Filtry



Sportovní kočárky

1 151 výsledků

Kočárek Moon Solitaire dvojkombinace
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Krásný kočárek v modré barvě, dvojkombinace Součástí adaptéry na autosedačku, pláštěnka, fusak a rukavník Kvalitní matrace Träumeland Osobní předání v Děčíně v centru Vhodný od narození do 3 let Prostorná, komfortní a lehká hluboká vana s hliníkovým rámem a rozepínatelnou stříškou s ventilační síťkou Prostorný sportovní sedák s rozepínatelnou stříškou a ventilační síťkou Polohovatelná opěrka zad a nohou až do úplného lehu Opěrku nohou lze prodloužit a tím je sedák vhodný i pro větší dítě Odnímatelné madlo před dítě s koženým potahem Teleskopick... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000
 Kč
Kočárek Raf-pol Alu way dvojkombinace - barva Latte
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárek Raf-pol Alu way dvojkombinace v neutralni barve Latte. Velmi prostorna a lehka korbicka s polohovacim luzkem (po pouzivani vyprana a ulozena v pytli ve skrini). Sportak (neni vyprany). Vc. prislusenstvi - taska v barve (mala dirka v jednom miste u zipu), plastenka, moskytiera, nanozniky (na korbu i sedak). (Momentalne nemam k dispozici rukavnik, takze zatim bez nej). Super kocarek do terenu (les, snih, hory...), i mesta. Krasne se ovlada i jednou rukou. Preferuji osobni predani kousek od OC Stromovka, po predesle domluve lze i na Miraku. Vice info napr. zde: https://www.mall.cz/kocarky-kombinovane/sunbaby-kocarek-raf-pol-alu-way-2v1-2022-s-velkou-hlubokou-latte?tab=description Hluboká korbička se svou vnitřní délkou 84cm, vnitřní šířkou 36cm a vnitřní výškou 23cm, řadí mezi největší korbičky na trhu Sportovní sedák s polohováním zádové opěrky Možnost montáže hluboké korbičky i sportovního sedáku ve i proti směru jízdy Přenosná přebalovací taška na rukojeť kočárku ladí s dalš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Uni organizér na kočárek
Před 20 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím nový organizér na sportovní kočárek. Značka Maclaren Krásn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Emitex zimní vložka do kočáru
Před 20 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Použita , bez poškození, teplá vložka do kočárku klasicky i... (více v detailu)
Kraj Vysočina
100
 Kč
Kočárek Britax B-Motion TOP stav
Nabízím sportovní kočárek Britax, po jednom dítěti, ve výrobném stavu. Součástí je podložka z paměťové pěny, síťka proti hmyzu, nová pláštěnka a rukávník na madlo. M... (více v detailu)
3 099
 Kč
Kočár pro miminko
Před 21 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji kočár pro miminko, 3 v 1, obsahuje hlubokou korbičku, sportovní korbičku, podvozek, přebalova... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Dětský kočárek Jane Croswalk
Před 21 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kočárek po jednom dítěti, ježděný na střídačku s dalším kočárkem. Součástí je podvozek, hluboká korba a sportovní verze. Mohu prodat i vajíčko do auta pasující na podvozek (pak by byla cena 6500 Kč). Součástí je příslušenství - síťka, nánožník na hlubok... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 500
 Kč
Zimní fusak Eisbärchen
Před 21 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Fusak z ovčí kožešiny. Mekkoučký. Heboučký. Vnější materiál větru i vodě odolný. Otvory pro 5ti bodové pásy sportovního kočárku. Velikost cca 100... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Sporťák golfáč lehký sportovní kočárek značka HAUCK top stav
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme lehký sportovní kočárek značky HAUCK, koupeno v Německu. Je v bezvadném zánovním stavu. Téměř neježděný.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Sportovní kočárek
Před 21 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Kočárek je od sluníčka trochu vyšisovaný, od skládání se taky najde... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Dětský sportovní kočárek
Před 21 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dětský sportovní kočárek Coletto joggy. Po jednom dí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Kocarek KinderKraft dvojkombinace
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, profam kocarek znacky KinderKraft sede barvy. Po dvou detech. Jedna se o dvojkombinaci korbicka pro kojence pouzivana 3/4 roku a sportovni cas... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900
