Filtry



Sportovní kočárky

1 147 výsledků

NÁNOŽNÍK EMITEX SOFT UNIVERSAL DELUXE
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nánožník UNIVERZAL je univerzálně použitelný pro většinu sportovních a kombinovaných kočárků. Nánožník je spolehlivou ... (více v detailu)
Liberecký kraj
220
 Kč
Kočárek Baby Design Lupo 2v1
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci kočárku Baby Design Lupo hnědé barvy. Kočárek má korbu pro miminka a sportovní kočárek. Je vybaven nafukovacími koly. Přední kola jsou otočná s možností aretace, zadní pláště a duše jsou nové. Výhodou kočárku je že má pružiny pro houpání dítěte. Korba pro miminka má sklápěcí střechu s větrací síťkou a praktickým madlem pro přenášení. Je také možnost zvednout plachtu a dítě potom vidí ven při pasení koníčků. Je vybavena matrací. Spor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Cybex Priam dvojkombinace + vajíčko Kiddy Evolution Pro 2
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cybex Priam - rok 2017 Kiddy Evolution Pro 2 - 2023 Prodám dvojkombinaci Cybex Priam v šedé barvě včetně příslušenství: - pláštěnka jak na korbičku, tak na sportovní - rukávník... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
Sportovní kočárek
V pěkném stavu, pouze osobní předání Kutná Hora a okolí.
1 000
 Kč
kočárek Kunert Rotax
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek Kunert ROTAX šedá + tyrkys hluboká korba a sportovní. Používaný cca 1 rok . Přidám zimní fusak a rukávník na madlo. PC 7500Kč. Osobní odvoz Světlá nad Sázavou Popis kočárku lehký hliníkový rám jednoduchý mechanismus skládání a rozkládání kočárku 4 stupňová nastavitelná opěrka v korbičce korbička může sloužit i jako kolébka korbu můžete snadno přenášet díky pohodlnému madlu polstrovaná matrace v korbičce nánožník do hluboké korby s ochranou proti větru větrací okénko nezbytné pro bezpečnost dítěte zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu v h... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
MOON Resea S Basic Black 2022
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 10 měsíců starý kočárek , korbička používaná pouze 3 měsíce. Kočárek má známky používání od skládání do auta. Jinak nemá žádné vady ani flíček, kočárek je vypraný a připravený na dalšího majitele. Vhodný od narození do 3 let Komfortní a lehká hluboká vana Prostorný sportovní sedák s rozepínatelnou stříškou a ventilační síťkou Skládání podvozku se sportovním sedákem po i proti směru jízdy Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu Odnímatelné m... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 000
 Kč
Sportovní kočárek ZOPA IQ Catchy Blue 2022
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji velice skladný sportovní kočárek ZOPA IQ Catchy Blue 2022 vhodný od 6 měsíců do 15 kg. Detaily viz odkaz níže. https://www.mall.cz/ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Podvozek ke kočárku Mutsy Igo
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme podvozek Mutsy Igo ve velmi dobrém stavu (s drobnými známkami opotřebení, bez vlivu na funkčnost). S vysouvací rukojetí, s pěnovými koly - zadní kolečka téměř nepoužívaná (měli jsme jiná), přední kolečka jsou odpružená a otočná, dají se zaaretovat. K podvozku lze přidělat hlubokou korbičku, sporťák i vajíčko - viz fotky. Podvozek je vhodný spíš do města, ale zvládne i menší terén. Má nízkou v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Mutsy Igo - sportovní sedačka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme sporťák Mutsy Igo Pure Bright Sky (světle modrá) ve výborném stavu. Možné nasadit po nebo proti směru jízdy, 5-bodový pás, polohování až do lehu + originál nánožník + pláštěnka. Měli jsme na podvozku Mutsy Igo (lze ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Sourozenecký Kočárek
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata nebo pro sourozenece , 2× korbička 2× sportovní verze . Využita pouze jedna sportovní verze a jedna korbička.Součá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
Detsky kočárek Bebeconfort
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Babizim sportovní kočárek Bébéconfort . Cena 500. Děkuji
Jihočeský kraj
500
 Kč
Inglesina Trilogy
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní sportovní kočárek Inglesina Trilogy. Osobní odběr.
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Kocarek RIKO
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji kombinovaný kočárek RIKO po jednom miminku.Kočárek je velmi prostorný, pohodlný a bezpečný.Ma pláštěnku, držák na nápoje, taška na rukojeť, moskytié.Velmi lehká hliníková konstrukce,lze otočit po i proti směru jízdy, polohovací opěradlo uvnitř korbičky,sklápěcí a odvětrávací stříška s kšiltem,velký a praktický nákupní koš ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
kočárek Espiro Magic
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám moderní hliníkový sportovní kočárek Espiro Magic,jako nový,se skládacím mechanismem v rukojeti, velmi malými rozměry po slo... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Sportovní kočárek ZOPA IQ Catchy Blue 2022
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím k prodeji velice skladný sportovní kočárek ZOPA IQ Catchy Blue 2022 vhodný od 6 měsíců do 15 kg. P... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Kočárek Baby lux Margaret 2 v 1
Před 4 dny - SBAZAR
Prodám velice zachovalý hluboký plus sportovní kočárek po jednom dítěti, vypraný, vyčištěný. Bez vajíčka...
2 500
 Kč
Kočárek Tudore
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám dvojkombinaci kočáreku Tudore trapper, svetle šedá v kombinaci s černou a to hlubokou korbičku + sportovní korbičku + autovajíčko Joie s adaptéry, které lze nacvaknout n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 700
 Kč
Kočárek Tako
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Tako Dalga, Součástí vybavení kočárku -> sportovní korbička, vajíčko, popruh, nánožník, pláštěnka,síťka proti hmyzu, rukavník... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Sportovní kočár Baby Design s příslušenstvím
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sportovní kočár Baby Design s příslušenstvím Delší stříška s okýnkem na dítě neponičené nastavovací madlo 5bodový pás nastavovací plocha na nohy (vejde se tedy malé i velké d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Kočárek kompletní sada + auto i cyklo sedačka
Před 5 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kočárek Teutonia Cosmo 13 po jednom dítěti v plné výbavě - hluboký kočár s nanožníkem (chybí jeden úchyt viz foto) - sportovní kočár - autosedačka s isofixem, novorozen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 500
 Kč
Sportovní kočárek Kinderkraft
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám sportovní kočárek po jednom dítěti. Kočárek je v opravdu dobrém stavu, pouze malá trhl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Sportovní kočárek retro s velkými koly
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Ideální jako druhý kočárek na zahradu, velká kola, odpružení, velmi málo používaný. V dobrém stavu
Plzeňský kraj
500
 Kč
zimni vlozka do kocarku
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
fleecova vlozka do kocarku jak do korby, tak do sportovniho, ci autosedacky
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dětský kočárek Teutonia BeYou, dvojkombinace, plně funkční
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárek německé značky Teutonia. Model Be You, dvojkombinace (korbička, sporťák). Navíc k tomu další doplňky (pláštěnka, fusak,…). Ilustrativní foto (precizně zabaleno). Kočárek je možné rozložit/složit, UV ochrana, reflexní prvky, kšíry, brzda na rukojeti. V zachovalém a plně funkčním ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Kočárek pro sourozence Valco snap Duo Tailor made
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Součástí kočárku jsou: -gumová + pěnová kola (nelze píchnout) -nánožníky v barvě potahu Sportovní kočárek Valco Snap Duo Tailor Made je extra lehký kočárek pro dvojčata a sourozence. Snap Duo se skládá opravdu snadno – jednoduchým pohybem směrem dopředu Prostorná bouda s XL úpravou a s UV ochrannou proti slunečnímu záření Každé sedátko lze polohovat zvlášť. Zadní část boudy lze rozepnout pro zaji... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč