Filtry



Hluboké kočárky

730 výsledků

kočárek TFK Set Joggster Adventure 2 s korbou Quick Fix
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek TFK Set Joggster Adventure 2 s korbou Quick Fix 2019, kupovaný v březnu 2020. Barva fossil. Po jednom dítěti. Ke... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Cybex Priam Lux Carry Cot zcela nová korba
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám úplně novou a nikdy nevybalenou hlubokou korbu Cybex Priam Lux Carry Cot v barvě Spring Blossom Light, kupovanou 4/2024. K... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Kočárek Roan Marita Prestige
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hluboký kočárek, ke kočárku je druhá sportovní korbička, a náhradní bílé pláště na kola.. plus nová pláštěnka. Kola jsou nafukovací, perfektní komfort pro dítě. P... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500
 Kč
Kočárek JANÉ CROSSWALK + hluboká korba JANÉ MICRO
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodáme kočárek JANÉ CROSSWALK + hluboká korba JANÉ MICRO, přidáme dokupovaný nánožník JANÉ. Ke kočárku je originální taška JANÉ (použita asi 1x), přebalovací podložka JANÉ (pou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Kočárek 2v1 Tutis Viva Life 3 Luxury
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek (korba hluboká a sportak) po jednom dítěti v perfektním stavu,do července 2023 v záruce. Model Tutis Viva Life 3 Luxury Turquoise. Součástí pláštěnka, síť proti hmyzu, taška, držák na pití a rukojeť na sportak, nánožník, koš pod kočárem. Bě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Trojkombinace Riko
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dětský kočárek Riko Brano Luxe (hluboký, sportovní, autosedačka) Pouze osobní odběr
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Noordi Sole 2
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodam kocarek po jednom diteti. Hezky stav, na kosiku pod kocarkem prosoupane diry od kol- lze opravit zaplatou- diry jsou hlavne ze spodu, vnitrek kosiku ma jen malou dirku na jedne strane, takze diry nejsou ani videt. Podvozek ma bezne odreninky ze skladani do auta. Hluboka korba ma polohovani pod hlavickou, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 000
 Kč
Kočárek Bugaboo Buffalo
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám svetle šedý kočárek po jednom dítěti, hezký stav, kupovany 2017, dlouho uskladněn, už nevyuzijeme. Měkolik š... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Kočárek Tako Ballila Acoustic 04 + autosedačka
Před 13 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím prostorný kočárek Taco Ballila Acoustic šedé barvy po dvou dětech. Jedná se o dvoukombinaci - hluboká korbička a sporťák, velikost kol 14. S... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Espiro next Avenue 2020
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hezký den všem ???????? Prodávám kočárek Espiro Next Avenue 2020 barvy Navy blue. ESPIRO je moderním, ale především praktickým kočárkem určeným i pro ty nejnáročnější rodiče. Vyniká kompaktním skládáním a vynikající ovladatelností především díky odlehčené ALU konstrukci. Hluboká korba (využívána cca půl roku) * jízda v obou směrech * s větráním a zvedací opěrkou s pohodlnou regulací zvenku * rukojeť a držák korby má povrchovou úpravu z ekologické kůže * zvětšená boudička * vnitřní kapsa * reflexní prvky Sportovní verze (využívána prakticky roky) * sporťák je vybaven 3D textilií se systémem AIRFLOW, který podporuje cirkulaci vzduchu * nánožník s funkcí fusaku se skvělými tepelnými a funkčními vlastnostmi (možnost použít v chladnějším i teplejším počasí). * ergonomická sedačka sportovního kočárku s možností jízdy v obou směrech * 3x polohování zádové opěrky (až do úplného lehu) * polohování opěrky nohou * zvětšená sluneční stříška se síťovinou a okénkem * reflexní prvky K pře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kočárek egg
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Egg (hluboká korba a sporťák). Původně stál 17 200 Kč, mám doklad i o záruce a zaplacení. +Adaptéry na vyvý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Kočárek Jedo Fyn - dvojkombinace
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek zn. Jedo Fyn ve variantě dvojkombinace (hluboká korba + sporťák + nástavce na autosedačku Cybex/Maxi Cosi). Autosedačku je nutné dokoupit. Skládací podvozek nese známky používání (škrábance, rez na výpletech kol). Oba nástavce bez vad a jako nové. Součástí pláštěnka a taška, kte... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Trojkombinace ZOPA MOVE 2021 Night Black
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárek Zopa Move 2021 Night Black. Hluboká korbička v top stavu, stejně tak autosedačka vajíčko. Golfk... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200
 Kč
Designový kočárek Quinny Moodd, tříkolka, dvojkombinace
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám minimálně používaný, čistý a jako nový designový kočárek Quinny Moodd v dvojkombinaci s hodně bohatým příslušenstvím, taktéž vše jako nové…, bez poškození a kosmetických vad. Popis: Pohodlí, variabilita, elegance. Moderní a kompletní systém nabízí flexibilitu pro každý den. Snadno jej složíte do kompaktního tvaru na přepravu a pouhým stiskem tlačítka se během sekundy automaticky rozloží. Nafukovací větší kola pro komfortní jízdu. Vše plně nastavitelné, mnoho možností variability, sporťák i korba lze nastavit po nebo proti směru... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 500
 Kč
Prodám - kombinaci kočárku Baby desing Husky. Se zimní výbav
Před 13 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám - kombinaci kočárku Baby desing Husky. Se zimní výbavou Kočárek v pěkném stavu.. Nese známky užívání. Hluboká korbička - možnost polohování. Golfová sestava - polohovatelná do lehu. Teplý rukávnik Tepl... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Kočárek neonato puro off road
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hluboká korba,autosedacka,fusak Chybí madlo.symbolicka cena
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kočárek pro dvojcata
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočárek pro dvojčata, hluboký i sporťák mají originál pláštěnku, vajíčka mají
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Korba ke kocarku zopa move
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam hlubokou korbu ke sportovnimu kocarku zopa move , vyuzivana minimalne, jako nova, cerna pc 3500
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
ROAN BASS NEXT Rosy Mood 2022
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám krásný, kombinovaný kočárek po jednom dítěti + přidám adaptéry. Případně mám na prodej i autosedačku ZOPA. Vlastnosti: - nízkoprofilová, gelová kola s ložisky - přední kola jsou otočná s možností aretace - lehký hliníkový rám, měkce odpružený - tlumič nárazů eliminuje nerovnosti terénu - kloubová rukojeť z eko kůže - centrální brzda - pojistka proti rozložení - prostorný uzavíratelný ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 200
 Kč
Fusak do kočárku Quax
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zimní/ podzimní fusak do kočárku. Je to varianta 2 v 1. Uvnitř je teplý fleas, který se dá pomocí zipu odepnout a zůstává na podzimn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Trojkombinace X-lander X-Move lim. ed. America
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím trojkombinaci dětské autosedačky vajíčko BeSafe Izi Go (včetně adaptérů) a kočárků, hluboká korba i sportovní verze, ve skvělém stavu. Včetně 2 slunečníků, 2 ochranné sítě proti hmyzu+3 ks pláštěnky na všechny varianty, taška, náhradní duše... (více v detailu)
Středočeský kraj
950
 Kč
Kočárek Mon Resea +
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Mon Resea S+, barva moss green, hluboká verze používaná půl roku, sportovní taktéž cca půl roku. Ke kočárku originál taška Mon, fusak úplně nový, prostěradlo do kočárku bílé, originál Mon pláštěnka. Ke sport... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Kočarek Babydesign -trojkombinace
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kočárek je ve velmi dobrém stavu,má univerzální šedou barvu. Kočárek prodám s plnou výbavou:hluboká a prostorná korbička s pláštěnkou.Vajíčko Maxi-cosi s adaptéry a kojeneckou vložkou (lze vyjmout).Sportovní verze,ta lze umístit po směru jízdy i opačně,k tomu je nánožník a pláštěnka.Součástí je nepoužitá přebalovací taška,pumpička na ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 14 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci po jednom dítěti, bez poškození, v pěkném stavu. V hluboké korbě jsou polohovatelná záda až do sedu, sportovní kočárek je možné sklopit do úplného lehu, podvozek se s... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Hluboka korba a sportovni korba x-lander xmove
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kus 500,- Možné poslání kuryrem
Královéhradecký kraj
500
 Kč