Filtry



Dětské pohovky

1 659 výsledků

Vajíčko klippan dinofix 0-13 kg
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám asi 18 měsíců používané vajíčko, do 13 kg, do cca 87 cm, takže klidně do 2 let dítěte, když se tam vejde. Jedno z největších vajíček na trhu. Lze poutat autopásem pod sedačkou, takže dítě ne... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Autosedačka Tweety Plus DELUXE šedá
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová rozbalená autosedačka s otočným Isofixem o 360 stupňů od 0 do 36 kg. Sedačka je vybavena otočným systémem, který umožňuje mnohem snazší pří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
NEPOUŽITÉ Dětské sedátko na kolo
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dětské sedátko, sedačka na dámské kolo. Nepoužitá viz. detailní foto všech stran a detailů. Pětibodový pás, pěkný motiv potahu. Osobní odběr je možný v Pardubicích nebo po dohodě a pla... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 190
 Kč
Dvojkombinace Peg Perego Swich Pliko
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dvojkombinace sportáku a korby. Korba má odepínací část stříšky se síťkou k větrání, polohování zadicek pro starší miminka, pevné madlo pro přenášení korby, nánožník. Sportovní sedačka jde po i proti směru jízdy, rukojeti jsou výškově nastavitelné, stříška jde stáhnout opravdu hluboko, součástí je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Autosedačka Römer kidfix
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím moc hezkou a velmi praktickou sedačku na dítě do auta s isofixem. Na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
autosedačka britax Romer dualfix 2R
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám autosedačku Britax romer dualfix 2R. Sedačka je nezničená, nebouraná, po 2 dítěti, má i novorozeneckou vložku (odnímatelná). S... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Sedacka na kolo
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam sedačku na kolo odpruženou.
Jihočeský kraj
450
 Kč
Tříkolka 3v1
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zachovala a hlavně kvalitní po 1 dítěti Nastavitelná sedačka
Královéhradecký kraj
450
 Kč
Dětská autosedačka Zopa Voyager 360
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dětskou otočnou autosedačku Zopa Voyager 360. Sedačka po jednom dítěti. Vnitřní vložk... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Autosedačka Recaro
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám autosedačku Recaro Young Sport. Od 9 do 36 kg. Sedačka je bez isofixu. Zachovalá.
Královéhradecký kraj
400
 Kč
Autosedačka Britax Römer Duo Plus ISOFIX, 9-18 kg
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská autosedačka Britax Römer Duo Plus spojuje snadnou instalaci a unikátní inovaci. Díky možnosti instalace pomocí systému Isofix nebo 3-bodového bezpečnostního pásu se sedačka hodí do jakéhokoliv automobilu. Průkopnický systém otočného spoje zajišťuje omezený pohyb směrem vpřed v případě autonehody. Vysoce bezpečná autosedačka pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Dětské autosedačky
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětské autosedačky. Cybex M-FIX 15-36 kg, cena 1800 Kč. Cybex M-Fix 9-18/15-36 kg cena 2000 K... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Sedačka Be Safe
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou sedačku Be Safe iZi Combi X4 Isofix, kupována jako nová za 14 tis., používána pouze 1 dítětem, lze použít pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 900
 Kč
Autosedačka Cybex Juno fix
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Koupená v Lidlu: https://www.lidl.cz/p/cybex-detska-autosedacka-pallas-m-fix-sl-skupina-i-iii-9-36-kg/p100354642002?mktc=shopping&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAh8OtBhCQARIsAIkWb6-dE1wjhxYfB5B2n86lRVH6LPVVT... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Autosedačka NUNA Pipa Lite w/ PipaFIX base isofix
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Top stav! Odjimatelne novorozenecke vlozky na nekolik casti. Vse vyprane, skorapina v poradku. Vse plne funkcni. Lehoucka, diky isofixu skvela manipulce. Navod uz nemam, tak jsem vytiskla manual z internetu, ktery pridam k sedacce. Moznost vyzvednuti ve Stařiči mezi Frydkem a Ostravou, nebo zaslat pres jakykoliv portal, nasla jsem treba usporny balik za 99kc. Autosedačka PIPA Lite je nejlehčí autosedačka skupiny 0+ na trhu. Díky použití speciální pěny AeroflexTM vznikla autosedačka, která vyniká b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Autosedačka Britax Römer KIDFIX SL SICT Storm Grey
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám autosedačku Britax Römer KIDFIX SL SICT (15-36 kg), Storm Grey. Zakoupena nová, po jednom dítěti, v perfektním stavu. Autosedačka byla málo používaná (jezdíme autem jen 1-2 měsíčně). Autosedačka je z nebouraného, nekuřáckého auta. Popis: ISOFIX/tříbodový pás, snímatelná ochrana proti ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Cybex Platinum + zaklana
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam autosedacku - vajicko - Cybex Platinum vcetne iso fix zakladny. Sedacka se da polozit do lehu (nelze pri jizde v aute). Sedacka je z nekurackeho prostredi. Sedacku sta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Bugaboo Donkey 2 ve skvělém stavu
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sourozenecký Bugaboo Donkey2 (1x korbička, 2x sporťák) s vínovými stříškami. Používaný cca 1 rok v kombinaci s jiným kočárkem, tudíž s minimálními známkami používání. Jeho velkou předností je velká únosnost a možnost vozit dvě děti současně. Bugaboo Donkey2 je kočárek, který uveze víc věcí, které s sebou na procházku vezmete, a v neposlední řadě na víc dětí. Donkey2 lze snadno přeměnit z kočárku pro jedno dítě na kočárek pro sourozence nebo dvojčátka a naopak. To vše ve třech jednoduchých krocích, kdy teleskopicky rozšíříte podvozek. Dalším benefitem tohoto kočárku je mnoho úložných prostorů a přihrádek na odkládání, díky kterým Donkey2 uveze spoustu věcí stejně jako oslík, po kterém ostatně dostal i své jméno. Bugaboo Donkey2 je praktický kočárek, který je vhodný pro jedno dítě, dvojčátka či dva různě staré sourozence. Sportovní sedačka a hluboké lůžko Sportovní sedačka je otočná a lze ji polohovat, a sice proti směru jízdy do 3 poloh (sed, pololeh a leh) a po směru jízdy do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 900
 Kč
Šlapací čtyřkolka Go Kart Foxy (Expedition)
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji šlapací čtyřkolku Go Kart Foxy (Expedition). Používána pouze v letních měsících, jinak uchovávána v garáži. Bez vad, stav odpovídá stáří (2 roky, kupována v 05/22), drobné škrábance na povrchu, viz přiložené fotografie. Barva vojenská zelená s polepy. Nastavite... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 099
 Kč
autosedačka NANIA polohovatelná
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pěknou polohovatelnou sedačku zn. NANIA do 18 kg. Snímatelný potah.
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Britax Römer
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dětskou sedačku. Váhová kategorie 15-36kg. Isofix, výškově stavitelný podhlavník, možnost... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 499
 Kč
Dětská sedačka GROOVY na rám
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
mírně použité. v dobrém stavu. více podrobností: https://w... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Britax Römer KIDFIX XP SICT 15-36 kg
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme dětskou autosedačku Britax Römer KIDFIX XP SICT. Pořizovací cena byla 5 tisíc. Sedačka je celkově ve velmi dobrém stavu, pouze polystyren opěrky je lepený (zohledněno v ceně), lze koupit nový, ale je to zbytečné. Sedačka je nebouraná, konstrukce ve 100% stavu, je vyčištěná. Technologie SICT poskytuje špičkovou ochranu proti bočnímu nárazu. XP-PAD – nový bezpečnostní standard, v případě čelního nárazu odvádí až 30 % energie z oblasti krku dítěte. Systém ISOFIX. Intuitivně umístěné vodicí prvky pásů zajišťují správnou pozici 3bodového pásu pro dospělé a maximalizují tak ochranu vašeho dítěte Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Joie i-spin 360
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám sedačku Joie i-spin 360 otočnou, možnost vozit klasicky i v protisměru, výborná manipulace díky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Autosedačka Britax RÖMER King II
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám skvělou a kvalitní autosedačku Britax RÖMER King II pro váhovou kategorii 9-18 kg. Sedačka byla kupovaná nová a je pouze po dceři. Je v super neponičeném stavu, potah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč