Filtry



Dětská kola

4 028 výsledků

Bunda na kolo 134-140 větrovka lehká.
Před 357 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Lehká podšitá větrovka na kolo či jiné sporty. Bez vad, jako nová. Skoro nenošená.
Plzeňský kraj
130
 Kč
retro kočárek pro dítě velká kola houpací, vysoký
Před 362 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
hluboký kočárek, houpací, modrý s nánožníkem v pěkném stavu výška rukojeti 95cm průměr kol 34cm, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Dětské legíny punčochy na donošení - měřte
Před 362 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dámské, dětské legíny - punčochy, viz foto, velikost neuvedena, materiál neuveden - není cedulka, měřte, tmavě modré, jsou spíše tenčí, délka celková kolem 67 cm, od rozkroku dolů cca 48 cm, pas cca 18-20 cm (x2) dle natažení. Nošené, nekuřácké, spíš na donošení - malá dírka na přední stra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11
 Kč
Dětské šedé punčocháče vel. 98/104
Před 368 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětské šedé teplé punčocháče spíše klučičí velikost 98/104, 95% bambo fiber, 3% polyamide, 2% elastane, motiv dolní části pruhy a auto černé, spíše pro kluka, délka celková kolem 54 cm, od rozkroku dolů 34 cm, pas je kolem 16-17 cm (x2), nošené, ale v dobrém sta... (více v detailu)
Jihočeský kraj
55
 Kč
Mikinka teplá s kapucí Sports vel. cca 98-122
Před 369 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám mikinku teplejší s dlouhým rukávem a kapucí, nápisem velkým Sports viz foto, zapínání je na zip - funkční a kapsy klokanky bez zipů viz foto. Značka Succes - Bimbo, velikost bohužel neuvedena, odhaduji cca 98-122, měřte. Délka celková s kapucí 46 cm, bez kapuce od krku 24 cm, rukáv zespodu 18 cm, a od spodní části rukávu dolů 15 cm, přes prsa podél kolem 30 cm.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
40
 Kč
Odrážedlo / odstrkovadlo KELLYS KITE Race 12 pink
Před 370 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám odrážedlo / odstrkovadlo KELLYS KITE Race 12 pink neon s brzdou. Odrážedlo je zcela funkční, pouze má oděrky (lak, sedlo) způsobené běžným použ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Softshellová vesta 10000 h2O, vel. 8
Před 372 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Úžasná vesta české sportovní značky O'style. Stále jako nová. Praná párkrát v p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
380
 Kč
Prodám plavecký pás s 11 dílky pro výuku plavání.
Před 374 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Vhodný pro děti do 22 kg, snadné upevnění kolem pasu dítěte zapínáním na sponu. Dílky lze případně ubírat či přidávat dle váhy a zkušeností dětí. Plavecký pás je mnohem bezpečnější, než nafukovací kruhy, protože ho lze díky nastavitelné délce pásu připnout dítěti těsně ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
239
 Kč
Trailové kolo GT i drive 2.0
Před 375 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
Trailové kolo GT i-drive 2.0 Prodám trailové kolo viz foto. Přední i zadní odpružení. Vady: nutné vyměnit gripy tyto už to mají za sebou. P... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 999
 Kč
Trika dl.rukáv chlapec 8x vel.98/104-110
Před 375 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kdo končíte s vel.92 a začínáte nosit vel.98 tak jsou trika právě pro Vás. Převažuje vel.104 a 104/110 ....vel.98 2ks a ostatní navazují... jedno triko je s kr.rukávkem kolem vel.104 Mix zn.Star Wars,Thomas&Friends,Cherokee, Marks&Spencer, George,Kids, Tom Tailor. Tri... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
160
 Kč
Chlapecké riflové kraťasy vel.152
Před 376 dny - AVIZO_CZ
Prodám riflové kraťasy ve velikosti 152. Jsou vhodné pro chlapce kolem 10 let. V pase jsou pružné, je tam regulace na knoflík a ... (více v detailu)
Tepláky vel.128/134
Před 379 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nošené tepláky s gumou kolem chodidla. Možnost osobního převzetí Praha 4, 5, okolí Říčan, ev.poštou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
Krémový svetřík s třásněmi vel.S
Před 382 dny - EMIMINO
Svetřík s véčkem v přírodní barvě s třásněmi kolem krku a na rukávech, velikost S, značka Jenny'k Targa. Materiál s buklé efektem, bez vlasu, hodně elsatický: 96% akryl, 2%... (více v detailu)
168
 Kč
Dětské rukavice na kolo
Před 384 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Skoro nenošené rukavice na kolo, super stav. Velikost uvedena S. Možnost osobního převzetí Prah... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59
 Kč
Trojkolka s vodítkem
Před 384 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám trojkolku, nafukovací kola, vodící tyč, ruční brzda, plně funkční, možnost osobní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
390
 Kč
Kočárek Baby Jogger City Elite
Prodám starší kočárek city elite, tašku na kočárek (obal),podložka do kočárku, nánožník, pultík, pláštěnku, náhradní kapsář na madlo. Kočárek má nafukovací sundavací kola, velký nákupní košík (má pár drobných dírek), kapsář na madlu + jeden nový náhradní, zvedák nožiček. Používané mad... (více v detailu)
2 500
 Kč
Ignite Svítící koloběžka Combo Set helma/chrániče
Před 387 dny - AVIZO_CZ
Prodám Mondo svítící koloběžka Combo Set + helma + chrániče na lokty a kolena nové, nepoužité. Originálně zabalené - vhodné jako dárek. V Ostravě osobně , jinak po dohodě Zásilkovnou . Popis: Mondo svítící koloběžka Combo Set s helmou a chrániči od italského výrobce Mondo jsou vhodné pro děti od 3let. Kolečka - svítící LED podsvícená kola (nevyžadují se žádné baterie) Řídítka - nastavitelná skládací řídítk... (více v detailu)
799
 Kč
Darujeme sportovní kočárek
Před 387 dny - Středočeský kraj - DARUJI_ZA_ODVOZ
Darujeme sportovní kočárek, s velkými nafukovacími koly. Vyplatil se nám do terénu, do lesa, na procházky přírodou, je pevný, děti z něho jen tak nevypadnou. Byl velmi oblíbe... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Tříkolka s vodící tyčí
Před 387 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Tříkolka s vodící tyčí od značky PUKY, pevná-železná, tyč na tři úrovně délky tlačení, kola-pneumatiky, brzda, korbičk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
250
 Kč
Modré punčocháče dětské vel. 3-4 roky
Před 389 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám modré punčocháče, viz foto, velikost uvedena Gr 3-4 r., 3-4 roky, 80% bavlna, 20% polyamid, v pase na gumu, délka 70 cm, od rozkroku dolů 47 cm, pas kolem 15 cm (x2), ale dají se uzpůsobit. Nošené, je nutno si je v rozkroku trochu dozašít, ale dobrý stav, pro nenáročné poslouží. Nekuřácké. Lze poslat poštou, př... (více v detailu)
Jihočeský kraj
21
 Kč
Krajkový pletený límeček - ruční práce
Před 391 dny - EMIMINO
Pavučinkový jemný ručně pletený límeček, na šaty nebo jako šperk přímo na tělo. Zapíná se na ouško a knoflík. Délka od krku po nejdelší cípek 8 cm, obvod kolem krku 46 c... (více v detailu)
380
 Kč
First bike Street se zvonkem - zelené odrážedlo
Před 393 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Prodám zelené odrážedlo First bike Street se zvonkem. Kupované nové, používané, bez vad. Neutrálni barva pro kluky i holky. Popis výrobce. FirstBIKE poskytuje bezstresový způsob jak naučit dítě jezdit na kole Odrážedlo, které roste s ba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 699
 Kč
Tříkolka Radio Flyer s "kufrem"
Před 393 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Prodám tříkolku Radio Flyer, vzadu má „kufr“ pro dětské poklady nebo třeba svačinu. Hračky od Radio Flyer zamířily do Česka až z USA, kde je rodinná firma vyrábí přes 93 let. Hračky Radio Flyer se vyznačují kvalitou, která je reprezentovaná použitým materiálem a velkým důrazem na pečlivost zpracování. Zároveň je standardem, že hrač... (více v detailu)
Hlavní město Praha
899
 Kč
Kojící/těhotenský polštář Doomoo
Před 393 dny - Hlavní město Praha - DARUJI_ZA_ODVOZ
Nabízím tento těhotenský/kojící polštář velký značky Doomoo. Je plněný mikrokuličkami a přizpůsobí se tak jak miminku, tak mamince. Skvělý stav. Multifunkční podložka vhodná pro dítě i rodiče Naplněno měkkými kuličkami z pě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Zimní Fusak do kočárku
Před 394 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Fusak do kočárku s hřejivým beránkem, je užitý jen párkrát, jako náhradní, top stav, zipy v pořádku. Na zád... (více v detailu)
Pardubický kraj
600
 Kč