Filtry



Kočárky

Více než 10 000 výsledků

Kočár 2v1 Gesslein f4
Velmi praktický kočár používaný jen 2,5 roku. Výhodou je přenosná taška místo pevné korby. Snadno v ní přenáší miminko z bytu do kočárkárny (hlavně v domech bez výtahu), po pře... (více v detailu)
4 500
 Kč
Sportovní kočárek
Před 129 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Sportovní kočárek, možné i do terénu, je opravdu pevný. Velice hezký stav.
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Kombinovaný kočárek Adamex Cristiano
Před 129 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek ve velmi pěkném stavu. Běžné opotřebení viz foto Příslušenství - originál moskytiéra - ruka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 700
 Kč
Herlag retro sportovní kočárek pro dítě
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
sportovní kočárek Herlag pro dítě retro
Hlavní město Praha
800
 Kč
plaštěnka ke kočarku Chicco
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den ,posílám jen po zaplacení na účet cena 90,-Kč +poštovné v České republice Zásilkovnou 79,-celkem169,-Kč.
Hlavní město Praha
90
 Kč
2x Kočárek Britax (3 kombinace) + 1 náhradní
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Britax B-motion kočarek(y) - sporťák v kombinaci s vajíčkem Römer a hlubokou korbou. Jsou k němu i doplňky, pláštěnky, zimní fusak na ruce, kryt na střechu proti slunci atd. Kočárek i korbu lze snadno složit. Má nafukovací kola. Kočá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 390
 Kč
Dětský sportovní kočárek X-lander X-Run
Před 130 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám sportovní kočárek x lander x-run, po jednom dítěti. Pěkný stav, jen je trochu vybledlá stříška (viz foto) a vnitřek kočárku. Brzdička na rukojeti nebrzdí na 100%. Součástí je: přebalovací taška+přebalo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Vak do kočárku- fusak
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám fusak, vak do kočárku- zasilám zasilkovnou
Hlavní město Praha
199
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 130 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kočárek po dvou dětech. Nutno kočárek vyčistit. Kočárek má pár škrábanců od nakládání do auta. Kočárek má také bohaté příslušenst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Kočárek Kinderkraft
Před 130 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek XMoov 3v1 2020. Kočárek byl pouze sestavený ale nikdy nepoužitý- šedo-hnědá kombinace. (Pouze kočárek- bez vajíčka). Tudíž bych byla ráda kdyby alespo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Golfky Infinity
Před 130 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Lehké, skladné s šitými doplňky
Plzeňský kraj
599
 Kč
Kočárek EasyWalker Harvey3
Před 130 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji velmi zachovalý a méně využívaný kočárek Easywalker Harvey 3 s bohatým příslušenstvím. Kočárek je po jednom dítěti. Čistý, žádné závady. Osobní předání Balení obsahuje: Sportovní kočárek Harvey3 Korbička pro novorozence H... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500
 Kč
Kombinovaný kočárek Joie Versatrax
Před 130 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kombinovaný kočárek Joie Součástí je kočárek, hluboká korba a adaptéry pro nasazení hluboké korby, nebo autosedačky. Rok výroby 2020. Včetně 2x pláštěnka (jedna byla součástí, jedna se dokupovala navíc). Po jednom dítět... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
SCOOL TaXXi Elite 1
Před 131 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám vozík za kolo, společně s nádstavci, jogging s brzdou, otočné kolečko - kočár. Součástí prodeje je také miminkovnik, originální s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Tříkolka Zopa citigo
Před 131 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Vhodná pro děti od 10. měsíce věku až do 3 let. -Nosnost max. 30 kg. -Snadné ovládání pomocí vodící tyče s výškovým nastavením. - Zabudované pedály umožní dítěti zapojit se do společné jízdy. -Důležitým dílem jsou bezpečnostní pásy a tlačítko pro blokování otáčení pedálů. -Součástí tříkolky je praktický zadní košík a taška na drobnosti nejen pro dítě. - Seřízení sedátka do protisměru jízdy zajistí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Kočárek Dorjan
Před 131 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kombinovaný kočárek značky Dorjan. Vnitřní délka korbičky: 82 cm, opravdu velká korbička, která vám vydrží dlouho. Hloubka: 19 cm Šířka: 34 cm Výškově nastavitelná rukojeť (3 polohy) Přední otočná nafukovací kola s aretačním systémem. Nafukovací kola výborně tlumí nerovný povrch. Integrovaná větrací síťka na boudičce hluboké i sportovní nástavby. Součástí je původní taška na rukojeť. Ke korbičce dáváme zdarma sluneční clonu Dooky (původní cena 450 Kč). Jej... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
Bugaboo Donkey 2 ve skvělém stavu
Před 131 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám sourozenecký Bugaboo Donkey2 (1x korbička, 2x sporťák) s vínovými stříškami. Používaný cca 1 rok v kombinaci s jiným kočárkem, tudíž s minimálními známkami používání. Jeho velkou předností je velká únosnost a možnost vozit dvě děti současně. Bugaboo Donkey2 je kočárek, který uveze víc věcí, které s sebou na procházku vezmete, a v neposlední řadě na víc dětí. Donkey2 lze snadno přeměnit z kočárku pro jedno dítě na kočárek pro sourozence nebo dvojčátka a naopak. To vše ve třech jednoduchých krocích, kdy teleskopicky rozšíříte podvozek. Dalším benefitem tohoto kočárku je mnoho úložných prostorů a přihrádek na odkládání, díky kterým Donkey2 uveze spoustu věcí stejně jako oslík, po kterém ostatně dostal i své jméno. Bugaboo Donkey2 je praktický kočárek, který je vhodný pro jedno dítě, dvojčátka či dva různě staré sourozence. Sportovní sedačka a hluboké lůžko Sportovní sedačka je otočná a lze ji polohovat, a sice proti směru jízdy do 3 poloh (sed, pololeh a leh) a po s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 900
 Kč
Osprey Poco AG jako nové s transportním obalem
Před 131 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám prakticky nepoužité špičkové dětské nosítko značky Osprey. Je lehké, snadno nastavitelné, s velkým úložním prostorem a odnímatelným malým batůžkem. Součástí je a stříška a třmínky. Má nastavitelný zádový panel se systémem AirSpeed který zajistí skvělé odvětrávání. Vrchní držadlo pro lepší úchop. Součástí je i pláštěnka. Integrovaný stojánek, který zajistí, že nosítko stojí ve v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 390
 Kč
Kočárek
Před 131 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den prodám prémiový kočárek Cortina X3 evolution modrý. Kočárek je plné výbavě a ve velice pěkném stavu, navíc dokoupené věci ( náhradní duše 2x, clona proti sluníčku na sporťák, podložka do sporťáku a povlak letní proti pocení v autoseda... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
SPORTOVNÍ KABELA
Před 131 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím skládací sportovní, nebo cestovní kabelu. Kabela je ve... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
Kocarek
Před 131 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vše Ok pouze chybí uchiceni kolem pasu proto tato nízká cena
Středočeský kraj
250
 Kč
Zimní fusak Gesslein
Před 131 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodam par mesicu pouzivany zimni fusak gesslein.l. Puvodni cena 2.500,-... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Thule Urban Glide 2 - korba (TOP stav)
Před 132 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám korbičku na kočárek Thule Urban Glide 2. Korba je ve velmi dobrém stavu, po 1 dítěti, používaná 6 měsíců zřídka, nese velmi malé známky opotřebení. Ke kočárku ji snadno připevníte pomocí západek (jsou součástí). Součástí je i krycí víko, odvětrávaná matrace a moskytiéra. Korbu lze složit naplocho a při skladování nezabere příliš místa. Dostatečně velká stříška s rozkl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
Italský kočárek Peg-Pérego Book Plus XL Trio
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Peg Pérego BookPlus. V hezkém stavu. Trojkombinace. Má dvě korby, sportovní a klasickou. Autosedačka - vajíčko. Odvětrávaná stříška jak u sportovní verze tak i u hluboké korby. Součástí je pláštěnka, přebalovací taška, moskytiéra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990
 Kč
BUGABOO CAMELEON kočárek
Před 132 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kočárek BUGABOO CAMELEON sportovní +hluboká korba. Šedá barva.....lehce šislá. Stříška džinová - vyšisovaná. Prostorný černý koš- šislý , madlo funkční, drží i když na jedné s... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 199
 Kč