Filtry



Kočárky

Více než 10 000 výsledků

Dvojkombinace kočárku korba a sportovní JOOLZ
Před 94 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kočárek Joolz Day 1. Velmi pěkný stav. Včetně příslušenství k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Sportovní kočár Qeridoo Sportex 2020 3 v 1
Před 95 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Odpružený sportovní kočár. Krásný, bezpečný doplněk do rodiny nejen sportovců :). Malé kolečko pro běžné každodenní využití, tažná tyč za kolo,joggingové kolo. Využití : sportovní kočárek, vozík za kolo,kočár pro běh či in-line. Vybaven sedačkou pro pohodlnější jízdu, pláštěnkou na celý kočár. Kočár má zabudovanou clonu proti sluníčku a pláštěnku zakrývající vchod. Lehké ovládání. Krásně drží na silnici.Prcek je chráněn před nepřízní... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 500
 Kč
ABC design salsa 4 air + veškeré příslušenství
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
dvojkombinace ABC design Salsa Air 4 diamond edition 2021, barva Asphalt Diamond Stav: Kočárek po jednom dítěti, je plné funkční jak korba tak sportak se muže dat po směru i proti. Barva lehce vyšisovana od sluníčka Ke kočárku navíc: - moskytiera - pláštěnka - nánožník na sporťák - taška - držáky na tašku - adaptéry na vajíčko (dokoupeno ke koč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 999
 Kč
Košík na jízdní kolo přední
Před 95 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Doprava po celé ČR a SR
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Vozík za kolo Thule
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám vozítko Thule. Stáří 3 roky. vč běžeckého setu, pláštěnky, sluneční clony, miminkovníku + 1x up... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Kočárek Petite&Mars UP
Před 95 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodávám sportovní kočárek Petite&Mars UP. Byl využitý 3x na dovolenou. Kupovaný jako cestovní kočárek (brali jsme s sebou na palubu letadla). Jednou nám ho nevzali - odřený na konstrukci... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč
Britax B-motion 4
Před 95 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
BRITAX B-MOTION 4 sportovní kočárek s vyměnitelnou stříškou a madlem tyrkysové barvy nánožník rukávník na madlo do mrazu podložka náhradní přední kolečka náhradní přední terénní kolečka bez plášťů a duše hluboká korbička bílá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
ABC Design Viper 4 trojkombinace
Před 95 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
1) Hluboká korbička s matrací 2) Sporťák 3) Dětská sedačka s novorozeneckou vložkou Ke kočárku přidáme v ceně redukce na autosedačku, pláštěnka (nikdy nepoužitá), Luxusní zimní fusak značky Boss pořizovací cena 3500kč v perfektním stavu( použit jen párkrát),nánožník na golfáček(nikdy nepoužit) Všechny nástavby jsou otočitelné (po/proti směru jízdy), takže je kočárek velmi variabilní a určitě skvěle poslouží. Možno i... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kočárek Adamex 3v1
Před 95 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Kočárek Adamex Barletta po 2 dětech. Obsahuje 1x podvozek, 2x hluboká korba, 2x sportovní nástavba, 1x vajíčko, náhradní kolečka. Ideální jako náhradní kočárek na chatu nebo k prarodičům. Preference osobního odběru. Popis od prodejce: Designově pěkný, odpružený kočárek Adamex Barletta na hliníkové konstrukci. Tento kočárek se vyznačuje moderním d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Jiný kocarek
Před 95 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Jiný retro kočárek pro sberatele
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Kočárek Venicci Gold 2 v 1 kombinovaný TOP stav
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
+ nechám i s adaptéry na vajíčko + mohu nabídnout i moderní fusak s kožešinou ve stejných barvách s rukavicemi na kočárek Elegantní multifunkční dětský kočárek od výrobce Venicci je vhodný od narození do tří let (nebo do 15 kg). Moderní lehká chromovaná hliníková konstrukce s předními otočnými koly zajistí snadnou manipulace s kočárkem. Hluboká verze vhodná od narození do 6 měsíců (nebo 9 kg), sportovní verze vhodná od 6 měsíců... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 199
 Kč
Britax B - motion
Před 96 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pouštím do světa můj nejoblíbenější kočárek - tříkolka, s nafukovacími kolečky, vhodný jak do města, do lesa, na brusle či běhání. Má síťku ve stříšce mám i clonu, aby byla stříška co nejdelší. Ke kočárku taky pláštěnka, síťka proti hmyzu, podložka do kočárku, na madle pro rodi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500
 Kč
Sportovni kocarek Joie
Před 96 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodam kocarek pouzivany 2 roky. Foukatelna zadní kolečka, polohovatelna zada, drzak na kafe, plastenka. Sediva barva perfektni pomocnik na vylety.... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Kočárek Jedo Tamel
Před 96 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám 7měsíců ježdění kočárek Jedo Tamel E4, koupě srpen 2023, zbývá roční záruka, pořizovací cena 17.299,- Kč. Info od prodejce https://jedobaby.com/cz/wozki/tamel-5/ Jedná se o dvojkombinaci, kdy sportovní verze není zcela použitá. Jedná o sportovnější kočárek s vychytávkami viz fotky. Na kočárku jsou vidět odřeni... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Sportovní kočárek
Před 96 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám sportovní kočárek (dvojkombinace) Joggster twist. Parádní jak do terénu, tak i do města.
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Kočárek Jane croswalk
Před 96 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Detsky kocar Jane Ceoswalk. Trojkombinace. Puvodni cena 26000 Kc. Kocarek byl opecovavan, nekuracke prostredi, stridal se s jinym kocarkem. Oderky samozrejme ma, zohledneno v cene. V pripade zakmu zas... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Kocarek Romer B-motion 4+
Před 96 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dětský kočárek, Britax, B-motion 4+, barva Cosmos Black, Jsou to např. jednoduché sklápění jednou rukou, nastavitelná opěrka nohou, pokročilá ochrana proti nepřízni počasí a kvalitní zadní odpružení pro plynulou jízdu Volně dokoupitelné příslušenství barevný set (stříška + potah madla), nánožník, pláštěnku, hlubokou korbu a mnoho dalšího HLAVNÍ RYSY PRODUKTU Snadné skládání stačí zatáhnout jednou rukou, po složení samostatně stojící Design, kte... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Pláštěnka
Před 96 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
... jako nová... Velikost 128...
Královéhradecký kraj
99
 Kč
retro kočárek Zekiwa
Před 96 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
velmi pěkný kočárek v původním nepoškozeném stavu, houpavý, prostorný, krásná vínová barva. Kočárek je p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 500
 Kč
Kočárek golfky Mamas & Papas
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek golfky Mamas & Papas, super skladné a lehké (hliník). Patří k nej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
kolečka pro dětský kočárek
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
2 x kolečko pro dětský kočárek JOOLZ 121/2x214 ( 57-203) nová, nepoužitá
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kočárek golfky Maclaren Techno XT
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek ve výborném stavu, použitý. Je lehký, skladný, výborný do města, ale zvladne i horší terén. Příbram, Praha
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Golfky
Před 96 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám golfky značky Maclaren, typ Techno XLR, plně funkční. Včetně pláštěnky a zimního fusaku na nohy. Jsou lehké, snadno se složí, mají vespod úložný prostor, ve kterém uvezete i malý nák... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Maxi-cosi trojkombinace
Před 96 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám trojkombinaci kočárku značky Maxi-Cosi. Pořizováno únor2022. Po jednom dítěti. Ve velmi dobrem stavu. Set obsahuje sporťák+korbičku+vajíčko (do auta i na „podvozek“), návody: Kočárek Maxi-Cosi Lila XP - Essential Graphite – včetně originální pláštěnky i síťky proti hmyzu. Ná rámu „podvozku“ je pár škrábanců (z cest letadlem) a na zadní straně sporťáku je v místě sešití látek cca 5cm roztrženo – nicméně to ničemu nevadí, ani to není vidět – všechny nedostatky vi... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Hluboká korbička Thule, super stav
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Málo používána (cca od ledna do července téhož roku), velmi dobrý stav, není vyšisovaná. Adaptéry na kočár součástí.
Hlavní město Praha
3 000
 Kč