Filtry



Dětské pohovky

1 650 výsledků

Nafukovací sedačka pro děti
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jako nová, téměř nepoužívaná, je ještě rok v záruce. Kupovaná 5/23. Snadné použití stačí nafouknout a zafixovat Možnost připevnění na všechny běžné židle díky snadno nastavitelným popuhům Široký pás na obou stranách pro bezpečné a pohodlné držení dítěte Zesílené boční části Vyvinuta a vyrobena v souladu s bezpečnostními... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Gumy Hankook Dyna pro HP 235/60 R18
Před 113 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Gumy Hankook DynaPro HP Rozměr: 235/60 R18 Výška dezénu: 8 mm V případě, že se nedovoláte pište sms nebo mail, ozvu se zpět. Hyundai atos accent getz matrix i10 i20 ix20 i30 ix35 ix55 h-1 h100 coupe galloper elantra santa fe sonata tiburon trajet tucson veloster Kia picanto stonic ceed sportage sorento proceed carens carnival karoserie dveře okno kapota sedačky klika stahovačka stěrače motor stropnice kabeláž pás plast kryt kola ráfek gumy trubka chladič anténa rádio výfuk tlumič svody ná... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Nepoužitá dětská sedačka Recaro, 9-36 kg.
Před 115 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nikdy nepoužitá dětská autosedačka Recaro Young Sport Hero Graphite, kategorie 9 měsíců až 12 let, resp. 9 až 36 kg. Snadná instalace pomocí bezpečnostního pásu vozidla; pokročilá boční ochrana ASP zajišťuje maximální ochranu (ASP v případě bočního nárazu absorbuje sílu, která by působila na dítě); větší područky zvyšují bezpečnost v oblasti pánve a boků; výškově nastavitelné opěradlo s integrovanou opěrkou hlavy umožní autosedačku přizpůsobit podle aktuální ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Kočárek Inglesina Domino
Před 116 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek pro dvě děti / dvojčata značky Inglesina. Přední kolečka jsou otočná o 360° s možností zaaretování. Hluboké korbičky jsou použitelné již od narození. Z hlubokých lůžek jednoduše vytvoříte sportovní sedačky, které jsou vybaveny 3-bodovými bezpečnostními pásy, součástí jsou pevné polohovatelné nánožníky. Obě korbičky / sportovní sedačky jsou otočné o 180 stupňů - praktická jsou látková madla, která snadno schováte do bočních kapes. Podvozek Inglesina je kompatibilní i s dalšími mode... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 000
 Kč
Autosedačka pro pejska
Před 116 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Autosedačka pro pejska,použitá párkrát. -světle šedá -šířka 38cm,hlou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Dětská polohovací sedačka
Před 117 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám polohovací sedačku na dítě od 9 18 kg,,ZN:???Bébécar, bobob plus ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 800
 Kč
Cybex Cloud Z i-size + otočná báze isofix
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam dětskou sedačku Cybex Cloud Z i-size a báze 360, včetně vložky pro miminka. Vajíčko kompatibilní s cybex podvozky nebo jiný při zakoupení adaptérů. Prodam včetně báze isofix s otočn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Dětská sedačka
Před 119 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím používanou dětskou sedačku do auta.
Olomoucký kraj
500
 Kč
Těhotenský pás do auta
Před 119 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Těhotenský pás do auta k upoutání za sedačku.
Středočeský kraj
500
 Kč
JÍZDNÍ KOLO BMX A TAKÉ DOPLŇKY KE KOLU BMX
Před 119 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
BMX KOLO + VELKÉ BONUSY BONUSY KE KOLU KE KOLU DOSTANETE SVĚTLA NA KOLO A NAPÁJÍCÍ KABEL V CENĚ 438 Kč, DÁLE DRŽÁK NA TELEFON V HODNĚTĚ 464 Kč To vše ZDARMA. To ale ještě není vše dále je na kole důležitá také ochrana takže dostanete Přilbu, Rukavice a NOVÉ pneu které jsem už na kolo dal aby jste s tím neměli takové trápení. To vše DOSTANETE ZDARMA KE KOLU (samostatně neprodejné). Veškeré BONUSY ke kolu uvidíte (viz foto) POPIS KOLA BMX Hodí se z... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 000
 Kč
Dětská Autosedačka Britax 15-36kg isofix SLEVA
Před 119 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou autosedačku v pěkném stavu. Sedačka s isofixem. Pro 15-36kg... Pův cena 3690kč
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Dětská autosedačka
Před 119 dny - HYPERINZERCE
Prodám dětskou autosedačku, vhodná do cca 13 kg. Sedačka je ve výborném stavu, z nekuřáckého prostředí.
Neuvedeno
Dětská autosedačka Cybex gold
Před 120 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím autosedačku Cybex gold Pallas M-FIX, skupina I/II/III, 9 - 36 kg, cca 9 měsíců až do 12 let. Jedná se o jednu z nejlepších a nejbezpečnějších autosedaček. Lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System). Napomáhá absorbovat sílu nárazu z boku ve velmi brzké fázi Nastavitelný bezpečnostní pult. Bezpečnostní pult (patentováno) funguje podobně jako nafouknutý airbag - síla nárazu je výrazně snížena jejím rovnoměrných rozložením přes energii-pohlcující materiály. Nastavitelný bezpečnostní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 700
 Kč
Cybex 15-36
Před 123 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dětská sedačka s nastavitelnou opěrkou hlavy. S odnímatelným potahem. S možnost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Autosedačka - dětská nafukovací
Prodám tuto sedačku. Používaná. Ještě někomu poslouží.
300
 Kč
Dětská sedačka - Römer
Před 123 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Dobrý den. Nabízím dětskou sedačku značky Römer. Věk cca od 3let. Sedačka je zachovalá. Pište. Děkuji.
Karlovarský kraj
539
 Kč
Autosedačka BeSafe izi modular
Před 124 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji autosedačku BeSafe izi modular včetně IsoFix základny. Sedačka má možnost orientace po směru i proti směru jízdy a je polohovatelná. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Autosedačka CYBEX Pallas-Fix (9-36 kg)
Před 125 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Autosedačka CYBEX Pallas-Fix roste s dítětem a může být proto používána po více než 11 let (od 9 měsíců do 12 let). Ve skupině 1 se nastavitelný tlumicí štít používá jako nafukovací airbag a při nárazu chrání před poraněním krku. Pro děti od přibližně 3 let lze sedačku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
IKEA Skön nafukovací hrací matrace / pohovka +DRAK
Před 125 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nafukovací matraci / pohovku pro až 3 osoby zn. Ikea + DRAK. Snadno ji lze rozložit, přemístit, složit. Plní se horkým vzduchem (fénem); BEZVADNÝ STAV; rozměry matrace: 140 x 140 cm x 20 cm; rozměry pohovky: šířka 140 cm x ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Britax Römer First Class Plus - Perfektní stav
Před 125 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám dětskou autosedačku Britax Römer First Class Plus. Vhodná pro děti od 0 do 18 kg. Nastavitelný sklon, 5 bodový bezpečnostní pás, možnost umístění po směru i proti směru jízdy. Per... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 400
 Kč
Autosedačka 0 - 13 kg
Sedačka má běžné známky používání a jinak stav dobrý. Funguje dobře i jako kolébka :-)... Osobní převzetí... (více v detailu)
100
 Kč
Dětská rohová sedačka
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Rozměr cca 108 x136 cm výška sedu cca 25 cm zánovní
Hlavní město Praha
800
 Kč
Jídelní židlička CAM
Před 128 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám jídelní židličku pro děti je stabilní má polohovaní na horu a dolu ,také jde dat sedačka do polosedu má pasy . Je po dvou dětech ale potah je po jednom dítěti ,jelikož původní jak to bývá u židliček popraskal tak jsem nechávala šít jiný a ten je stále... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Dětská autosedačka Cybex Aton 5
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětskou autosedačku (vajíčko) značky Cybex, Typ Aton 5 2023, včetně základny (isofixu)- lze použít s isofixem, případně s pásy, barva Navy blue. Kupována v červnu 2023, takze stále v záruce. Sedačka je ve skvělém stavu (pouze pár drobných oděrek od běžného používání - viz poslední fotka). Možné o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Kocarek Abc design salsa 4 navy fashion 2021
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam kocarek abc design salsa 4 navy fashion s penovymi koly. Kupovan novy 2/21, po jednom diteti. Pouzivan necely rok a pul. Je ve velice peknem stavu, nevysisovany, prostorny, velka striska u sportaku, misty skrabance od skladani do auta. Soucasti prodeje jsou: adapter na autosedacku, original plastenka, original nanoznik na sportak, nepropustne prosteradlo (Little Angel) a UV clona (Dooky). Maximální nosnost 22 kg Rozměry po sestavení (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč