Filtry



Dětské kotníkové boty

1 645 výsledků

Luxusní kožíšek do pasu
Před 798 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
UMĚLÁ KOŽEŠINA - NA ZIP - VYSOKÝ ÚPLETOVÝ ROLÁK. ÚPLETY NA KONCI RUKÁVŮ A V PASE . VPŘEDU DVĚ OTEVŘENÉ KAPSY. SUPER STAV - NOŠENÍ NEPOZN... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
350
 Kč
Dámská sportovní podprsenka
Před 800 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Krásná dámská podprsenka ..... vysoce působivý styl s inovativním designem ...... přes prsa je vystužena s vyndavajícími výstužemi ..... zakončená širokou gumou ..... Nová s visačkou, podprsenka je mnou vypraná a opětovně daná visačka zpět, jelikož byla převozem ušpiněná a chtěla jsem vědět jestli se dá vyprat, vyprané a v pořádk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
370
 Kč
Dámské sportovní legíny
Před 800 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Luxusní dámské kvalitní sportovní legíny ...... Nové s visačkou … Rozdrťte své kardio cíle ve vysokých výkonných legínách se všemi technickými vlastnostmi, které vaše tělo potřebuje, a navíc s kapsičkami na stehně a jedné v pase na zip ...... Funkce 4-Way Stretch Prodyšný Odolné proti otěru Odsávání vlhkosti Ochrana UPF Tkanina A Péče PowerHold Naše známá charakteristická tkanina PowerHold® je navržena s maximální ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Dámské sportovní legíny
Před 800 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Luxusní dámské kvalitní sportovní legíny ...... Nové, bez visačky … Rozdrťte své kardio cíle ve vysokých výkonných legínách se všemi technickými vlastnostmi, které vaše tělo potřebuje, a navíc s kapsičkami na stehně a jedné v pase na ......z boku mají částečné průhledné vsazené pruhy ..... Funkce 4-Way Stretch Prodyšný Odolné proti otěru Odsávání vlhkosti Ochrana UPF Tkanina A Péče PowerHold Naše známá charakteristická tkanina PowerHold®... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Dámské sportovní legíny
Před 800 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Luxusní dámské kvalitní sportovní legíny ...... Nové, bez visačky … Rozdrťte své kardio cíle ve vysokých výkonných legínách se všemi technickými vlastnostmi, které vaše tělo potřebuje,...... v pase malá kapsička .......... Funkce 4-Way Stretch Prodyšný Odolné proti otěru Odsávání vlhkosti Ochrana UPF Tkanina A Péče PowerHold Naše známá charakteristická tkanina PowerHold® je navržena s maximální kompresí,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
390
 Kč
Luxusní modrá šusťáková bunda
Před 804 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
NOVÁ - JEN BEZ CEDULKY. KVALITNÍ ŠUSŤÁK -UVNITŘ HUSTÁ SÍŤOVINA - RUKÁVY PODŠITÉ ŠUSŤÁKEM. ROZEPÍNACÍ NA ZIP - VYSOKÝ STOJÁČEK. VPŘEDU DVĚ KAPSY NA ZIPY. RUKÁVY LZE STÁHNOUT NA SUCHÉ ZIPY. KAPUCKA MÁ KŠILT A REFLEXNÍ PRVEK. KRÁSNÁ TYRKYSOVÁ BARVI... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
410
 Kč
detske
Před 808 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
dětské kalhoty. džíny. s vysokým měkkým látkovým manžestrovým pasem. 499 kč Fox. vel. 8
Hlavní město Praha
499
 Kč
Dámská sportovní podprsenka-vel. 4XL
Před 816 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Krásná dámská podprsenka ..... vysoce působivý styl s inovativním designem s třemi kapsami – takže základní věci můžete mít po ruce při cvičení......SUPER VYCHYTÁVKA ..... ODLOŽÍTE SI POTŘEBNÉ VĚCI DO KAPSIČKY NA ZÁDECH-VIZ FOTO ...... přes prsa je vystužená vyndavajícími výstužemi ..... zakončená širokou gumo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
370
 Kč
Jednorázové papírové bryndáčky, 10ks, nové
Před 819 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Jednorázové papírové bryndáčky Linteo Baby jsou vyrobeny ze 3 ochranných vrstev a tím jsou vysoce absorpční a nepropustné. Chrání dětské oblečení p... (více v detailu)
Zlínský kraj
75
 Kč
Luxusní červená sportovní bunda NIKE
Před 821 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
NOVÁ - JEN BEZ CEDULKY. KRÁSNÁ JAHODOVÁ ČERVENÁ BARVIČKA - ČERNÉ PRUHY. VYSOKÝ STOJÁČEK - ROZEPÍNACÍ NA ZIP. KAPSY NA ZIPY. VELMI KVALITNÍ MATERIÁL - NĚCO MEZI ŠUŤÁKEM A LÁTKOU - PODŠITÁ HUSTOU ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
