Filtry



Přebalovací podložky

1 748 výsledků

přebalovací stůl Ikea Smastad
Prodám přebalovací stůl Ikea, v krásném stavu, čistý, jako nový, včetně veškerého příslušenství, viz fotograf... (více v detailu)
2 900
 Kč
Kocarek baby merc faster 3 limited edition
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Minimalne pouzivany kocar. Jeste v zaruce do brezna 2025. Kocar je ve velmi dobrem stavu, viz foto. Ke koc... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Kočárek Thule Urban Glide
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zachovalý kočárek, běžné známky používání. Navíc síťka proti hmyzu, nánožník, madlo, plášt... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Přebalovací taška
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
....nebo taška na kočárek značky Mohican,šedozelená,spousta kapes,bez vad
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
koš na pleny korbell + sáčky do koše 5 ks
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní koš na pleny po jednom dítěti. Materiál: plast. Zcela bez vad. Koš lze postavit i do dětského pokojíku bez obav ze zápachu díky lock systému (viz fot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Přebalovací podložka
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Podložka o rozměrech 70x50cm, jako nová
Pardubický kraj
150
 Kč
set dětská postýlka + matrace + chránič matrace
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětskou postýlku Ikea 120x60 cm, barva šedá, po jednom dítěti, bez škrábanců. 2 polohy roštu, jednu bočnici lze odstranit (viz foto) pro batole. Matrace Ikea, chránič... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
NOVÉ přebalovací podložky 80x70 cm
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Přebalovací podložka je ušita z nepromokavého materiálu s atestem pro děti do 3 let (Oeko-Tex Standard 100, třída I - oděvy pro děti (do věku tří let). Oboustranná, měkká, lehká, nestudí, lze lehce složit. Lze využít nejen na přebalení dítěte, ale i jako podložku pod miminko při hraní, když je miminko v bdělém stavu, při cvičení, po koupání apod. Rozměry cca 80x70x2 cm. Materiál: 100... (více v detailu)
Pardubický kraj
390
 Kč
Přebalovací pult Ikea
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Přebalovací pult Ikea.
Plzeňský kraj
490
 Kč
Prodám bugaboo Donkey 3
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím komplet kočárek Vapor Navy k prodeji. Včetně letní stříšky a podložky v ceně. Součástí setu je: podvozek, 2x madlo, 2x spor... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Thule Urban Glide 2
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Thule Urban Glide 2 Dobrý stav po 1 dítěti. Zakoupen 10/2020 PC 17.190kč Příslušenství: Madlo (PC 749,-) Originál Moskytiéra Thule (PC 990 Kč) jako nové Originál Pláštěnka Thule (PC 890 Kč) jako nové Podložka Hajan oboustranná (PC 930 Kč) Poloh... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Prebalovaci set
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Darujem za symbolicku cenu prebalovaci set, pokial by si to vedel niekto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
IKEA Sniglar prebalovaci pult
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
prebalovaci pult z bukoveho dreva s nafukovaci podlozkou
Hlavní město Praha
750
 Kč
Britax B-motion 4 plus
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Osobní předání České Budějovice / Plzeň / Praha. Možnost dovést kamkoliv na trase ČB - Písek - Plzeň - Praha - Tábor - ČB (za příplatek 200 Kč) možno zaslat GLS (po předchozí platbě na účet, za příplatek 200 Kč). Prodám sportovní kočárek Britax B-motion 4 Plus včetně bohatého příslušenství: - podložka do kočáru s vese... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 790
 Kč
Komoda s vaničkou a prebalovakem
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětská komoda s pěti šuplíky. Značka cam. Je k tomu vanička a pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Cybex priam
Dobrý den, prodáváme po naší dceři kočárek z roku 5/2022 Původní cena 54585 Cybex priam korbičku Sportovní část Cybex Cloud Z deep black Kabelka - obsahuje přebalovací podl... (více v detailu)
30 000
 Kč
iMex Hrací oboustranná podložka pro děti Luxury 180x200 cm
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Rozměry cca 180 x 200 cm, Síla podložky: 2cm. Pouze osobní odběr. Tato oboustranná hrací podložka od iMex je určená převážně do interiéru. Síla podložky je neuvěřitelných 2cm, díky tomu se jedná o vysoce kvalitní podložku s vynikajícími vlastnostmi. Je skvělý doplněk pro hrátky vašich dětí, který batolata a děti ochraňuje před tvrdými dopady, před prochladnutím od studené podlahy, před spálením se od koberce, před roztoči v koberci atd. Hrací pěnová podložka je sice primárně určena dětem do dětského pokoje či obýváku, ale je také velmi dobře využitelná pro celo... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Středočeský kraj
350
 Kč
Přebalovací komoda
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám bílý přebalovací stůl z ikea. Velmi pěkný stav. PC vysoká. Foto ilustrativní, v p... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 800
 Kč
Espiro next avenue cold steel
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Espiro Next Avenue Kočárek Espiro Next Avenue zcela zachovalý po dvou dětech z nekuřácké rodiny. Korbička vypraná, sporťák v případě zájmu dovyperu. Součástí je: - podvozek, - sportovní nástavba (včetně integrované síťky proti hmyzu), - fusak na sportovní nástavbu, - pláštěnka na sporťák - připínatelný polštářek - měkká opěrka hlavy - hluboká korba (včetně integrované síťky proti hmyzu), - nánožník na hlubokou korbu, - pláštěnka na korbu - taška na madlo s přebalovací podložkou - košík (úložný prostor pod kočárem) - pumpička Kočárek je velmi praktický. Sporťák i korba mohou být po i proti směru jízdy. Všechny detaily jsou dobře dotaženy a je vidět, že o konstrukci někdo přemýšlel. Co jsme ocenili u korby i u sporťáku jsou stříšky, které se dají hodně zatáhnout a větrací otvory na magnety, takže na dítko nesvítí, větrá nebo naopak nefouká přesně podle potřeby. Obzvlášť korbu lze perfektně utěsnit do zimní nepohody. Obě stříšky mají ochranu proti UV záření 50+. Korba má uzav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
TFK Duo Combi Air, sportovní verze a bohaté příslušenství
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
S trochou nostalgie bychom rádi poslali dále do světa náš kočárek pro dvojčata (případně sourozence) TFK Duo Combi Air, námi přezdívaný "tank". Kočárek byl kupovaný jako nový v říjnu 2021, používaný od ledna 2022, poslední 3/4 rok ale ježděný minimálně, protože naše "družstvo" je dosti uběhané. Kočárek je potažený prémiovou látkou Premium Anthracite, jak korbičky, tak pak přidané sportovní sedačky. Barva je stálá, není vyšisovaná, má UV ochranu a je impregnována. Na samotné konstrukci kočárku je pár škrábanců, spíše u madla, ze skládání do auta, je v perfektním stavu. Profesionálně vyčištěn a seřízen. Nabízíme kompletní sadu a bohaté příslušenství pro dvojčata. • konstrukce s nafukovacími koly, 2 náhradní duše s autoventilkem, dvě kapsičky po stranách kočárku na drobnosti • dvě korbičky s matracemi, 2 nepromokavá prostěradla (jedno má lehce vytahané gumičky, ale funkci plní) • dva celoroční fusaky TFK, černé (nemám vyfocené, přidávám obrázek ze stránek) • plnohodnotné sportovní sezení,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
28 000
 Kč
Muffik
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, ráda odkoupím ortopedické podložky muffik, případně prosím o fotku s cenou. Děkuji.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Teepee (týpí) pro děti
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pěkný stav, chybí jedna podložka na noze a dvě poutka nejsou v kondici dle foto. Bavlna, d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
cestovní postýlka CAM Daily plus + skládací matrace
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám modrou cestovní postýlku CAM Daily plus, col. 222 (modrá barva s domečkem) včetně skládací matrace Puppolina. Koupena před 3 roky nová, použitá pouze párkrát, dcera pak začala na dovolených spát s námi v posteli a postýlka jen ležela uklizená. V krásném stavu, téměř jako nová. Postýlka ma polohovací výšku matrace (více nahoře pro malá miminka, dole pro starší). Z boku je velká praktická kapsa, z druhé strany pak vlez na zip pro větší děti. 2 kolečka s brzdami pro snazší posouvání. Součástí je také: - měkká přebalovací podložka nahoru na postýlku  - stříška proti slunci s odnímatelnými hračkami (jedna z hraček bohužel chybí, jinak je postýlka a její vybavení kompletní včetně návodu) - síťka proti hmyzu - tištěný návod - cestovní obal Rozměry dle výrobce: výška 110 / složené 78 cm šířka 70 / složené 32 cm délka 131 / složené 23 cm Hmotnost: 12 kg Nosnost: 15 kg (horního lůžka pro malá mim... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Monitor dechu Nanny Jablotron
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podložka pod miminko pro monitorování dechu, má dostatečně hlasi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč