Filtry



Přebalovací podložky

1 749 výsledků

Kočárek Moon
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek moon i s příslušenstvím, po dvou dětech, ale stále krásný. (Fusak do kočárku i autosedačky, rukavice i rukávn... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Přebalovací podložka
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přebalovací podložka Scarlett s tvrdou deskou, nová, modrá, 80x50
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Kočár Husky Babi design, dvou kombinace
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám super kočárek Husky od Babydesing, je to dvoj kombinace. Jezdí se s ním skvěle, korbička jezdena jen chvilku, sporťák má vybledlejší barvy. A jednu malou vadu viz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Stupatko Bumprider za kočárek, přebalovací pult
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím stupatko Bumprider šedé, po jednom dítěti, používané asi rok, vše funkční, jen kolečka odřená používáním. 1000 Kč Přebalovací pult rozměry 93x72x53 cm. Horní sololitova de... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Kočárek Valco Baby Trend
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi kočárek Valco Baby Trend, který je díky polohovatelné zádové opěrce vhodný již pro děti od narození. Kočárek má otočné sedlo, je tedy možné ho nasadit na konstrukci jak ve směru, tak proti směru jízdy. Je vybaven 4-dílnou stříškou, nánožníkem v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Interaktivní podložku
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám interaktivní podložku s příslušenstvím.
Středočeský kraj
500
 Kč
Perfektní přebalovák IKEA, velký
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme velký přebalovák z IKEA po jednom dítěti. Přebalovák má velké šuplíky (vešly se nám vpohodě pratelné pleny látkové, všechny výměně spodničky apod... ) Stop... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Nové dětské chodítko NEW BABY
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nové chodítko se silikonovými kolečky New Baby ABC Brilliant Star. Dětské chodítko NEW BABY v moderním designu se čtyřmi kolečky a bezpečnostními podložkami pomáhá dítěti se stabilitou při chůzi a zároveň přináší svět zábavy díky hracímu pultíku. Interaktivní hrací pultík s čísly a písmenkami obsahuje různé hračky, vydává zvuky, svítí a lze jej vyjmout pro přístup k jídelnímu pultu. Chodítko je nastavitelné do několika poloh a má velice pohodlný potah, který lze vyprat ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Kočárek Thule Spring
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám dva roky starý kocarek Thule Spring. Používaný na střídačku s jiným kočárkem. Součástí kočárku je polohování nožiček, originální ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 900
 Kč
Britax B- motion 4 plus
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kočárek i s korbičkou, po 1 dítěti, udržovaný, vpředu dole na konstrukci poškrábané, bez závad, originální pláštěnka na sporťák ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Dětský kočárek ESPIRO NEXT hnědo-černý, skvělý stav
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
V super stavu. Možnost dovozu Jihočeský, Plzeňský a Středočeský kraj. Sháníte praktický a pohodlný kočárek, je Espiro skvělou volbou a obsahuje všechno potřebné příslušenství. Nabízím kombinaci 2v1 vč.2x pláštěnky, 2x integrované moskytiéry, fusak, přebalovací taška vč. podložky, držák na pití. V případě zájmu mám i redukce na autosedačku Cybex (případně tuším i Maxi cosi lze použít). moderní a lehký kočárek pro náročné rodiče kompaktní skládání, vynikající ovladatelnost sportovní verze je vybavena 3D textilií se systémem AIRFLOW, který podpor... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 900
 Kč
Kreslící podložka s vodním perem+magneticka tabulka
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mac Toys Kreslící podložka s vodním perem Namaluj obrázek vodou naplněným perem, sleduj, jak po chvilce zmizí a ty tak můžeš začít znovu. K malování můžeš použít i přiložené šablony, v představivosti se meze nekladou. Díky vodní kreslící podložce si děti zlepšují svou kreativitu. -Stačí jen kouzelné pero naplnit vodou a můžeš na kreslící podložku vytvářet všemožná malířská díla. -Vše co nakreslíš, po chvilce 5 minut zcela zmizí a ty můžeš vytvářet další a dal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Monitor dechu
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Monitor dechu s dvěma podložkami. Jedna používaná jen občas. Plně funkční... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Kočárek pro dvojčata nebo sourozence Tfk Twinner Twist duo
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme kočárek Tfk Twinner Twist duo v pěkném stavu. Skvělý kočárek na výlety do přírody i do města. Loni jsme vyměnili všechna kolečka a ke kočárku je dále v ceně bohaté příslušenství: - Tfk pláštěnka nová, nepoužitá (PC 899,-Kč) - organizér na kočárek Britax na drobnosti a pití (PC 790,-Kč) - Tfk nánožník pro chladnější nebo větrné počasí (PC 1.190,-Kč) - rukávníky na zimu Petit&Mars (PC 429,-Kč) - přebalovací taška Petit &Mars na kočárek (PC 690,-Kč) - měkké oboustranné podložky vhodné na celoroční použití ze studené pěny (každá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Tfk kočárek čtyřkolka
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek po dvou dětech. Čtyřkolka!! Tfk vyrábí už jen trojkolky. Hluboká korba prodloužená. Jde složit na sporťák a když dítě usne, jde bez problémů zase složit na hlubokou korbičku a dítě je v teple a chráněné např před mrazem nebo větrem.Já v ní vozila děti do 11 měsíců. Ale vydržely by tam déle. Jen už bylo teplo, tak nebyl důvod je nedat do klasického sporťáku. Sporťák bude potřeba vyčistit. Přidám ho zdarma. Kočárek je ideální do ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Přebalovací pult na kolečkách Scarlett
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rozměry: výška 93 cm, rozměr vrchní plochy 70x50 cm. Kolečka jsou funkční a lze je zabrzdit. V hezkém stavu, akorát podložka je potrhaná - viz f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Přebalovací podložka
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Přebalovací podložka, která je lehce přenositelná. Na výběr ze dvou modelů. Veselé motivy s obrázk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
250
 Kč
Sportovni kočarek hauck rapid 4
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Sportovni odpružený kočarek hauck rapid 4, hodne prostorný do 22 kg, nebo do 4let dítete. skládáni na sedàku , bezpeçnostni madlo, bezpečnostni pásy, polohováni az do ú... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500
 Kč
Postýlka, přebalovací pult,vajíčko
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám postýlku včetně matrace a přebalovací pult,vajíčko spěchá cenu nabídněte známky používání dobrý stav
Zlínský kraj
Neuvedeno
Dětský stan/teepee
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětský stan/teepee, výška konstrukce 180 cm, výška látky 140 cm, délk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Zavinovačka, mantinel, přebalovací podložka a taška
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zavinovačku a mantinel do postýlky se stejným motivem. Přebalovací podložku a tašku Bobánek. Jako nové.
Olomoucký kraj
450
 Kč
Valco Snap 4
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
VALCO BABY Snap 4 Flat Matte LTD Edition Deep Blue, kočárek sportovní... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Přebalovaci pult
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam přebalovaci pult, kupovany v roce 2020 ze smolicek.cz. Téměř nepouzivany, využívali jsme ho převážně jako odkládací prostor ;-) půvo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Podložka do sporťáku
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám podložku do sporťáku jako nová 150kč
Olomoucký kraj
150
 Kč
2 v 1 kočárek MAXI COSI MURA 4 PLUS (korba + sporťák + přísl
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodávám opravdu perfektní, prostorný 2 v 1 kočárek Maxi Cosi Mura 4 Plus (lze otočit pro i proti směru), který nám opravdu věrně sloužil. Nese známky použití (viz 16. foto), místy má vyšisovanou látku (stříšky, sporťák, přebalovací taška),někde škrábance, rukojeť je místy mírně popraskaná, přesto je stále v uživatelském stavu a na použití tyto "vady na kráse" nemají vliv. PC byla 25 tisíc. Součástí je: 1. Skládací podvozek s integrovanými adaptéry na korbu + autosedačky Maxi Cosi (vajíčko). 2. Korba s plnou moskytiérou a pláštěnkou (šířka ložné plochy 33 cm, délka 79 cm). 3. Sporťák s pláštěnkou, odnímatelnou rukojetí uprostřed. Dá se polohovat do úplného lehu i s nastavitelnými nožkami. 4. Originální přebalovací taška Maxi Cosi (PC 2 000,-) s vyjímatelnou pevnou vnitřní konstrukcí (slouží jako podsedák) a pásy, kterými dítě můžete připevnit k velké židli. Součástí je termoizolační prostor na láhve pro udržení optimální teploty + přebalovací podložka a prostorný vnitřek členěný do n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč