Filtry



Kočárky

Více než 10 000 výsledků

Kočárek Inglesina Aptica XT
Před 125 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Inglesina Aptica XT kombinace 4v1 v barvě Charcoal Grey. Rok 2021. Hluboká korba, sporťák s nánožníkem,vajíčko se základnou na Isofix a novorozeneckou vložkou, stojan na korbu,moskytiéra,pláštěnka, bavlněný potah do vajíčka, držák na pití. Korba i sporťák lze mít po směru... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
BUGABOO Cameleon3 Plus Kompletní kočárek Black
Před 125 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodáváme nejlepší kočárek do města Bugaboo Cameleon3 Plus v černé barvě. Tento úžasný kočárek jsme koupili nový. Zaregistrovali jsme ho na bugaboo.com. Používali jsme ho rok a půl. Důvod prodeje je, že jsme si kvůli běhání pořídili nový Thule. Kočárek má podvoz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Taška na rukojeť kočárku
Před 125 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Moderní design Kombinace látka koženka
Středočeský kraj
200
 Kč
Koš k Valco SNAP 4 - děravý
Koš je ve spodní části prodřený, ale dají se ještě využít vy... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Dětský kočárek, dvojkombinace
Dětský kočárek Tako Ballila, dvojkombinace (prostorná korba), velká nafukovací kola, s adaptérem na autosedačku, taška, pláštěnky, clona proti slunci. Ve velice... (více v detailu)
3 000
 Kč
Kočárek Joie set finiti signature carbon
Před 126 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek dvojkombinaci zn. JOIE set finiti Signature v barvě carbon, vč. autosedačky a zakladny s ISOFIX. Kočárek je používaný cca 1 rok, kolečka jsou pěnová. Lehké oděrky na rámu, avšak nemají vliv na funkčnosti. Set obsahuje: sportovní kočárek JOIE Finiti Signature + hlubokou korbu JOIE Ramble + adaptéry na autosedačku a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
13 000
 Kč
Kočarek
Před 126 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek.
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Thule chariot sport 2
Před 126 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pouze osobni predani. Mohu pridat i miminkovnik.
Středočeský kraj
21 500
 Kč
Korba Thule
Před 126 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám korbičku k Thule glide 2. V ceně je pláštěnka a adaptéry. Nevybledlá. Používa... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Hartan Racer GTS s ruční brzdou, výborný stav
Před 126 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám kočár Hartan Racer GTS s ruční brzdou, ve výborném stavu. Rok výroby 2017. Součástí je jak hlouboká korbička (tmavě modrá), tak sportovní kočárek (šedo-bílo-modrý). Dále je součástí adaptér na vajíč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Valco snap 4 brzda, náprava Valco snap 4 nová
Před 126 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ihned k dodání, Odběr Praha 10 Záběhlice případně zásilkovna
Hlavní město Praha
990
 Kč
kombinovaný kočárek značky ICOO
Před 127 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám dvojkombinaci kočárku zn. Icoo, Kombinace hlubokého a sportovního kočárku vč. tašky na kočárek, stříšky proti sluníčku a pláštenky, Jde o sportovní kočárek s nafukovacími koly, velice vhodný do terénu. Výškově nastavitelné madlo. Přední kola jsou otočná s možností aretace. možnost posazení po i ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Kočárek EGG 2
Před 127 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím kočárek EGG (MC 54000) trojkonbinace+doplňky , jako nový,
Plzeňský kraj
19 990
 Kč
Trojkombinace s maxivýbavou Teutonia Mistral P
Před 127 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci Teutonia Mistral P s kompletní výbavou pro celoroční provoz - vše Teutonia. Odpružený kočár s velkou korbou, překlápěcí madlo+oboustranná brzda, rukávník, teplý kryt korby, slunečník, velká taška ke kočáru, pouzdro na láhev, zimní fus... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999
 Kč
Středočeský kraj
200
 Kč
Kočárek Riko Nesa dvojkombinace
Před 127 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Riko Nesa dvojkombinace v barvě Blum. Kupovaný nový před 2ma roky, odvozil jedno dítě. S veškerým příslušenstvím (taška včetně nikdy nepoužité podložky, pláštěnka, síť proti hmyzu). Vše funkční. Byl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Kočárek x-lander x-move
Nabízím kočárek X-Lander X-move. Používaný, ale pořád v dobrém stavu. Barva krásná, nevyšisovaný od slunicka. Jen madlo má na jedné straně sedřeny ten povrch, viz. foto ale půjde to vyřešit nějakou omotavkou třeba. Ke kočárku je originál taška a pláštěnka. Korbička má polohovatel... (více v detailu)
2 900
 Kč
ABC Design Viper 4 dětský kočárek trojkombinace
Před 128 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
ABC design Viper 4 trojkombinace vč. veškerého příslušenství dle foto. V perfektním stavu.
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Kočárek
Před 128 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
vše velice levně a zachovalé , další foto a jiné věci do emailu , prodej i jednotlivě , kočárek / 490 Kč / pro panenku není problém zabalit a poslat poštou . Osobní odběr ideálně v Litvínově také... (více v detailu)
Ústecký kraj
490
 Kč
Joolz Day + pink
Před 128 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Joolz Day+ v krásné růžové barvě! Tento kočárek nabízí hlubokou i sportovní kombinaci, takže je ideální pro každou fázi růstu vašeho dítěte. Byl používán pouze po jednom dítěti a je ve vynikajícím stavu, zakoupený v roce 2021. Má jen drobné k... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kočárek Inglesina Sofia
Před 128 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní hluboký kočárek Inglesina Sofia v šedé neutrální barvě. Je plně funkční a připravený pro nového majitele. Korba je velmi prostorná a hlavovou opěrku lze poloh... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Kočárek Easywalker harvey 3
Před 128 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodáme kočárek Easywalker harvey 3, ke kočárku je zimní fusak, originální taška, adaptéry na autosedačku, pláštěnka a moskytiéra na hluboký a i sportovní kočárek, adaptéry ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 990
 Kč
Kočárek NEONATO PURO, čistý jaknový, vajíčko cybex
Před 128 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodáme náš opečovávaný kočárek neonato, syn už běhá.. Kupovaný nový, jen po synovi. Hluboký kočárek dostatečně dlouhý jedna z nejdelších korb na trhu (není problém s fusakem) + sporťák + vajíčko cybex. Více foto emailem, popř. osobní prohlídka. Troufám si ř´´ict STAV NOVÉHO, čistý, domácnost bez zvířat, nekuřácká. Syn v něm nejedl (skrz potr.alergie nemohl křupky apod.) používaný s podložkou. Parkovaný doma v teple v RD. Ještě v záruce. OBOUSMĚRNÝ hluboký i sporťák, různě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900
 Kč
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Dětský kočárek Hartan Topline S + autosedačka Joie
Před 128 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Zakoupeno v roce 2018, podvozek tvaru X, Přední kola odpružená, uzamykatelná, zadní kola odpružená náprava, ruční brzda na rukojeti, kožená korbička + nepromokavá kombinovaná... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč