Filtry



Dětské kotníkové boty

1 649 výsledků

vel.27-30 dětské nízké kotníkové ponožky podkolenk
Před 130 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
10ks mix, pro nenáročného uživatele, někde žmolík, ale nejsou děravé. Ještě jistě dobře poslouží. červené podkolenky vel.24-26. ťapka 13cm, výška 23cm. 3x ponožky bez lemu, vel.27-30, ťapka 15cm, výška 13cm. ostatní nízké vel.27-30, ťapka 15cm.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
30
 Kč
Tepláky 122
Před 132 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zasilkovnou nebo centrum blízko Vysoké školy ekonomické
Hlavní město Praha
50
 Kč
Župan - Dětský dívčí župan, vel. 116
Před 134 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dívčí župan od českého výrobce je vyroben z vysoce příjemného, heboučkého, teploučkého, savého, chlupaťoučkého materiálu Lama, který je velmi příjemný na dotek a same... (více v detailu)
Hlavní město Praha
79
 Kč
Odrážedlo Pukylino modré se zvonkem
Před 138 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám používané, ale zachovalé dětské odstrkovadlo PUKY Pukylino pro děti od 1 roku a 75 cm výšky. Dětské odstrkovadlo je koncipováno tak, aby děti, které udělaly své první krůčky, mohly vyzkoušet a rozvíjet své další schopnosti vysedání, sesedání, odrážení a řízení. Vaše děti tak cvičí počáteční řízení a pohyby nohou. Specifikace: Superlehká ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
župan - vel. 128
Před 138 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
vysoký chlup, svěží zelená barva velikost je psaná 146-152, ale odpovídá spíš jen velikosti 128 Osobní předání v Praze Zaslání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
NOVÁ SADA 3ks PRO DĚTI - HRNEK A TALÍŘ NÁDOBÍ
Před 138 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značková sada souprava nádobí - keramika - hrnek hrneček hrníček 210ml + mělký talíř 20cm + hluboký talíř 20cm se zvířátky pro děti, pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
TV TCL 65P635X1 - ZÁRUKA - TOP STAV
Před 141 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím nový, smart televizor TCL v Top stavu se zárukou, včetně dvou ovladačů a krabice. Pc : 12 500.-Kč Televize TCL řady P635 přináší nadstandardní 4K HDR kvalitu obrazu s vylepšením detailů, kontrastu a barev. Tyto televize disponují panelem typu VA s přímým zadním podsvícením (direct LED), který zaručí vysoký kontrast, hluboké podání černé barvy a skvělé barvy, což potěší zejména filmové a seriálové nadšence. Velký úspěch sklidí také u hráčů, kteří dostanou ten pravý herní... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 999
 Kč
Autosedačka (vajíčko) s izofixovou základnou
Před 146 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní ultralehkou autosedačku zn. Concord s isofixovou základnou. Váží cca 2,9 kg, což z ní činí nejlehčí autosedačku svého druhu na trhu. Váhová kategorie 0-13 kg. Vnitřní povrch autosedačky je zesílen strukturou medové plástve, díky tomu vykazuje vynikající tlumící... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 590
 Kč
VÝPRODEJ skialpové boty Scarpa Maestrale RS 3.0
Před 149 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
NOVÉ Maestrale RS představují nové měřítko ve světě skialpinismu. Lehkost a pohodlí při stoupání, tuhost a vynikající ovládání i při těch nejtěžších sjezdech. Model Scarpa Maestrale RS ocení především zkušení a razantnější skialpinisti. Nové technologie nabízejí pohodlný výstup a spolehlivost při následném sjezdu. Materiál skeletu z lehkého a pevného Grilamidu v kombinaci s uhlíkovými vlá... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 990
 Kč
Unicorn jednorožec vysoký 50cm
Před 149 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Málo hraný krásný stav čistý
Karlovarský kraj
200
 Kč
Reusch dětské zimní rukavice 8-10Y
Před 150 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kupované nové, po jednom dítěti. Hezký nošený stav. Ještě určitě poslouží. Vše vyfoceno. Cca 8-10let. Juniorské #lyzarske #rukavice #reusch nabízí skvělou #prodysnost a #vetruodolnost . Díky těmto vlastnostem budou děti v pohodlí po celý čas, strávený na svahu. -kvalitní zpracová... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
NOVÉ espadrilky Guess velikost 39 a 40
Před 152 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Skladem, ihned k odeslání. Možnost výměny či vrácení do 14dnů. Nové, nenošené espadrilky Guess, velikost 39, originální zboží, včetně krabice, vnitřní stélka 26cm, černá barva, zavazováné okolo kotníku, vyšívané nápisy Guess, velikostně padnou na 39 velikos... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 150
 Kč
Dívčí kraťasy - nové
Před 153 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Moc pěkné kraťasy nové, ještě s visačkou, zn. H&M, na 4-5 let, vel.110. Pořiz.cena byla dost vysoká. Do kon... (více v detailu)
Zlínský kraj
160
 Kč
Set holčička
Před 154 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Set pro holčičku ve velikosti 80, šitých na zakázku. PC vysoká. Nyní 300 Kč. Bez vad.
Jihočeský kraj
300
 Kč
fusak s kožešinou + rukávník - LIMITOVANÁ EDICE
Před 154 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Inovovaný teplý dětský fusak do kočárku, autosedačky i sáněk zaujme svým moderním nadčasovým designem s nádechem luxusu. Fusak je odolný vůči větru, nečistotám i vodě díky své povrchové úpravě. Fusak upevníte pohodlněji díky otvorům pro pásy z kočárků na suchý zip. Lem fusaku je opatřen nádhernou boh... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 290
 Kč
kabelka Dětská kabelka s rybičkou Dory - Lelly Joy
Před 156 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nová 3D kabelka - Borsetta Lelly Joy bags Venturelli Peluches jemný heboučký mikroplyš, součástí je rybka - bodlok který se stal předlohou Dory. Je ještě připevněna umělou nití, lze i odstranit a mít z... (více v detailu)
Středočeský kraj
139
 Kč
2x NOVÝ VELKÝ SKICÁK SKETCHBOOK A3
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velký skicák sketchbook blok na kreslení o formátu A3. PC byla vysoká. Nové. S ptáčkem - 450Kč S domem - 400Kč (na pár místech je o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Hluboký kočárek Joolz 1
Před 158 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jen hluboký kočárek, na boudě je clona proti slunci, bouda nedrží, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
NOVÁ SADA STAEDTLER 36ks
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Staedtler sada 36ks oboustranných fixů fixy 0,5 a 0,8mm v různých barvách. PC byla vysoká. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
NOVÉ POUZDRO PENÁL SMAJLÍCÍ / SMAJLÍK
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hezké pouzdro penál z jedné strany je jeden velký smailík a z druhé strany jich je několik viz foto . Koupe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
NOVÝ ŠANON POŘADAČ ASTERIX + OBELIX
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Šanon kroužkový pořadač pevné desky světlé s motivem Asterix + Obelix na papíry a dokumenty o formátu A4. Kou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Bílá krajková halenka Mayoral 128 výšivka
Před 159 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nepoužitá, pouze 1x vypraná z novoty bavlněná krajková vyšívaná halenka Mayoral vel. 128. Stav nový, krásný, jen při ohledávání jsem našla vepředu 1 z výroby zašitou světlou narůžovělou nitku - viz foto s prstem a pak u výstřihu ani nevím ... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
4x NOVÁ NÁŠIVKA NAŽEHLOVACÍ MUPPETS
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Muppets nažehlovací obrázek nášivka - žabák, žába, medvídek a prasátko. Koupené v zahraničí. PC byla ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
2x NOVÉ DESKY ŠANON HARRY POTTER
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Šanon kroužkový pořadač pevné desky modré s motivem Harry Potter na papíry a dokumenty o formátu A4. Šanon pevné desky červené s motivem Harry Potter na papír... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Falk Strada odrážedlo - tichá kola, klakson (nové)
Před 162 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám nové dětské odrážedlo Strada, od francouzského výrobce FALK - ve tvaru stylové retro skútru. Vyrobeno z vysoce kvalitního odolného plastu s ohledem na bezpečnost dětí. Díky elastomernímu povlaku je odrážedlo odolnější vůči poškrábání. Široká kola pro stabilitu a postupné rozvíjení rovnováhy. Funkční řídítka pomáhání s rozvinutím jízdních dovedností. Funkční klakson na řídítkách. Všechny produkty značky jsou vyrobeny ve ... (více v detailu)
Zlínský kraj
799
 Kč