Filtry



Přebalovací podložky

1 744 výsledků

Set na Britax smille 3 nové k odeslání
Před 92 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Set na Britax smille 3, výprodejová cena 299kč - Podložka, obě strany bavlna, nožky kočárkovina, vyplň 1cm molitan -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Hlavní město Praha
900
 Kč
přebalovací taška nová
Před 94 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nová, nevhodný dárek
Ústecký kraj
200
 Kč
Přebalovací pult / nástavec + zdarma kolotoč
Před 95 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
- Přebalovací nástavec je vhodný pro běžné přebalovací podložky cca 81 x 74 cm - Se samostatnou odkládací plochou - Rozměry 109,5 x 77 cm - pult je celistvý, takže lze umístit v podstatě na jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Doplňky na kočárek Valco Snap 4, sovy
Prodám velkou sadu doplňků na kočárek Valco Snap 4, s motivem soviček. Obsahuje: 1) podložka do kočárku, 2) ochrana madla, 3) fialová stříška na kočárek, 4) látková taška na kočárek na zip (více používaná) 5) ... (více v detailu)
1 400
 Kč
Skip Hop deka na hraní Jednorožec
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krásná podložka na hraní značky Skip Hop v jemných barvách vhodná od 0+ (dle výrobce) včetně všech 4 interaktivních závěsných hraček - zmrzlina hraje, paprsky slun... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
deky z ovčí vlny Merino
Před 96 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám 2x deku Merino 130x195cm nová nepoužitá 100% ovčí vlna letní a zimní strana,Německá kvalita,deka je antibakteriální, antialergická, dokonale prodyšná,má skvě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Vanička na stojanu a přebalovací podložka
Před 97 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám vaničku s výpustí na stojanu a přebalovací podložku od Bebé jou... (více v detailu)
Středočeský kraj
750
 Kč
Kočárek Venicci Graphite 2v1
Před 98 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kočárek Venicci Graphite 2v1 - dvojkombinace V ceně rukávník ke kočárk... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Přebalovák Ikea
Před 99 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prebalovaci podlozka s metrem, se zvysenymi okraji. Od Ikea. Nejelep osobni prevzeti
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Kočárek Britax Go Next
Před 100 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Britax Go Next (Korba, Sportovní, adaptér na autosedačku Britax Römer BABY-SAFE i-size). Kočárek je skládací. Výbava - taška, síťka proti hmyzu, přebalovací podložka, adaptery na autosedačku, adaptér na korbu, nafukovací zadní kolečka, brzda, odpružení, přední kolečka se dají uzamknout pro náročný terén, Korba i s... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 900
 Kč
Dětská hrací podložka NOVÁ
Před 100 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Zvuková podložka se zvířátky v angličtině. Rozbalená, funkční na 3x AA baterie, nejsou so... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
99
 Kč
Thule Chariot Cross 1
Před 101 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dětský sportovní vozík Thule Chariot Cross 1, stáří 2 roky po 1 dítěti. Výborný stav. Zakladní výbava: Vozík Kočárkový set Cyklistický set 1x sluneční clona Zadní světlo Výstražný praporek Pláštěnka Podložky pláštěnky Obyč.podsedák Součástí p... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Nočníček s protiskluzem
Před 101 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Úplně nový nočníček s protiskluznou podložkou zespodu.
Plzeňský kraj
120
 Kč
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Dětská prošívaná deka/podložka na hraní IKEA
Před 103 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám dětskou oboustrannou deku. Použidá pouze párkrát, vypraná, jako nová. Super na hraní nebo ležení na podlaze. Svrchní materi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Britax B-motion 4
Před 103 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
BRITAX B-MOTION 4 sportovní kočárek s vyměnitelnou stříškou a madlem tyrkysové barvy nánožník rukávník na madlo do mrazu podložka náhradní přední kolečka náhradní přední terénní kolečka bez plášťů a duše hluboká korbička bílá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Kočárek Moon Nuova Sport
Před 104 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek Moon Nuova Sport Německá kvalita Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu Sportovní sedák polohovatelný po i proti směru jízdy Rozměry: Rozložený kočárek: délka 93cm x šířka 60cm x výška 115 cm Složený kočárek:... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Cybex Aton 5 2021 River Blue
Před 104 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dětská autosedačka Aton 5 0-13kg RWF Autosedačka Cybex Aton 5 patří do hmotnostní skupiny 0-13 kg. To znamená, že je vhodný pro přepravu dětí od narození do cca 18 měsíců. Jeho charakteristickým rysem je speciální mělká vložka, která poskytuje velmi pohodlnou polohu vleže, a také umožňuje přepravu dětí od prvních dnů života (včetně nedonošených dětí) bez negativních dopadů na páteř. Děti se v něm budou vždy cítit pohodlně díky širokým možnostem nastavení opěrky hlavy pomocí pásů nebo r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Hlavní město Praha
80
 Kč
Kočárek 3 kombinace Prestige 2 dorjan mi
Před 104 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Prestige dorjan 2, 3v1.Kočárek je hluboký,má polohovatelné madelko, velký úložný prostor pod kočárem, Dušov kola odpružení, přebalovací taška, pláštěnka, síťka na komáry.Na ztříšce madlo pro lepší uchopení, otevírací okénko v zadní čá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 900
 Kč
Kočárek pro dvojčata Dorjan twin quick 2021/2022
Před 104 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
2 hluboké korby 2 sportovní nástavby 2 vajíčka s adaptérem na kočárek -lze nasadit po i proti směru jízdy přebalovací taška na rukojeť, nánožníky, pláštěnka, moskytiéry a prostorný, plně uzavíratelný nákupní košík, výškově nastavitelná rukojeť pěnová bezúdržbová kola, přední kola otočná s možností aretace odpružení kočárku možno nastavit do dvou poloh polohovatelná zádová opěrka (4 polohy) Hluboká korbička Rozměry hluboké korbičky d78 x š30 x v18cm Vnitřní potah korbičky lze sundat a vypra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 599
 Kč
TWIST SHAKE Vanička pro miminko šedá TOP
Před 107 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dobrý den, Prodáme málo používanou zánovní vaničku TWIST SHAKE. Původní cena okolo 2.000,- Více onformací k vanicce na strankach Twistshake https://twistshake.com/en/p/bath-kit-1 K vaničce již není bohužel polštářek. Přidáme navíc podložku nafukovací pro miminko na odložení zdarma navíc. Možnost dovozu po ČR a případně PPL... (více v detailu)
Pardubický kraj
799
 Kč
Trojkombinace X-lander - kočárek
Před 107 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kočárek v pěkném stavu, slída proti dešti, síťky proti hmyzu, zimní rukavice na rukojeť, závěsná taška včetně pouzdra na lahev a přebalovací podložky, spodní úlož... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč