Filtry



Dětské nádobí

1 094 výsledků

Krmící židlička
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
stolička určená pro děti od 6 měsíců, z eko kůže snadno se čistí, 3 polohy až do pololehu, dvojitý tác s prostorem pro l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Zlínský kraj
500
 Kč
Dětský hrníček balíkovna 39 Kč
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dětský hrnek medvídek s balónem, stáří neznám. Podívejte se na mé další nabídky nejen h... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55
 Kč
Hlavní město Praha
50
 Kč
Sterilizátor lahví Yoomi
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám sterilizátor dětských lahví značky Yoomi, nový, nepoužitý. Sterilizátor má 3 růz... (více v detailu)
Pardubický kraj
300
 Kč
Kojenecké/dětské lahvičky
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Použité, v dobrém stavu. 1. Kojenecká lahvička Avent 260 ml (používaná, dobrý stav) + nové nepoužité savičky Natural – 1 ks dudlík s pomalým průtokem 2 (1M+) a 1 ks dudlík s rychlým průtokem 4 (6M+) Cena 190,- 2. Kojenecká láhev na učení Nuk Disney Tygr 150 ml (používaná, dobrý stav). Vhodné pro děti od 6 do 18 měsíců. Lze dokoupit nové silikonové pítko (ca 40,-) Cena 80,- 3. První... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Kojenecké láhve MAM, nové
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám lahvičky MAM, anti-colic. 260ml, modrá barva, včetně s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90
 Kč
Dětský kočárek Joie literax air
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti, kočárek je v naprostém pořádku. Nafukovací zadní kolečka pro větší komfort, přední kolečka otočná s aretací, jednoduché a rychlé složení za 2... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Nádobíčko 1
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Keramické hrnečky a talířky, hrneček a talířek 2x v barvě modré, 2x ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
NOVÝ HRNEČEK DC MARVEL BAT MAN
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový hrneček v krabičce DC MARVEL BAT MAN NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM POUZE BALÍKOVNA/ZÁSILKOVNA... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130
 Kč
Detske nadobi
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
DOBRY DEN, PRODAM DETSKE PLASTOVE NADOBI, BOXY NA SVACINU, MISKY LAHEV TALIR ceny, boxy 15jc 1kus, zelený talíř motiv čtyřlístek plechový 40kc, láhev 20kc, tal... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10
 Kč
Parni sterilizator lahvi AVENT
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Parni stelizirator lahvi do mikrovlnky. Pouzit minimalne
Hlavní město Praha
350
 Kč
TABULKY NA KRESLENÍ A PSANÍ - nové
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Psací a kreslící oboustranná tabulka Securit rozměr 40x30 cm se hodí jak pro děti na malování obrázků a jejich mazání a překreslování, tak pro dospělé na psaní poznámek, upomínek nebo vzkazů. Nabízím 2 ks, cena za kus 40 Kč (p.c.199). Praktický dárek, který potěší. Po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
40
 Kč
Prodám dětské kolo 24"
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětské kolo Leader Fox Eager 24", limetková (zelenožlutá) barva, celková váha cca 13 kg. Použité, plně funkční, vše je původní. Je pěkné, bez odřenin. Málo ježděné. Vzadu šestikolečko s pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Sterilizátor Philips Avent a doplňky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sterilizátor Philips Avent 3v1. 1) Malá velikost pro sterilizaci dudlíků. 2) Střední velikost pro sterilizaci odsávaček, stejně jako talíře, nože a vidličky pro malé děti. 3) Velká velikost pro sterilizaci až 6 lahví pro miminka. Dále k tomu antikoliková lahvička MAM pro n... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Školní potřeby - cvičebnice, sešity, výtvarné potřeby
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím různé školní potřeby: - cvičebnice / pracovní sešit do matematiky pro 5. ročník ZŠ, 2. díl, nakladatelství Alter, zcela NOVÁ, vyplněná (perem) pouze část strany 42, dalo by se vyzmizíkovat, PC 98Kč, nyní 55Kč. - cvičebnice / pracovní sešit do matematiky pro 6. ročník ZŠ, 2. díl, vyplněno 7 stran (perem), jinak NOVÁ, PC 70Kč, nyní 35Kč. - cvičebnice / pracovní sešit do matematiky pro 6. ročník ZŠ, 3. díl, zcela NOVÁ, cena 60Kč. - černý penál Baagl, jako nový, velikost cca 23x12 cm, 75Kč - výtvarná sada - 20ks barevných papírů, vodové barvy, voskovky, hrudka (uhel) 5ks, tempe... (více v detailu)
Olomoucký kraj
75
 Kč
Aktovka
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento školní batoh je určen svými rozměry pro první stupeň ZŠ. Dvoukomorový školní batoh má jednu postranní síťovanou kapsičku na gumu, vhodná je na láhev. Kapsa je kryta látkou se zipem. Batoh má ergonomicky tvarovaná záda, včetně hliníkového rámu. Nastavitelné ramenní popruhy jsou měkce polstrované. Batoh má zpevněné dno s plastovými nožkami proti oděru. Školní batoh GEN 21 A má dvě komory. Zadní hlavní komora je zhotovena tak, aby se do ní lehce vešly školní desky (velikost A4) nebo těžší učebnice. Ve vn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Britax go next2
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám dvojkombinaci kočárku britax go next2 po 1 dítěti. Výborný stav. Pouze známky běžného opotřebení. K hluboké korbě i ke sportovní části je nánožník.originalni... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 100
 Kč
Značkové dětské kolo SPECIALIZED 24" (modrá neonová)
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
☎️776634341☎️ Edice od Specialized, přední odpružená vidlice, hliníkový rám, přehazovačka Shimano, kvalitní sedlo, brzdy tektro, tvrzené odlehčené ráfky, pogumované gripy, odrazky. Dokupovaný stojánek a držák na láhev. Kolo je již použité, v pěkném stavu, funkční. Vhodné pro děti od 7,8,9 let(individuální). Lze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990
 Kč
Prodám kočárek Lionelo Anett plus
Před 3 dny - SBAZAR
Dobrý den, kdyby měl někdo zájem, prodávám kočárek Lionelo Anett plus, po jednom dítěti . Se zárukou do 3/2025 . Ke kočárku ( doklad o koupi, nánožník, držák na lahev, pláštěnka a sítka proti h... (více v detailu)
1 500
 Kč
Prodám kočárek Lionelo Anett plus
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, kdyby měl někdo zájem, prodávám kočárek Lionelo Anett plus, po jednom dítěti . Se zárukou do 3/2025 . Ke kočárku ( doklad o koupi, nánožník, držák na lahev, pláštěnka a sítka proti hmyzu. Preferuji ... (více v detailu)
1 500
 Kč
Kočárek X-LANDER kombinovaný SET X-MOVE 2v1
Před 3 dny - SBAZAR
Kočárek po dvou dětech. Technicky v pořádku. Na zadních kolečkách nové pláště a duše. Hluboká korba + sporťák(s ochrannou vložkou... (více v detailu)
5 000
 Kč
Prodám dětskou misku,hrnek, lahvičky
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou misku, hrnek s odnímatelným pítkem stav jako nové, d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
200
 Kč
Bo jungle ohřívač lahví
Před 4 dny - SBAZAR
Prodám ohřívač lahví v perfektním stavu, 2x použitý. Hodí se na všechny typy lahví, možnost použít i v autě, ... Nejlépe osobn... (více v detailu)
400
 Kč
Školní aktovka Hello Unicorns
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám školní aktovku pro holčičku 1-3 třídu. Hello Unicorns pevné dno, anatomicky tvarovaná polstrovaná záda, reflexní prvky v souladu s ČSN, polstrované nastavitelné ramenní popruhy, nastavit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč