Filtry



Dětské nádobí

1 094 výsledků

Dětská koloběžka + 2 dárky
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám použitou dětskou koloběžku, je v dobrém stavu. Nastavitelná řidítka v rozmezí 67 - 100 cm, měřeno od ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
280
 Kč
Školní batoh Bagmaster
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Školní batoh , původní cena 2000,- Kč, vhodný pro školáky od 4. třídy, kteří potřebují místo na spoustu věcí. Má tři prostorné komory s polstrovanou přihrádkou na notebook 15” a spoustu menších kapes na různé drobnosti. Do bočních kapes se vejde i láhev 1,5 l. Zádová ... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Anatomický batoh Abb - Disney Minnie
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám jeden rok nošený anatomický batoh myšky Minnie. Stav výborný. Rozměry 41,5 x 28 x 25 cm (v x š x h) Tento ortopedicky tvarovaný batoh využívá patentovaný systém, díky němuž jsou záda konstruována tak, aby dokonale kopírovala páteř dítěte a zátěž tak rovnoměrně rozkládala. Oblast zad je navíc vybavena odvětrávacími kanálky, které zabraňují propocení. Polstrované popruhy jsou široké 6 cm, takže se nemohou zařezávat do ramen dítěte. Popruhy navíc snižují zátěž na krk i ramena a udržují správné rozložení váhy. Celý batoh je vyroben z kvalitních a nepromokavých materiálů. Dno batohu je pak vyvedeno z velmi odolného plastu, který zabraňuje poškození a zašpinění spodní části batohu i jeho rohů, a tím prodlužuje životnost celého batohu. Díky pevnému dnu batoh drží svůj tvar a po otevření stojí. Na horní části batohu se nachází ouško na zavěšení, které je pro případ přenášení v ruce pogumované. Vnitřní prostor batohu je rozdělen do dvou velkých a dvou menších kapes. Hlavní kapsa je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Kojenecké láhve - MAM, Philips Avent
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
MAM Fun to Drink Hrnek 8+ měsíců 270ml modrý - pouze vyzkoušený, cena 100,- MAM Fun to Drink Hrnek 8+ měsíců 270ml zelený - pouze vyzkoušený, cena 100,- Avent hrneček s ohebn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Taška do školy s jednorožcem pro dívky
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Lehoučká praktická taška pro první stupeň v pěkném stavu ve fialovo-růžovém provedení s jednorožcem. Hezky sedí na zádech, kapsa pro box se svačinou, zbo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Školní aktovka Step by Step - Policie
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použitou šk. aktovku Step by Step, 5-dílný set Policie. Je odlehčená, ergonomicky tvarovaná.Zaručuje zdravý vývoj zad dítěte a proto také získala certifikát AGR. Má reflexní prvky ze všech stran pro dokonalou bezpečnost, značkový magnetický uzávěr, který zaručuje snadné otevírání a zavírání a jejím uspořádáním je velice ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Dětské prostírání plast + příbor + modrý hrneček
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Dalších až 500 ks zboží v mé nabídce.
Karlovarský kraj
100
 Kč
Netekoucí/přechodové hrnky Tommee Tippe - daruji
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
DARUJI K OBJEDNÁVCE V MIN. VÝŠY 300 KČ ZDARMA. 1. hrníček zleva - netekoucí hrnek s brčkem zn. Tommee Tippee Explora Easy Drink 230ml 6m+ (již bez úchytu). 2. hrníček - prostřed... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
Prodám školní tašku
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám pěknou školní tašku, má spoustu kapes - dvě velké na knížky a sešity, tři menší ( na krabičku na svačinu, penál apod), ... (více v detailu)
Liberecký kraj
300
 Kč
Cukrárna v kufříku
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám cukrárnu v kufříku. Bez vad, jen zavírání je ulomené. Rozměry kufříku: 21,5 x 14 x 15 cm. Obsah balení: kufřík, 2 x krabička surovin, 2 x roláda, 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
láhev na pití s brčkem 370 ml + 1 zdarma
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Canpol babies Sportovní láhev se slámkou 370 ml  Použitá,ale v pořádku. Modrá je kompletní... (více v detailu)
Ústecký kraj
50
 Kč
Ohřívače lahví
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám ohřívače lahví v dobrém stavu
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Ohřívačka lahví, nový bryndák a další
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám věcičky na jídlo a pití pro miminko. Nový bryndák, jednoduchou ohřívačku lahví, plnící kapsičku, talířek, l... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Ergonomický školní batoh Ars UNA
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Doporučen od 3. třídy, vhodný také pro středoškoláky Tvarově stálá, ale poddajná konstrukce Efektivně odvětrávaná zádová opěrka Ergonomická opora zad (Air Flow Max System) Nastavitelný hrudní popruh dle potřeby S měkkými nastavitelnými ramenními popruhy 2 pohodlné rukojeti Přehledný a dobře organizo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Kombinovaný kočárek Baby Design Husky Skládací korba
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodam kočárek. Je použitý ale ještě poslouží. Popis: Kombinovaný Baby Design Husky Skládací korba a možnost složení rámu spolu s sedadlem, bohaté vybavení znamená, že po zakoupení kočárku Husky nemusíte nic doplňovat. Je vyroben z teplých a pevných materiálů nejvyšší kvality. Rám vyroben z lehkého a odolného hliníku, a její součástí jsou 4 nafukovací kola s odpružením. Sportovní nástavbu kočárku lze připevnit po nebo proti směru jízdy. Sada obsahuje: • sportovní nástavba • hluboka korba • nánožník na sportovní nástavbu • taška na madlo s přebalovací podložkou • nánožník na hlubokou korbu • moskytiéra na korbu • moskytiéra na sportovní nástavbu • pláštěnka na sportovní nástavbu • pláštěnka na korbu • pumpička pro nafukování kol • Winterpack: držák na láhev, fusak, oboustranná přikrývka Vlastnosti : • hliníkový rám podvozku je lehký a skladný a přitom velmi stabilní • kola otočná o 360° (možnost aretace), výborná manipulce... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Sterilizátor lahví Philips Avent
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Sterilizátor lahví Philips Avent
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Plyšový pejsek s magnetickými tlapkami
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Milá hračka nebo dekorace. Malý plyšový pejsek buldoček, který má v packách magnetky, takže ho můžete v jak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
30
 Kč
Ohřívač/sterilizator true life
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sterilizuje, ohřívá, udržuje teplotu , pojme dvě láhve , málo používaný
Středočeský kraj
450
 Kč
Cannondale Cujo 24
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 24 palcové dětské kolo. Pro výšku zhruba 125-155cm. Po servise a umyto. Stačí sednout a jet. Pokud potřebujete jiná dětská kola, koukněte na moje další inzeráty. Dětské kolo Cannondale Cujo 24 v pěkném stavu s páčkovým řazen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Kočárek Britax
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Britax kočárek. Ve slušném stavu, jako nový. ( k tomu kabela, obal na láhve, síťka,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Ohřívač láhví do auta Be Active, Top stav
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme ani jednou nepouzity ohřívač láhvi do autozapalovace. Top stav. Původní cena 1299,- Nyní za akčn... (více v detailu)
Pardubický kraj
349
 Kč
Obal na láhev
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám obal na láhev. Námi nepoužíván, ale byl dlouho uložený. Nejedná se přímo o termo.
Středočeský kraj
25
 Kč
Neoprenová taška Avent Thermabag
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím termo tašku značky Philips. Do tašky se vejdou i dvě kojenecké láhve... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Sterilizator láhvi Avent Phillips
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam málo používaný sterilizator kojeneckých láhvi.
Hlavní město Praha
800
 Kč