Filtry



Dětské kotníkové boty

1 646 výsledků

Adidas kotníkové boty 37,5 climaproof AX
Před 200 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Délka stélky 24 cm, velikost US 5, osobní odběr, zásilkovna nebo balíkovna
Pardubický kraj
350
 Kč
Dětská chůvička, 5" 720P video audio chůvička s ba
Před 201 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ideální pro nové dárky ---- Digitální video chůvička Bebcare Motion je navržena tak, aby byla vašima očima a ušima, když něco děláte. Dodává se se spoustou skvělých funkcí včetně obousměrného hovoru, připomenutí krmení, nočního vidění, zobrazení teploty, 355° Pan, 90° Tilt, 6X Zoom a možnost hrát 8 ukolébavek. Odbavte dítě pomocí vysoce kvalitního 5palcového True Color displeje Motion až ze vzdálenosti 3 200 stop. Všestranná ochrana a místní úložiště videa ---- Tato dětská kamera podporuje ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Softshellové rukavice Veselá nohavice vel.9-12let
Před 202 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám skvělé rukavice od Veselé nohavice s vysokým nápletem. Vel. 4 cca 9 až 12 let. Je možné poslat na Zásilkovnu.
Ústecký kraj
60
 Kč
Džínové kraťasy, zn.Primark, vel.128
Před 202 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Světle modré, riflové kraťasy s vysokým pasem. Pas na gumu + stahovací pásek. Nošené, ale jsou napr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
Luxusní body s punčochami Bardot Junior, vel.9-12M
Před 208 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám luxusní body tvořené růžovými lacláčkami a bílou spodní krajkovou částí Bardot junior velikosti 74 cm (9-12 měsíců) a k tomu světle růžové punčochy ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Nové nízké ponožky
Před 209 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové kotníkové ponožky, velikist 27-30.
Hlavní město Praha
50
 Kč
Cofee set 4+4 AML German design Nový nerozbalený
Před 209 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
AML Germany Design Royal Porcelain je značka nebo výrobce porcelánu v Německu. "Royal Porcelain" naznačuje, že se jedná o značku s vysokou kvalitou nebo exkluzivními designy, přičemž "AML Germany Design" by mohlo být označení pro specifický styl nebo designovou linii této značky. Německo je zn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Dětské kotníkové ponožky - vel. 24-26 - NOVÉ
Prodám zcela NOVÉ, ještě nerozbalené dětské kotníkové ponožky zn. Palom... (více v detailu)
105
 Kč
Černé dámské kotníkové kožené boty Carinii
Před 211 dny - Olomoucký kraj - EMIMINO
Prodám černé dámské kotníkové kožené boty Carinii, nošené, ve velmi dobrém stavu. Špice je pozlacená, po stranách obou kotníků guma pro snadnější obouvání, obouvání vrchem. Vzadu na patě u vrchu také pozlacené poutko. Vnější a vnitřní část je k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
330
 Kč
Kalhotky chlapecké zn. LUPILU/vel. 80
Před 211 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám již nevyužité hezké chlapecké kalhoty zn. LUPILU velikost 80. Kalhoty jsou z příjemného materiálu a mají pohodlný vysoký pas, barva tmavě modrá, zachovalé. Cena 55 Kč,... (více v detailu)
Ústecký kraj
45
 Kč
ZÁNOVNÍ ZATEPLENÁ SOFTSHELOVÁ BUNDA VEL.152/158
Před 213 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nebyla praná,použitá 1 týden ,dosti vysoká pořizovací cena ,zateple... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Vysoce hydratační rtěnka Mary Kay- Boho Plum
Před 223 dny - Středočeský kraj - EMIMINO
Nová, včetně letáčku! Exp: 04/25 Co vznikne, když zkombinujeme sytou barvu s pocitem máslové jemnosti? Bezkonkurenční rtěnka vyčnívající nad ostatními. Zahalte své rty do syté barvy a nechte je zároveň zaplavit hydratací, kterou jim poskytne tato Vysoce hydratační rtěnka. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Pěkná jahodově červená flísová mikina
Před 223 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
KVALITNÍ FLÍZ - PĚKNÁ KOMBINACE JAHODOVĚ ČERVENÉ A BÉŽOVÉ. VYSOKÝ STOJÁČEK - NA OBOUSMĚRNÝ ZIP. NA RUKÁVECH BÍLÉ PRUHY. RUKÁVY I ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
80
 Kč
NOVÁ VELKÁ SADA NA KRESLENÍ 45ks
Před 224 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velké barevné kovové pouzdro obsahuje 45ks na kreslení - pastelky atd. Vhodné pro děti i dospělé, pro začátečníky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
NOVÉ Dětské ponožky Dedoles velikost 31-34
Před 225 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám nové dětské ponožky Dedoles velikost 31-34, vzor jezevčík, krokodýl, příšerka, pes Corgi, a kotníkové: letadla, hasič, jezev... (více v detailu)
Liberecký kraj
59
 Kč
Krásná lesklá elastická sukně
Před 226 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÁ - NOŠENÍ NENÍ ZNÁT. JAKO SATÉNOVÁ. 97% PES A 3% ELASTEN - PRUŽÍ. KRÁSNÝ PROŠÍVANÝ VYSOKÝ PAS. VZADU ZIP. SU... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
90
 Kč
Shnuggle vanička + stojan
Před 229 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vanička Shnuggle vhodná pro děti od narození do 1 až 1,5 roku dokonale promyšlený tvar - rodiče mají při mytí obě ruce volné speciální zarážka na dnu Bum Bump - perfektní opora miminek od narození měkká zádová opěrka - pro maximální pohodlí praktické gumové nožičky - vysoká stabilita a ochrana proti klouzání kompaktní velikost - snadné přenášení a skladování šetří peněženku - na vykoupání dítěte stačí pouh... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Rifle dívčí volnější střih vel. 152 (1x oblečené)
Před 231 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nové, jednou oblečené a jednou vyprané. V pase vnitřní guma na stáhnutí v případě... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Letní bílá kvalitní deka do kočárku 81*81cm
Před 231 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Vysoká PC. Inzeruji i jinde. Možnost zaslat přes balikovnu, zasilkovnu, GLS a PPL parcelshop nebo DPD přes vinted.
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Překážky Hobby horse 60/110cm
Před 235 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové kvalitní dřevěné překážky pro Hobby horse (možné i pro jiné využití např. trénink jak domácích mazlíčků - pejsek, kočička, králík, tak jsou vhodné i např. pro malé fotbalisty k trénování jejich motoriky). Nastavitelná výška skoku u překážky: 20cm, 30cm, 40cm, 50cm, 60cm - cena této překážky je 1000 Kč. Nastavitelná výška skoku u vysoké překážky: 20cm,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Stříbrná dámská kabelka s kamínky
Před 236 dny - Olomoucký kraj - EMIMINO
Prodám dámskou stříbrnou kabelku s kamínky, nošenou, v dobrém stavu. Kabelka je uzavíratelná na zip. Přes vrch je navíc klopa posetá kamínky, která se připíná ke kabelce cvočkem. Z vnější druhé strany je kapsa na zip. Kraje kabelky lemovány kovovými ozdobami. Uvnitř kabelky jsou další dvě kapsy na drobnosti a dvě kapsy na zip. Kabelka jde nosit s odepínacím páskem nebo s regulovatelným odepínacím popruhem (je součástí prodeje). Kabelka má na kamínkové klopě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Mary Kay Clinical Sol. rozjasňující supersérum
Před 238 dny - Středočeský kraj - EMIMINO
Nové, včetně letáčku! Exp: 06/25 Zredukujte tmavé skvrny a přivítejte zářivější pleť. Využijte trio látek s rozjasňujícím účinkem zmírňujícím nejednotnosti v tónu pleti, které jsou běžným příznakem jejího předčasného stárnutí. Ať se toto supersérum s vysokým obsahem antioxidantů stane vaší tajno... (více v detailu)
Středočeský kraj
570
 Kč
EP LINE 3D MAGIC kreativní sada HIT
Před 238 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Lehce použité, plně funkční. Jedno poštovné Balikovna 79Kč nebo Zásilkovna 89Kč vč balného a případného p... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Hořák na vyjetý olej s modrým plamenem
Před 241 dny - AVIZO_CZ
Prodám konstrukční návod jak vyrobit, rovozovat a udržovat Pyrolytický vírový bezemisní olejový hořák který velmi vysokými teplotami plamenů až 2250 stupňů Celsia spálí všechny jedovaté látky v olejových parách obsažené. Olejový vírový hořák s regulovatelným výkonem spaluje přehřátý olejový výpar smíchaný s přehřátým vzduchem. Lze zabudovat téměř do všech stacionárních (ne závěsných ! ) plynových kotlů s litinovým výměníkem. Oproti jiným může efektivně a ekologicky spalovat všechny druhy použitých olejů od potravinářských, hydraulických po motorové vyjeté. Nabízím licenci na stavbu a e-knihu, která obsahuje návod na výrobu a návod na obsluhu s 35 videonávody a výrobními náčrty jak si tento hořák můžete snadno udělat sam navíc z popsaných dílů lehce sehnatelných na šrotišti a vrakovišti. Z knih... (více v detailu)
1 150
 Kč
Jídelní židlička Cosing Viktoria Méďa buk béžová
Před 241 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nová,nepoužitá,Univerzální židlička je vyrobená z kvalitního bukového dřeva a splňuje všechny bezpečnostní požadavky. Lze ji použít jako vysokou židličku i jako židličku se stolečkem (včetně pultíku).. Opěrka zad je vyrobena z omyvatelného PVC. Vysoká stabilita.Židlička disponuje bezpečnostními pásy a splňuje též všechny aktuální bezpeč... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 099
 Kč