 Kč
Sporták Zopa
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám sportovní kočárek Zopa. Součástí fusak na nohy a pláštěnka. K vyzvednutí a prohlédnutí v Brně.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Sportovni kocarek Valco snap4
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám sportovní kočárek znacky Valco snap4. Pro dítě je dobré polohovatelny na sezeni nebo spanek. Ke kočárku je ori... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Sportovní kočárek
Před 21 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Kindercraft v použitém ale dobrém stavu, je asi 2 ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Britax Römer Smile kocarek vcetne vajicka Maxi Cosi
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Britax Römer Smile kocarek vcetne vajicka Maxi Cosi Součástí sady je podvozek, sportovní sezení, hluboká korba. Pro děti od narození do 22 kg. Díky centrálnímu odpružení kočárek skvěle tlumi drncání. Velká gumová kola, přední otočná s možností aretace, zaručují hladkou a plynulou jízdu. Výškově nastavitelné madlo vám umožní ovládat pohodlné. Samozřejmostí je bezpečností brzda s vrchním nášlapem. Polohovatelné a otočné sezení dovoluje dítěti vybrat si, zda chce být otočené směrem k vám nebo bude raději sledovat a proz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Bugaboo Donkey 3 sourozenecký
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sourozenecky kočárek Donkey 3, 2x sportovní sezeni, 1x hluboka korba(+kryt), boční taška na mono verzi zapínací, 2x prodlužovací stříška s větráním vapor blue, spodní koš, 2xplastenka,námi kupovaný v autorizovaném bazaru, používa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Kočárek Tutis Viva Live III Sleet
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kočárek Tutis Viva Live III Sleet,kupovaný květen 21. Po jednom dítěti, používaný cca rok, protože malá začala brzo chodit. Kočárek je v top stavu, nevyšisovaný,vyčištěný, koženka top,z nekuřácké domácnosti. Na konstrukci místy mírné oděrky ( snažila jsem se je vyfotit).Hluboká korba, sportovní korba a komplet výbava- nánožníky, síť, pláštěnka, taška + adaptéry na autosedačku (Maxi Cosi: Cabriofix, Rock, Tinca,... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 000
 Kč
Kočárek Snap Valco4_sporťák
Před 21 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Valco snap 4. Polohování zad, prodloužení stříšky. Skladný, lehký, velmi dobrá manipulace při skládání, výborný na cestování. Čistý, v dobrém... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 900
 Kč
Britax Römer hluboká korba + pláštěnka + adaptéry
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sportovní korbička ke kočárku, super verzatilní, veselá barva, použitá p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Kočárek Tfk duo Air Brown
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Tfk Duo Air Brown, kupovaný nový v roce 2022. Prodávám včetně nánožníku a hlubokých korbiček, které je možné přestavět na malé sportovní sezení. Kočárek byl používán jako sourozenecký a na střída... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
29 000
 Kč
Prodám
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám retro sportovní kočárek bez rezu v pěkném stavů preferují osobní odběr cena 500kc
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Kiduku Kombinovaný kočárek 3v1 Bórdo/Černý
Nabízím k prodeji Kiduku Kombinovaný kočárek 3v1 Bórdo/Černý. Spojení hluboké korbičky, sportovního kočárku a dětské autosedačky v jednom splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. Kiduku kombinovaný kočárek 3v1 nabízí rodičům maximální svobodu a flexibilitu. Díky všem vlastnostem a pohodlné jízdě si budete Vy i Vaše miminko projížďky spolu užív... (více v detailu)
4 499
 Kč
Sportovní kočár
Před 21 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám sport.kočár po jednom ditěti,zachovalý,nepoškrabaný Zn.G mini Lord.Cena 700 kč.Pouze osobní odběr.
Zlínský kraj
700
 Kč
Kočárek Inglesina Quad se sportovní korbičkou
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Daruji používaný, ale stále dobře funkční kočárek. Podvozek má vadu – vyjíždí jedno přední kolečko – lze buď pojistit aretací, nebo půjde pravděpodobně opravit. Nechci řešit, proto nabízím za odnos. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč