Filtry



Sportovní kočárky

1 148 výsledků

Prodám kočárek Mamas & Papas - Ocarro Simply Luxe
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Mamas & Papas - model Ocarro Simply Luxe 2v1. Kočárek a korbička byly používané pouze 4 měsíce. Následně jsme z důvodu sportovní aktivity koupili terénní kočárek. Sportovní sezení nebylo ani jednou použité. Součástí setu je i pláštěnka a adaptéry na autosedačky: Mamas & Papas Armadillo Flip / Flip XT a Ocarro. Kompatibilní s autosedačkami Aton, CYBEX Aton Q, Maxi-Cosi Pebble, Maxi-Cosi CabrioFix, BeSafe iZi Go, Nuna. Text výrobce: Kočárek Mamas & Papas Ocarro 2v1 představuje kombinaci špičkového designu a maximálního pohodlí. Set obsahuje kočárek Mamas & Papas Ocarro se sportovním sedákem s rovnou polohou na spaní a korbičku pro přirozené spaní miminek. Vlastnosti a funkce: Opěrný polštářek pod hlavu a měkce polstrovaný sedák pro maximální pohodlí dítěte. Možnost umístění sedáku po i proti směru jízdy. Duální odpružení kol. Robustní podvozek pro lepší stabilitu. Možnost skládání podvozku i se sedákem po i proti směru jízdy. Reflexní proužek na kole... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Thule Urban Glide 2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodáváme kočárek Thule Urban Glide 2, z roku 2020 (Vanda Store), poslední servis 2022, barva Dark Shadow. Součástí kočárku je: Sportovní organizer Madlo Potah na madlo Podnožka (polohování nož... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Thule kočár pro dvojčata
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Thule sportovní polohovací kočár, včetně zimního pytle, 2 zimních fusaků, rukavic na kočár, pot... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Kočárek Joie Muze - černý
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám skládací sportovní kočárek Joie Muze. Téměř nepoužívaný, vynikají... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Kočárek Joie Muze - červený
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám skládací sportovní kočárek Joie Muze. Téměř nepoužívaný, vynikají... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Sourozenecký kočárek Phill and Teds
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Phil and ted Prodám sourozenecký kočárek Phill and Teds . Zachovalý stav, místy vybledlý od sluníčka. Za mě nejlepší sourozenecký kočárek, není příliš široký, ani dlouhý, je velikostně jako standardní kočárek, vždycky jsem s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 900
 Kč
Sportovní kočárek
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Původní cena 7000 Kč Nesetrili jsme ho , ještě ho je potřeba umýt a na jedno místě má pop... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Kočárek Baby Design Lupo Comfort Winter Pack + Doldy DooDoo
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kočárek Baby Design Lupo Comfort + originál Winter Pack. Dvoukombinace hluboký kočárek (vanička) a sporťák + příslušenství pro obě varianty, tedy použití v jakémkoli počasí. Zachovalý. Nástavby lze zaměnit na rámu v obou směrech jízdy. Madlo polohovatelné. Kolečka přední aretační. Nožní brzda. Kolečka nafukovací a lze je odejmout, ale při složení zabere málo místa. Příslušenství+Winter P: - fusak - nánožník - deka - zimní rukávový kryt na madlo - přebalovací podložka - taška přebalovací - slož... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 999
 Kč
Kočárek circle treviso
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Circle Treviso. Po jednom dítěti,využívány max. 6měsíců,bohužel již bez záruky, měla jsem ho pro případ nouze,ale malý se naučil rychle chodit,že nebyl moc potřeba - je lehký, sportovní s praktick... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 400
 Kč
Prodám sportovní kočárek Britax /Brio GO
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Britax/Brio GO po jednom dítěti, používaný cca 2 roky. Ke kočá... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 900
 Kč
Kočárek Neonato
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Neonato Puro NeoPop Lollypop, používaný 6 měsíců. Sportovní verze nepoužívaná vůbec. Součástí balení je: Hlubok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Sportovní kočárek Hauck, lehký a skladný
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sportovní kočárek HAUCK - Swift Plus Mickey Cool Vibes, pro děti až do 25 kg, vhodný na každodenní používání i na cesty. Ultralehký, nejmenší kočárek firmy Hauck. Pomocí jedné ruky lze složit do malého rozměru, dá se nosit i přes rameno. Plastová otočná kola s aretací, max. výška rukojeti 99 cm, polohování opěrky nohou a zad. Zádovou opěrku lze pomocí natahovacího pásku sesunout až do polohy vleže,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Kočárek Joolz Day 3 - trojkombinace
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek kupovaný v Trendy baby v listopadu 2020. Ježděný byl 2 roky a od te doby byl odstavený, jelikož jsme pořizovaly sourozenecký kočárek. Kočárek má běžné oděrky od skládání do auta. Nyní prodáváme jako trojkombinaci. Kočárek s korbičkou, sportovním sedátkem a autosedačkou Nuna Pipa next (jedná se o nejlehčí autosedačku, která váží pouhá 3kg a má clonu proti sluníčku) + základna do auta. A... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 990
 Kč
Kočárek Britax B-moution
Před 1 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám sportovní kočárek po dvou dětech. Přidávám k tomu organizér, nánožník, pláštěnku a síťku proti hmyzu. Myslím, že bych ho mohla prodat v ... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Sportovní kočárek Kinderkraft
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kočárek Kinderkraft All Road Bird Pattern, včetně veškerého příslušenství (nánožník, pláštěnka, síť proti hmyzu,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999
 Kč
Kočárek NUNA
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám sportovní kočárek Nuna, klasické opotřebení po 2 dětech. Pouze osobní odběr Praha Strašnice.
Hlavní město Praha
499
 Kč
Sourozenecký kočárek Nuna Demi Grow
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sourozenecký kočárek Nuna Demi Grow. Děti máme necelé dva roky od sebe a bez tohohle kočárku si to nedovedu představit. Korby se dají dle libosti prohazovat, hluboká může být nahoře i dole stejně tak jako sportovní korba. Stejně tak lze prohodit směr jízdy. Nejčastěji jsme jezdili mimino nahoře a starší dole, kam si pak bylo schopné vlézt a vylézt samo. Jsme druzí majitelé. Kočárek... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Sportovní skládací kočárek
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Lehký skládací kočárek, má perfektní stabilitu. Kočárek německé značky - Hauck - skvělý stav... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Baby design Lupo
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kočárek Baby Design Lupo - hluboká korba - sportovní - po jednom dítěti - původní cena 11000,- Pouze osobní předaní.
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Sourozenecký kočárek Bugaboo donkey 3
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám půl roku používaný, nevyšisovaný, sourozenecký kočárek kupovaný 2/2024 z Toucan Twins. Původní cena 4500 zl,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Bugaboo Fox 2 limitovaná edice
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bugaboo fox2 stellar. Sportovní i hluboká verze, prodlužovací stříška reflexní lemy, kryty kol reflexní, znaky bgb také reflexní. Velká korba včetně všeho ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Kočárek Bébécar
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Bébécar s hlubokou korbou, vajíčkem a sportovní sedačkou. Ke koč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 000
 Kč
Riko Ultima Ultra Light Pink
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek Riko Ultima Ultra Light Pink. Kočárek zakoupen v roce 2021 jako úplně nový. PC : 11 980 KČ. Hluboká korba používaná cca půl roku. Skoro jako nová. Nejdéle byl používán sporťák. Od běžného používání podřený( viz. foto) Lehký hliníkový ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Kunert deep
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek, kočárek je trojkombinace. Přehazovací rukojeť, kola jsou nafukovací. obsahuje sportovní a hlubokou verzi s nánožníkem, autosedačk... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Kočárek moon relaxx
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Moon Relax ???? koupený 9/2022, používaný od 12/2022 . Hluboká korba využívána cca 8 měsíců, sportovní sezení cca 1 měsíc . Velká a lehká hluboká korba s rozepínatelnou stříškou s ventilační síťkou. Prostorný sportovní sedák s rozepínatelnou stříškou. Stříšku sportovního sedáku lze výškově nast... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč