i jako autosedačku. Stáří je cca 5 let, hodně používané, ale stá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500
 Kč