350
 Kč
Set pro holčičku 104-116. 39ks.
Před 830 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
5x tričko s krátkým rukávem. 7xtriko s dlouhým rukávem, se srdíčkem nové. 2x tílko, 2x pyžamo. 1x rifle na gumu, 1x tepláky, 1x vyteplené elasťáky-nové , 1x elasťáky se třpitkama . 5x kotníkové ponožky a 2x vyšší ponožky. Kalhotky 9x,jsou jenom vyprané nenošené... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
SPORTOVNÍ/GOLFOVÝ KOČÁREK, ZN.NUNA PEPP
Kočárek je po dvou dětech, ale řekla bych, že je v pěkném stavu.. Má jen běžné známky užívání.. Dokupovaný originál fusak i pláštěnka.. Podložka v kočárku, rukávník, taška a nepromokavý přehoz je šitý na zakázku.. Podložka má v místě hlavičky "mapu" jak se dcerka v kočárku zpotila a nepodařilo se mi vyprat.. - barva blackberry - skládání na plack... (více v detailu)
2 500
 Kč
Svetr HaM, vel. 146/152.
Před 874 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám svetr HaM, vel. 146/152, ale vydrží mohem déle. Je nádherný, syté barvy, slabší, kupvaný nový, vysoká PC. Délk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Mikina Fresh Made vel. S/M
Před 876 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Nabízím zajímavou mikinu s vysokým límcem s velikými knoflíky a kapsami. Materiál 100% bavlna, barva je jasně bílá se světle modrým a šedým károváním. Mikča byla běžně nošená, je pěkná bez vad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Dívčí pruhované kalhoty
Před 896 dny - Zlínský kraj - EMIMINO
Perfektní stav! Nepoužívané - kalhoty bez jediné chybičky! Barva: bílozelená. Střih: vysoký sed. Rozmě... (více v detailu)
Zlínský kraj
30
 Kč
3 x kalhotky
Před 896 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Vel 86/92, koupeno v obchodě Kik (pořizovací cena 150,–Kč), bavlněné, jsou vysoké, příjemné, nošené a v pořád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75
 Kč
Dívčí / dámské kalhotky - 2 ks
Před 896 dny - Zlínský kraj - EMIMINO
Spodní prádlo v perfektním stavu, oboje jen jednou vyprané. Barva: bílofialové, červenomodré. Příjemný pružný materiál: 92% bavlna, 8% elastan. Vyšš... (více v detailu)
Zlínský kraj
40
 Kč
Zimní boty zn. Peddy, vel. 26
Před 896 dny - Zlínský kraj - EMIMINO
Zimní boty zn. Peddy, vel. 26, hodně nošené, vevnitř na patách prodřené, ale jinak ještě dost poslou... (více v detailu)
Zlínský kraj
79
 Kč
Kotníkové dětské ponožky 23-26
Před 901 dny - Jihomoravský kraj - EMIMINO
Prodám použité kotníkové dětské ponožky velikost 23-26 s obrázkem míčů Cena 5kč/ kus
Jihomoravský kraj
5
 Kč
Vánoční svíčky a svícny
Před 901 dny - Zlínský kraj - EMIMINO
Svícen na čajovou svíčku Santa (7×7,5×7 cm) - 50 Kč. Keramický modrý svícen (výška 12 cm) - 30 Kč. Svíčka - Medvíde... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Dívčí / dámské kalhotky - 3 ks
Před 902 dny - Zlínský kraj - EMIMINO
Spodní prádlo ve velmi dobrém stavu, malinký žmolík od praní. Barva: žluté (Andrie), fialové a černé jsou od jiného výrobce, ale materiálově i střihově totožné. Příjemný pružný... (více v detailu)
Zlínský kraj
50
 Kč
Hnědé kožené kotníkové boty na podpatku zimní Medicus
Před 902 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
S kožíškem kožené - svrchní materiál je kůže. Značka Medicus. Velikost uveden... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Kotníkové boty-tenisky Baťa vel.32
Před 902 dny - Středočeský kraj - EMIMINO
Nošené kotníkové botky od Bati, po straně na zip, stále ještě pěkné, jen sem tam malé podřeninky na boční kůži a malinko šouplé podrážky, uvn... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Kožené Kotníkové zimní boty Fare, v.29
Před 902 dny - Pardubický kraj - EMIMINO
Kožené Kotníkové zimní boty Fare, v.29 cena 169kč, stélka max. 18,5-19cm Vzhled nošené broušené kůže, trochu ochozené podr... (více v detailu)
Pardubický kraj
149
 Kč
Prodloužení na vodovodní baterii pro děti
Před 902 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Problém vysokých umyvadel hravě vyřeší tento šikovný tunel, který přiblíží proud vody k ručičkám Vašeho dítěte. Tunel jim přiblíží tok vody a ony ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč