Filtry



Hluboké kočárky

729 výsledků

Bugaboo Donkey Duo
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kočárek Bugaboo Donkey duo. Kočárek lze použít jako sourozenecký, ale také jako kočárek pro jedno dítě. Součástí: 1x hluboká korbička 2x sportovní sezení 2x černá stříška - vyšisované 1x červená stříška 1x černo- růžová stříška + síťka proti hmyzu + podložka ve stejném designu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Kočárek Joolz Day
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kočárek Joolz Day, modrý, 2 kombinace - hluboká korbička + sporťák, velmi dobrý stav
Liberecký kraj
4 500
 Kč
KOUPÍM hluboký retro kočárek STEGNER
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
KOUPÍM hluboký retro kočárek STEGNER.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Joolz Geo 2
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Joolz Geo 2 Sada obsahuje Podvozek Hlubokou korbičku s matrací Sportovní sedák UV clona Pláštěnka Podzimní fusak Držák na pití Vše originál Joolz Nese z... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Kočárek trojkombinace
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti. Hluboká korba, sportovní verze a vajíčko. Přidám fusak Emitex v černé barvě a zimní náručník. Velice spolehlivý do každého terénu město/vesnice. Nafukovací kola, snadno slož... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 000
 Kč
Kočárek Camarelo Faro růžový
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Původní cena 15000,- Prodám za cenu 6500,- Prodám moderní kočárek Camarelo Faro ve velmi dobrém stavu – nyní vyčištěný (vytepovaný) s veškerou výbavou a adaptéry na autosedačku. Jedná se o kombinovaný kočárek (hluboká korba + sportovní část), spolehlivý, elegantní a vysoce funkční. Světle růžovo-fialová barva (lila) – pro holčičku opravdu krásný. Lehká hliníková konstrukce (černá barva), inovativní snadný systém skládání, rychlá montáž i demontáž koleček – gelová kola s možností aretace, výškově nastavitelná rukojeť z eko-kůže, přední kola díky odpružení zvládají velice dobře i horší terén, taška na rukojeť, pláštěnka, moskytiera, držák na pití, velký nákupní odkládací koš (taška) pod kočárkem + adaptéry na autosedačku. Výhodou je hluboká korba, kterou lze nasad... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Britax hluboká korba B-Motion 3/4
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám po jednom dítěti hlubokou korbu, kterou jsme dokupovali. Včetně pláštěnky. Zbytek kočáru zatím zůstává.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Hluboká korba Thule nánožník a jiné, nové, ceny OD
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K odeslání, nové , akční ceny Doplňky na hlubokou korbu Thule Urban Glide: Nánožník 690kč Ozdobný pás ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Dvojkombinace Mutsy Evo
Prodám dvojkombinaci Mutsy Evo sporťák a hluboký kočár. Je se dvěma podvozky, s... (více v detailu)
1 990
 Kč
ABC DESIGN Salsa 4 Air 2023 Nature Pure
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kombinovaný kočárek - dvojkombinace hluboká korba / sporťák ABC DESIGN Salsa 4 Air 2023 Nature P... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Easywalker QTRO
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sportovní kočárek včetně hluboké korby, pláštěnky a síťky na obě varianty. Pouze osobní vyzvednutí.
Hlavní město Praha
3 700
 Kč
Prodám kočárek Moon Scala 2v1
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásný hnědý kočárek Moon Scala, limitovaná edice v hnědé barvě jich bylo jen pár. Byla jsem s ním moc spokojená. Hluboká korba i sporťak.Je v nádherném stavu, jen se začala loupat koženka na rukověti, chtěla jsem sehnat nový potah, ale už ho neprodávají, tak jedině si nechat ušít. Ale zalako... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 000
 Kč
Mutsy iGO
Před 17 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kočárek Mutsy iGO po dvou dětech s hlubokou korbou, sportovní nástavbou, brašnou, pláštěnkou, adaptérem na ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Korba X-Lander
Před 17 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám hlubokou korbu X-lander x-pram. Tyrkysová. Cena 1 Kč. Lze poslat ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1
 Kč
Prodám kočárek 3v1 ABC Design Samba dolphin Diamond
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek 3v1 ABC Design Samba dolphin Diamond. Set obsahuje podvozek, hlubokou korbu, sportovní sedačku, autosedačku tulip, adaptéry na nasazení autosedačky na podvozek a pláštěnku na hlubokou korbu. Podvozek má výškově nastavitelnou rukojeť a integrované odpružení. Korbička obsahuje ergonomickou matraci a je vybavena v... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Kombinovaný kočárek Riko Basic+ autosedačka
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kočárek v dobrém stavu. Skládá se z podvozku s koly, hluboké korby a sportovní nástavby. Má přední otočná kola, centrální brzda. Ke koč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Kočárek CAMARELO Sevilla 2021
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek Camarelo Sevilla. Hluboká korba, sportovní korba a vajíčko. Také k tomu pláštěnka, síťka proti hmyzu, držák na nápoje. Necelé 4 roky starý,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Kočárek 2v1 Riko Basic 2023 Kombinovaný
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárek, už mám nový :) Sporťák i hluboká korbička. Ekonomický a kvalitní kočárek v módním designu poskytne vám i vašemu dítěti pohodlí a bezpečí. - Rám - Hlubokou korbičku - Sportovní korbičku - Nafukovací kola s ložisky - Nánožník - 5bodové bezpečnostní pásy - Velký nákupní košík - Praktická objemná taška na kočárek Lehký, hliníkový rám Možnost nastavení hluboké a sportovní korby ve směru a proti směru jízdy kočárku Velká nafukovací kola s ložisky Přední kola s možností aretace Nastavitelná rukojeť potažená eko kůží Možnost složení podvozku i se sportovní korbičkou Odpružení Centrální brzda HLUBOKÁ KORBIČKA Čalouněna kvalitním potahem v kombinaci s eko kůží Stříška na korbičce s kšil... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
Hluboký prostorný kočárek
Před 17 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kočárek po třech dětech, je velmi prostorný,téměř jako bývala Liberta. Barva je krásná žíhaná hnědá, jinak proutěný. Kola jsou velká, super do terénu. Koš pěkně drží a snese toho opravdu hodně. Prodávám i s nepůvodní pláštěnkou (není už v dobrém stavu.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Bugaboo Fox 2 Black
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám parádní kočárek, drobná opotřebení viz foto, ale bohatá výbava. Kompletní kočárek obsahuje: -černý podvozek s nastavitelnou rukojetí -Nový potah rukojeti v barvě Black -rám sportovní sedačky/hlubokého lůžka -potah sportovní sedačky v barvě Black -potah hlubokého lůžka včetně matrace Black -2 přední otočná kola a 2 zadní kola -kryty kol v černé barvě -otočné madlo z umělé k... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Cybex Priam, 2020
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek po jednom dítěti, top stav, čistý. Sedačka - Cybex Aton 5, nebourané. Včetně adaptéru na autosedačku, originál pláštěnka na hlubokou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 200
 Kč
BRITAX HLUBOKÁ KORBA KE KOČÁRKU B-MOTION 4 (Plus)
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Téměř nepoužitá, stav viz. foto. Součástí je i pláštěnka. Používána ke kočárku B-MOTION 4 PLUS, ale měla by být kompatibilní s více produkty níže. Osobní předání v okolí tramvajové zastávky Sídliště Modřany. BRITAX HLUBOKÁ KORBA KE KOČÁRKU B-AGILE/B-MOTION/SMILE/B-READY Hluboká korba BRITAX Carrycot je praktická a pohodlná, vhodná od narození do 9 kg. Integrované adaptéry CLICK & GO® umožňují rychlé a snadné nasazení na váš kočárek BRITAX. Měkká vnitřní výstelka a ochranný potah matrace zajišťují polstrované a chráněné prostředí pro první měsíce života vašeho dítěte, přičemž vnitřní výstelku je možné prát při teplotě 30 stupňů. Přední... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Kocarek dvojkbinace Savona
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam.pekny atraktivni kocarek Savone od narozeni hluboka korba a zaroven i sporzovni 2v1 meden... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 900
 Kč
AESTHETIC Fusak Ekonomy 3 v 1 
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V dobrém stavu! Po jednom dítěti. AESTHETIC Fusak Ekonomy 3 v 1 nastavitelný Klasik XXL - 120cm šedá  Univerzální a vysoce odolný funkční fusak, využitelný od narození do 3 let - velikostně nastavitelný s řadou propracovaných detailů přímo z dílny předního českého výrobce Aesthetic - jedničky na českém trhu v kvalitě výrobků a nadčasovém designu. Funkce fusaku změna velikosti fusaku pomocí odepínacího nánožníku - s odepnutým nánožníkem (novorozenecká velikost 0-6 m, vhodné do autosedačky a hluboké korby) s připnutým nánožníkem (pokračovací velikost 6-36 m, vhodné do sportovního kočárku) kvalitní reflexní prvky pro Vaši bezpečnost jsou nezbytností v současném dopravním provozu šest universálních prostupů pro bezpečné zajištění děťátka v kočárku i autosedačce celorozepínací fusak usnadňuj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Kocar trojkombinace Abc viper
Před 18 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
kočárem trojkombinace již nevyuzijeme. P. C. 21000 Kč. Stav pěkný běžné známky opotřebení. Kdyztak při zájmu si můžeme napsat zprávu a upřesnit. Jinak tedy ke kočárku autosedačka, hluboká korba a sporťák nafukovací kola. V ceně na... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 800
 Kč