Filtry



Dětská kola

4 028 výsledků

Tepláky pro holku Kiki&Koko vel. 122 nápis Love
Před 395 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám teplejší tepláky pro dívku, značka Kiki&Koko, velikost 122 - 6-7 let, 33% bavlna, 67% polyester, v pase se dají stáhnout, po stranách pruh s nápisem Love a obrázek motýla dole, délka 66 cm, od rozkroku dolů 47 cm, šíře nohavice uprostřed kolem 16 cm, pas kolem 23 cm (x2), ale lze uzpůsobit. Nošené, ale stav pěkný, nekuřác... (více v detailu)
Jihočeský kraj
46
 Kč
Bryndák s rukávy a kapsou - I love mama papa
Před 396 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
Voděodolný dětský bryndák zástěra s dlouhými rukávy a kapsou. Ochrání Vaše dítě od zašpinění při jídle, či během hry. Pro děti od cca 8 měsíců do cca 3 let. Zapíná se pomocí šňůrek za krkem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
89
 Kč
First bike Street se zvonkem - zelené odrážedlo
Před 396 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám zelené odrážedlo First bike Street se zvonkem a brzdou. Kupované nové, používané, bez vad. Neutrálni barva pro kluky i holky. Popis výrobce. FirstBIKE poskytuje bezstresový způsob jak naučit dítě jezdit na kole Odrážedlo, které roste ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 699
 Kč
Kočárek multifunkční dětský, DIESEL Bugaboo Fox 3
Před 397 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Multifunkční kočárek do terénu. DIESEL Bogaboo Fox3. Používaný na jedno dítě. Velmi dobrý stav, bez vad. Vhodný pro děti od narození do 22 kg. Vyměnitelné potahy, sluneční stříška, krytky kol a rukojeti. Integrované úchyty na přichycení univerzálního příslušenství Bugaboo. Všechny látkové části lze prát v pračce (s výjimkou nákupního koše). Brzdu zmáčknutím zabrzdíte a zmáčknutím odbrzdíte. Velký a snadno přístupný nákupní koš s úložnými kapsami. Od... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 990
 Kč
Letní bunda vel. 92
Před 397 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
- letní šusťáková bunda se síťovanou podšívkou Neverest vel. 92 - trochu větší 92 - síťovaná podšívka - lehoučká - v super stavu, neošoupaná - reflexní prvky zepředu i zezadu, trochu seprané, ale stále fungují - odepínací kapuce - kolem rukávů suché zipy - zvenku klasické dvě kapsy + dvě přídavné náprsní kapsičky - délka 41 cm, délka rukávu od ramene 35 cm Mrkněte i na mé o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Thule Chariot Sport 1
Před 399 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Multifunkční vozík Thule Sport 1 (nejvyšší řada). Kočárkový set, cyklistický set, jogging set. Nastavitelné odpružení, polohovatelná opěrka zad, ručně ovládaná kotoučová brzda, parkovací brzda, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000
 Kč
dívčí košile, C&A, vel. 110
Před 399 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Opravdu krásná košile, vypracovaná v detailech, na předním díle sámky ozdobené kanýrky, spodní lem kolem rukávů s puntí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60
 Kč
Kočárek Bebetto Bresso Premium Class
Před 402 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Vlastnosti kočárku Bebetto Bresso: konstrukce kočárku je vyrobena z kvalitních materiálů, je pevná odpružená a odlehčená nafukovací kolečka, přední otočná s aretací pevný a stabilní podvozek možnost upevnění korbiček po i proti směru jízdy bezúdržbová gelová kola nastavitelná rukojeť odpružená kola systém DM... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Kočárek pro dítě Jeremy nový, nepoužitý.
Před 403 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
s hlubokou korbičkou na kočárek váží pouze 11,3 kg a má rozchod kol 60 cm. malý skládací rám Opěrka zad a nohou nastavitelná až do polohy vleže 5-bodový bezpečnostní pás s přídavným polstrováním Lze použít jako cestovní systém (adaptér pro Maxi Cosi "Cabrio Fix" & "Pebble" volitelně Hmotnost: 7,8 kg ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 800
 Kč
Svrchní kalhotové plenky.
Před 405 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám svrchní plenkové kalhotky pro látkové plenky. 1) Bílé s černým a růžovým lemováním, uvnitř s kapsou. Na suchý zip - lze přesně upravit na velikost miminka. 2) Modré s motivy ježečka na boku. Na suchý zip - lze přesně dotáhnout... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Kočárek Peg Perego Book Cross
Před 408 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Peg Perego Book Cross na náhradní díly - kola, madlo, brzda, střecha, nánožník, pláštěnka, košík pod kočáre... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Zelený povlak květinový přikrývka 165 * 115 cm
Před 408 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám zelenou květinovou teplou přikrývku - povlak na peřinu, teplé, rozměr cca 115*165 cm, vnitřek kolem 160 cm, mám dva stejné kusy, lze jednotlivě, motiv stejný, použité, nyní déle nepoužíváno, lepší přeprat, nekuřácké. Cenu nabídněte. Je bytelné, těžké. Lze poslat poštou, případně by se asi vešla i balíkovna, pokud s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Šatičky vel.104
Před 410 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nošené šatičky se zavazováním kolem krku. Velikost odhaduji. Možnost osobního převzetí Praha 4, 5, okolí Říčan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45
 Kč
Dětský kombinovaný kočárek 3v1 Baby Active
Před 411 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám svůj milovaný retro kombinovaný kočárek s prostornou plastovou vaničkou, výborným odpružením a pevnými nafukovacími koly 14". Díky pevným diskům lze použít jak do města, tak do terénu. Běžné známky opotřebení, jinak bez vad. Růžové části jsou inpregnované textilie, nepropustí vodu. Záclonky mnou všité, dají se spustit a použít jak... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Odrážedlo auto s opěradlem 53 cm
Před 412 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Odrážedlo s opěrkou. Auto je plastové, má volná kola, troubí. Dopo... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
MIKINA vel. 146-152 NOVÁ
Před 413 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
NOVÁ mikina z Pepca, ještě s visačkou vel. 146-152, melírované šedá s nápisem a černými lemy na rukávu, kolem krku a dole, délka z... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Servis, opravy a prodej náhradních dílů n kočárky
Před 414 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Servis a náhradní díly na kočárky vetsiny značek a typu. Napište co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59
 Kč
Sametové tepláky 12-18 měsíců
Před 415 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Fialové sametové tepláčky s aplikaci z bílých kamínků. Délka 44 Cm, pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
80
 Kč
Dětské dívčí kalhoty H&M vel. 86 květinové
Před 416 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětské kalhoty tmavě růžové s obrázkem květin, viz foto, značka H&M, velikost uvedena EUR 98, 1-1.5 roku, 100% vše bavlna, dvě kapsy z boku i vzadu, bez zipu, délka celková 45 cm, od rozkroku dolů 25 cm, šíře nohavice uprostřed kolem 14 cm, pas kolem 23 cm (x2), jsou spíše těsnější. Nošené, běžný stav nošení, ale dobrý stav, nekuřácké. Prosím jen vážný zájem. Lze p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
50
 Kč
Dětské kolo Velamos Pilot
Před 418 dny - NEVYHAZUJ_TO
Dětské kolo pro nejmenší s balančními kolečky. Zachovalé, řetěz odmašten, takže nešpiní oděvy. Pouze osobní odběr!
Neuvedeno
Dívčí klobouk zn.ČEPICE obvod hlavy 50 cm, 100%
Před 419 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dívčí klobouk značky ČEPICE, obvod hlavy 50 cm. Klobouček je ve 100% moc hezkém stavu. Klobouček má tenkou pohodlnou gumičku kolem brady, takže dobře sedí dítěti na hlavě a nepadá. Šířka krempy je 6 cm,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Dětská Buggy Leramotors Razor II Deluxe 1000W
Před 428 dny - HYPERINZERCE
Možnost prodeje na splátky od 0% akontace, schválení online do 15 minut. Možnost dopravy až k Vám domů po celé ČR. V barvách: modrá, zelená, černá Záruka 2.roky Buggy Razor II Deluxe je vhodná pro děti od 4 do 12 let. Buggy je vybavena silným bezkartáčovým motorem a velkými 6" koly. Velikou předností u této buggy je její naprosto bezhlučný chod. Rovněž neprodukuje žádné zplodiny. Buginu tak můžete provozovat např. na zahradě, aniž by si sousedi stěžovali na hluk. Ovládá se pomocí pedálů, pravý slouží jako plyn a levý pedál jako brzda... (více v detailu)
26 990
 Kč
Chlapecké funkční tričko + kraťasy, vel. 140
Před 429 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám klučičí funkční tričko a kraťasy, vel. 140. Kupované ve sportu, cena byla kolem 700. Tričko ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Kolo - Držák na láhev
Před 431 dny - Zlínský kraj - EMIMINO
Nepoužitý. Doprava od 65 Kč.
Zlínský kraj
100
 Kč
Kočárek Oyster Zero Oxford blue
Před 433 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji sportovní kočárek značky OYSTER. Kupovaný jako zcela nový před dvěma lety. Není nijak poškozen. Velice snadno ovladatelný, obě kožená madla též jako nová. Kočárek se velmi snadno skládá. Váha kočárku: 8kg Vnitřní rozměr sedací části: 41 cm (šířka sedu) x 91 cm (délka... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800
 Kč