Filtry



Dětské kotníkové boty

1 545 výsledků

Základna a autosedačka Jané Koos pro děti 40-83 cm 0+ let
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Autosedačka Jané Koos iSize R1 2020 a ISOFIX základna. Vše vyprané a bez poškození. Možnost předání Brandýsek (u Kladna) nebo Praha. Původní cena 8800Kč, nyní 3900. Autosedačka Jané Koos se stříškou je určena pro děti 40-83 cm, 0-13 kg, skupina 0+. Možnost nasazení na všechny typy podvozků kočárků JANÉ (MUUM, EPIC, CROSSWALK). Systém Pro-Fix – připevnění a uvolnění na podvozek i na upínací desku Platform v automobilu pouze jednou rukou. Prostorná a velmi lehká autosedačka (nejlehčí ve své kategorii). ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
Dětská zimní lyžařská bunda Kilpi vel..152
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní lyžařskou bundu značky Kilpi ve vel. 152, v perfektním stavu, téměř jako nová. Dětská zimní bunda Kilpi ATENI-JB je vyrobena z voděodpudivého, prodyšného, větruvzdo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Zimní boty FARE vel.34
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím dívčí vínovo-šedé vysoké boty s membránou. Dva suché zipy dobře drží. Stélka 22 cm. Cena 200 Kč + 79 Kč Zásilkovna nebo 65 Kč Balíko... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Zimní boty FARE kotníkové vel.35
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím dívčí kotníkové růžové boty s kožíškem, na dva suché zipy. Stélka 22,5 cm. Cena 200 Kč + 79 Kč Zásilkovna nebo 65 Kč Balíkovna.... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Romer Dualfix M i-size 0-18KG autosedačka otočná
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám perfektní otočnou autosedačku Romer Dualfix M i-size otočná 360°,černá barva, s isofixem, autosedačka je vhodná od narození do 18kg, protisměrná a následně po směru jízdy. Pohodlné usazování dítěte díky otočení autosedačky do boku. Vysoká boční ochrana proti nárazu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 499
 Kč
Dětská skluzavka
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dětskou skluzavku Aga v původním balení, nepoužitá. Důvod - sešli se dva stejné dárky, původní cena 739 Kč Preferuji osobní odběr ve Velké Bíteši, lze ale i případně po dohodě za poplatek poslat přepravní službou Aga4Kids Skluzavka s madlem 130 cm DS3701 Světle modrá Dětské skluzavky jsou velmi jednoduché hračky, které milují menší i větší děti. Klouzání na skluzavce, samozřejmě s asistencí dospělého, si dokáží užít už batolata a vyřádit se na ní i děti v předškolním věku, dokonce i školáci. Kromě toho, správná skluzavka najde své využití na zahradě, v pískovišti, ale například i v bazénu či v dětském pokoji.  Možná jste však netušili, že dětské skluzavky jsou skvělým prostředkem pro rozvoj hrubé motoriky. Děti si při klouzání trénují koordinaci pohybů, rovnováhu, posilují svaly.  Tato skvělá skluzavka je vyrobena s vysoce kvalitního materiálu. Má krásnou barvu a její zajímavý vzhled zaručeně přiláká všechny děti. Díky masivn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Sada dětského povlečení BRUMMIG zn. IKEA
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sadu dětského povlečení BRUMMIG zn. IKEA, 150x200/50x60 cm. Použito 3x, ve velmi dobrém stavu, pouze na prostěradlo je pár nenápadných skvrnek od kakaa. V povlečení BRUMMIG může Vaše dítě spát příjemně zachumlané a snít o dobrodružstvích s lesními zvířátky. Povlak na přikrývku a povlak na polštář jsou utkané z bavlny a viskózy měkkých přírodních materiálů, které jsou ideální pro citlivou dětskou pokožku. Tyto materiály absorbují a odvádí vlhkost, což pomáhá tělu udržovat příj... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
539
 Kč
bugabo cameleon
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
pekny kocarek po jednom diteti + plastenka LEVNE 2500kc pc vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Dívčí celokožené kotníkové sandálky, vel. 22
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dívčí celokožené kotníkové sandály, vel. 22. Velikost vnitřní stélky je 13,5 cm. Zn. Bubble gummers.
Plzeňský kraj
50
 Kč
Chlapecké kotníkové boty, vel. 32
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám chlapecké kotníkové boty, vel. 32. Délka stélky je 21 cm. Zn. Victory.
Plzeňský kraj
80
 Kč
Dívčí kožené kotníkové boty, vel. 28
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dívčí kotníkové boty, vel. 28. Délka vnitřní stélky je 17,5 cm. Zvenku jsou kožené, uvnitř je textil.
Plzeňský kraj
50
 Kč
Mikina flees TCHIBO Horses 134/140 holka
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám mikinu pro dívku značky TCHIBO HORSES. Vel. 134/140, mikina je zelená, má kapsy, vysoký límec. Celková d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
110
 Kč
Zimní kotníkové boty Adidas vel. 35
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nošené zimní botky, v originální krabici. Při nákupu dětských věcí nad 1000,- hradím dopravu.
Středočeský kraj
150
 Kč
Dívčí kotníková obuv vel.37
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dívčí kotníkové zateplené boty zn.Venice, vel.37, v perfektním stavu, jako nové, jen párkrát obuté. Délka sté... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Kopačky Nike MERCURIAL JR ZOOM VAPOR vel 36
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám pouze 2x obuté kopačky lisovky NIKE vel 36 (US4), jako nové, pouze na bílé podrážce sem tam černá místa od umělého trávníku, viz foto. Včetně originální krabice. Popis výrobce: Dětské lisovky NIKE mají svršek bez tkaniček. Kopačky jsou vybaveny tlumicí jednotkou ZOOM AIR, která se stará o absorpci nár... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
899
 Kč
Středočeský kraj
200
 Kč
Kopačky Kipsta - vel. 30
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kopačky Kipsta - vel. 30, TOP stav, bez vad, zakoupené v Decathlonu. https://www.decathlon.cz/p/dets... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
Lehké kotníkové boty vel. 37
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nové,pouze vyzkoušené, lehounké kotníkové boty. Velikost psaná 38, ale jsou ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
250
 Kč
Zimni vysoke boty Decathlon 32
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodam zimni detske nepromokave boty z Decathlonu vel.32. Vni... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Autosedačka Cybex Solution X2-Fix violet spring
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Prodám použitou autosedačku Cybex Solution X2-Fix violet spring. Autosedačka skupiny 15-36 kg se systémem ISOFIX a pokročilou ochranou proti bočnímu nárazu pomocí bočních přídavných protektorů. Unikátní patentovaná opěrka hlavy s 11 výškovými polohami. Se spoustou inovativních bezpečnostních prvků obdržela autosedačka CYBEX Solution X2-Fix vysoké hodnocení ve všech hlavních evropských spotřebitelských testech a nabízí vylepšenou bezpečnost a pohodlí. Patentovaná sklápěcí opěrka hlavy zabraňuje při usnutí dítěte přepadnutí jeho hlavy dopředu a optimalizovaná Lineární ochrana při bočním nárazu absorbuje energii nárazu ve velmi brzké fázi. ISOFIX Connect system vylepšuje bezpečnost a stabilitu sedačky. Je také kompatibilní s vozidly, která nemají ukotvení ISOFIX. Technické informace: Skupina ECE: 2 a 3 (od 15 do 36kg) Délka: 45... (více v detailu)
1 500
 Kč
Dětská zimní lyžařská bunda Kilpi vel..152
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám zimní lyžařskou bundu značky Kilpi ve vel. 152, v perfektním stavu, téměř jako nová. Dětská zimní bunda Kilpi ATENI-JB je vyrobena z voděodpudivého, prodyšného, větruvzdo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Dětská židlička vysoká
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou bílou vysokou židličku Zn.Ikea v perfektním stavu, jako nová. Výška sedáku 52 cm.
Karlovarský kraj
900
 Kč
Parní sterilizátor kojeneckých lahví do mikrovlnné trouby Ph
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám značkový parní sterilizátor kojeneckých lahví Philips Avent. Způsob použití - nalít 2 dcl vody a na 2 až 6 minut zapnout v mikrovlnné troubě (dle dostupného výkonu mikrovlnk... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Podložka s hrazdičkou Canpol babies
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Deka s možností hrazdičky, přidělává se sponami. Hrazdička má několik poutek na hračky, všité pískátko, šustivé uši, hrkačky. Okraje se dají zvednout, takže miminko má na co koukat i na bříšku. Pr... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč