Filtry



Sportovní kočárky

1 151 výsledků

Stokke Trailz
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám Stokke Trailz - cena dohodou * Podvozek + sportovní sezení * Novorozenecká vložka * Přebalovací taška * Originální pláštěnka a mosky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Kočárek Dorjan Butterfly
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Dorjan Butterfly. Vajíčko a hluboká korba jsou pěkné, bez vad. Sportovní korba je vybledlá, igelitové okénk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Sportovní kočárek Petite&Mars Royal 2022
Před 20 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek, vč. černého nánožníku, přebalovací tašky a oboustranné vložky do kočárku. Kočárek má mimo jiné pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 900
 Kč
Anex Cros
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
brý den, s těžkým srdcem prodávám náš Anex Cross.Byl používaný pouze pár měsíců ( cca půl roku), sportovní korba byla pouze vyzkoušená. Kočárek je v dobrém ale byl používaný denně ,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Kočárek THULE Urban Glide 3 double (pro sourozence)
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sportovní kočárek (námi používaný dva roky), který oceníte jak při procházkách po městě, tak při tréninku na oblíbené běžecké stezce. Je snadno použitelný a bez problém... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Prodám kočárek Firkon dvojkombinace
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kočárek Firkon vesta swing zakoupen v roce 2021 původní cena 10900,- kombinovaný kočárek skládající se z hluboké korbičky a sportovní nástavby, odlehčená aluminiová konstrukce, připevnění nástaveb jediným klikem, připevnění nástaveb po i proti směru jízdy, rozložení konstrukce jediným tahem, výškově nastavitelná kožená ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Joolz Hub
Před 20 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Joolz Hub Gorgeous Grey Kočárek krásný od známé značky Joolz, po jednom dítěti. Používaný cca 8 měsíců. Kočárek obsahuj... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 000
 Kč
Thule Urban Glide 2 Grey Melange
Před 20 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Praktický kočárek Thule Urban Glide 2. Spolehlivý, vhodný pro aktivní rodiče, zvládne každý terén, sport, sníh apod. Velmi snadná manipulace a skládání, velká nafukovací kola, odpružení atd. Kočárek je ve skvělém stavu funkčně i vzhledově - bez škrábanců atd. Po servise a hloubkovém čištění, připraveno pro nové majitele. Ke koč... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500
 Kč
Sportovní kočárek Swift X Hauck 6.3 kg
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
je kompaktní, lehký 6.3 kg!!! a velmi praktický kočárek vhodný na nákupy, cestování i procházky po městě. Velkou výhodou kočárku je možnost měnit barvu a d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 200
 Kč
Kočárek - trojkombinace
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek Kunert. Hluboká korbička, sportovní verze a autosedačka. Osobní odběr Praha 8.
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kočárek firkon Vesta 3 kombinace
Dobrý den, Nabízím k prodeji kočárek Firkon Vesta trojkombinací po jednom dítěti používaný cca 16 měsíců (známky opotřebení) hluboká korba, sportovní nástavba, autosedačka ,pláštěnka, moskytiéra,... (více v detailu)
2 500
 Kč
Daruji kočárek Jané dvojkombinace
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Daruji dva sportovní kočárky Jané Slalom Pro s jednou hlubokou korbou (vypranou), pláštěnkou, taškou, plus nějaké hračky. Podv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
Kočárek ABC DESIGN Akční sestava Salsa 4 Air
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím kombinovaný dětský kočárek. Set obsahuje sportovní nástavbu s odnímatelným madlem a hlubokou korbičku včetně matrace. Dále ráda ke kočárku přidám ještě dětskou autosedačku (vajíčko), pláštěnku a ochranou síťku proti hmyzu. Tady bližší popis a info: https://www... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Thule chariot CX1
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek thule chariot. Vozík je ve velmi dobrém stavu plně funkční, včetně veškeré výbavy: velký organizér na řídít... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 000
 Kč
Sportovní kočárek
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Třeba k prarodičům na zahradu. Sladkost pro dcery poteší. Osobní předání v Chýni (Praha západ),Rakovník
Středočeský kraj
1
 Kč
Thule Chariot Sport 1
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pěkný, zachovalý sportovní kočárek/vozík za kolo pro jedno dítě s kotoučovými brzdami ovládanými na rukojeti. Vozík disponuje nastavitelnou tuhostí odpružení, prostornou skládací zadní kapsou, polohovatelným opěradlem, vnitřním odepínatelným polstrováním (v ceně je i dodatečně dokupované polstrování šité na míru) a pětibodovým pásem. Součástí prodeje je i originální příslušens... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Sportovní kočárek vhodný i do terénu
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Sportovní kočárek vhodný i do terénu. Jednoduše lze předělat směr kočárk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Kočárek Stokke Trailz
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Sportovní kočárek Stokke Černý podvozek Stokke s městskými koly all Black. Běžné opotřebení, pravidelný servis, údržba. Cena podvozku 3500,- Kč Sportovní sezení V6 s prodlouženou stříškou. Jedna vada menší dírka n... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Sourozenecký kočárek Phill and Teds
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Phil and ted Prodám sourozenecký kočárek Phill and Teds . Zachovalý stav, místy vybledlý od sluníčka. Za mě nejlepší sourozenecký kočárek, není příliš široký, ani dlouhý, je velikostně jako standardní kočárek, vždycky jsem se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 900
 Kč
Kombinovaný kočárek Cosatto
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek britské značky Cosatto Původní cena 25 000 Kč Kombinace korbicky a sportovního sezení Kompletní vybavení: Podvozek Hluboká korba Sportovní sezení Oboustranná pratelna podložka na sportovní sezení Zimní fusak Taška Pláštěnka Přebalovací podložka Slunečník Adaptéry na autosedacku Velice jednoduchá manipulace, kočárek je opravdu lehký, krásně ovladatelný i jednou rukou, kolečka lze zaaretovat Je opravdu skladný Korbu lze sundat jednou rukou díky tlacitku na stříšce Nastavitelná výška rukojeti- ovládání přímo na rukojeti Korby lze nasadit v obou směrech Všechny doplňky v designu kočárku Podložka na s... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Trojkombinace Dorjan
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám trojkombinaci kočárku Dorjan Quick.Stav jako nový, barvy krásné, nevybledlé. Součástí kočárku je hluboká korba, sportovní korba,nánožník na sportovn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 500
 Kč
Kočárek CAM Cortina Evolution X3
Před 20 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárem Cortina CAM Revolution X3. Kočárek je v dobrém stavu, avšak viditelné známky ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Kočárek Noordi Fjordi 2022 2v1 dvojkombinace
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kočárek dvojkombinace kupovaný 12/2022 - využívaný od června 2023 6 měsíců. V záruce do prosince 2024 ve Feedo. Sportovní verze využívána pouze jeden měsíc - jako nová. Korba bez poničení, jako nová. Pouze lehké odřeniny na konstrukci od skládání do auta. Součástí nová originál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Kočárek 2v1 Noordi Fjordi III 2021
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek pořízen v květnu 2021, používán dohromady cca 1 rok, po 1 dítěti. Jevi známky bezneho opotrebeni, má skrabance na konstrukci (viz fotky), korbicka má lehce zazloutle okraje (také vyfoceno, možná lze vyprat, nezkousela jsem), sportovni sedačka má pár flicku. Ale jinak je plne funkční. Rukojeti a madla nejsou oloupane. Korba i sportovni sedačka lze otočit po i proti smeru jízdy. Prebalovaci taska nebyla moc pouzivana. Součástí je přebalovací taška na kočárek, držák na pití, pláštěnka, zabudovaná moskytiéra a nánožník. Jako bonus přidáme ke kočárku černý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Sportovní kočárek X-lander
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sportovní kočárek X lander. Polohovací záda (ze sedu až do lehu), polohovací část pod nožičkami, polohovací rukověť, otočná přední kola s aret... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč