Filtry



Dětské pohovky

1 659 výsledků

Cybex Solution X2-Fix violet spring
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitou autosedačku Cybex Solution X2-Fix violet spring. Autosedačka skupiny 15-36 kg se systémem ISOFIX a pokročilou ochranou proti bočnímu nárazu pomocí bočních přídavných protektorů. Unikátní patentovaná opěrka hlavy s 11 výškovými polohami. Se spoustou inovativních bezpečnostních prvků obdržela autosedačka CYBEX Solution X2-Fix vysoké hodnocení ve všech hlavních evropských spotřebitelských testech a nabízí vylepšenou bezpečnost a pohodlí. Patentovaná sklápěcí opěrka hlavy zabraňuje při usnutí dítěte přepadnutí jeho hlavy dopředu a optimalizovaná Lineární ochrana při bočním nárazu absorbuje energii nárazu ve velmi brzké fázi. ISOFIX Connect system vylepšuje bezpečnost a stabilitu sedačky. Je také kompatibilní s vozidly, která nemají ukotvení ISOFIX. Technické informace: Skupina ECE: 2 a 3 (od 15 do 3... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Pallas M-Fix - Sedačka 2v1
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou autosedačku vyšší rady ve velmi dobrém stavu. Info od prodejce: Sedačka 2v1 zvítězila ve skupine 1/2/3 v testu 06/2015 německé organizace Stiftung Warentest a získala také řadu ocenèní od nejrenomovanějších evropských spotřebitelských testovacích institucí. Sedačka Pallas M-Fix roste s dítětem a může proto nabízet vynikajicí bezpečnost až do věku 11 let. Tato sedačka roste s dítětem a může být proto používána až do věku 11 let. Ve skupině 1 se nastavitelný tlumicí štít používá jako nafukovací airbag a při nárazu chrání před poraněním ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-size black
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční použitou autosedačku v dobrém stavu Autosedačka Britax Römer Dualfix M i-Size je vhodná pro děti od 61cm (od 3 měsíců) do 105 cm a 18 kg (cca do 5-6 let). Díky rotaci o 360 stupňů lze autosedačku použít v obou směrech jízdy. Díky bočnímu natáčení ke dveřím auta je usazení a připoutání vašeho dítěte velmi snadné. Produkt nabízí 12 naklápěcích poloh ve směru ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Autosedačka Romer Versafix + original polštářek
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Po dvou dětech. Isofix i na pás, případně i kotvu. Pásy pochopitelně jdou zvedat, jak dítko roste. Naklopuje se do “lehu”. Po směr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
400
 Kč
Autosedačka Kinderkraft Comfort up
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám používanou sedačku po jednom dítěti, z nebouraného, nekuřáckého auta
Středočeský kraj
400
 Kč
Plastové aktivní hračky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1. Kiddieland Activity Tractor- málo hraný, zvířátka nevyndávaná, top stav, (Traktor s přívěsem, na kterém je 6 zvířátek. Pokud dítě vloží zvířátko do správného otvoru, uslyší zvuk daného zvířátka. Po zmáčknutí komína, traktor chvíli jede samostatně dopředu a vydává při tom reálné zvuky motoru.... (více v detailu)
Středočeský kraj
429
 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer King II
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou sedačku po jednom dítěti, 9-18 kg, provozována v nekuřáckém autě. Popis viz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Autosedačka Chicco
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám používanou sedačku Chicco, vel. 9-18 kg. Osobní předání.
Zlínský kraj
500
 Kč
Sedačka do auta
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Sedačka do auta nebo do bytu
Jihočeský kraj
150
 Kč
Maxi-Cosi Opal autosedačka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám autosedačku Maxi-Cosi Opal po 2 dětech. Bez isofixu, upevňuje se pomocí pásu. Sedačka se dá natočit ve směru jízdy i proti směru jízdy. Polohová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Pytel pro děti na odpočinek
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nepraný,jak nový. Koupila jsem ho synovi do postele na spaní, protoźe se odkopával. Nevyhovoval mu. Urči... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
120
 Kč
Cybex Solution X-fix 15-36kg
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam malo pouzivanou detskou sedacku Cybex Solution X-fix. Isofix na 15-36kg.... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Dětská autosedačka
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dětská autosedačka má integrovanou stříšku, sedačka může být v tzv bázi ISOFIX... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Britax Romer King II
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám uvedenou sedačku, plně funkční, minimální známky užívání. Pouze osobní odběr.
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Autosedačka Cybex Solution X2-Fix violet spring
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám použitou autosedačku Cybex Solution X2-Fix violet spring. Autosedačka skupiny 15-36 kg se systémem ISOFIX a pokročilou ochranou proti bočnímu nárazu pomocí bočních přídavných protektorů. Unikátní patentovaná opěrka hlavy s 11 výškovými polohami. Se spoustou inovativních bezpečnostních prvků obdržela autosedačka CYBEX Solution X2-Fix vysoké hodnocení ve všech hlavních evropských spotřebitelských testech. ISOFIX Connect system vylepšuje bezpečnost a stabilitu sedačky. Je také kompa... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Britax Römer KIDFIX XP SICT 15-36 kg
Před 3 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodáme dětskou autosedačku Britax Römer KIDFIX XP SICT. Pořizovací cena byla 5 tisíc. Sedačka je celkově ve velmi dobrém stavu, pouze polystyren opěrky je lepený (zohledněno v ceně), lze koupit nový, ale je to zbytečné. Sedačka je nebouraná, konstrukce ve 100% stavu, je vyčištěná. Technologie SICT poskytuje špičkovou ochranu proti bočnímu nárazu. XP-PAD – nový bezpečnostní standard, v případě čelního nárazu odvádí až 30 % energie z oblasti krku dítěte. Systém ISOFIX. Intuitivně umístěné vodicí prvky pásů zajišťují správnou pozici 3bodového pásu pro dospělé a maximalizují tak ochranu vašeho dítěte Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Britax Römer KIDFIX XP SICT 15-36 kg
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodáme dětskou autosedačku Britax Römer KIDFIX XP SICT. Pořizovací cena byla 5 tisíc. Sedačka je celkově ve velmi dobrém stavu, pouze polystyren opěrky je lepený (zohledněno v ceně), lze koupit nový, ale je to zbytečné. Sedačka je nebouraná, konstrukce ve 100% stavu, je vyčištěná. Technologie SICT poskytuje špičkovou ochranu proti bočnímu nárazu. XP-PAD nový bezpečnostní standard. Systém ISOFIX. Intuitivně umístěné vodicí prvky pásů zajišťují správnou pozici 3bodového pásu. Hluboké, měkce po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
dětská sedačka
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sedačka je zachovalá po dvou dětech. Určena pro děti do 36 kg.
Středočeský kraj
800
 Kč
Kočárek Patron (korbička + sportovní sedačka)
Před 3 dny - SBAZAR
Prodám kočárek českého výrobce Patron po jednom dítěti. Přední kolečka otočná s možností aretace, pod kočárkem prostorný látkový košík, brzda na r... (více v detailu)
2 500
 Kč
Britax Romer Dualfix i-size
Před 3 dny - SBAZAR
Prodám sedačku Britax Romer Dualfix i-size, pův. cena 12 tis. Zakoupena v r. 2018, nebouraná, stav odpovídá stáří a intenz... (více v detailu)
3 000
 Kč
Autosedačky Britax Römer King II (9-18kg)
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám dětské sedačky Britax Romer do auta ve velmi dobrém stavu. Nejsou na ISO fix, připevní se pomocí pásu. Nemají žádn... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 200
 Kč
Autosedačka MaxiCosi Tobi
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Starší sedačka MaxiCosi Tobi pro děti od 9 do 18kg k předání na Praze 13
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Autosedačka Cybex
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám autosedačku Cybex, pěkná málo používána. Jako dárek p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Kočárek Dorjan 3v1 (pro dvojčata)
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji kočárek pro dvojčata / sourozence značky Dorjan (trojkombinace). Jsem druhá majitelka, kočárek proto nese běžné známky opotřebení. Používala jsem pouze hluboké korby, ostatní části zůstaly námi nevyužité. Kočár lze také kombinovat (sportovní sedačka + hluboká korba) - 2x hluboká korba (lehce vyšisovaná barva od s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Chladící podložka do 5 bodového kočárku/sedačky zn. Tippitoe
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tkanina nabízí maximální dýchací schopnost a minimální hromadění tepla. Model: CM1 – barva stříbrná/šedá Nové, nepoužívané. Osobní o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč