Filtry



Hluboké kočárky

731 výsledků

kočárek pro panenku Zekiwa a panenka a peřinky
Před 39 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
kočárek pro panenky houpací kombinace včetně peřinek sportovní kočárek, hluboký kočárek taška na přenášení panenky
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Kočárek Joolz Geo2
Před 39 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam kočárek, hluboká korba, sportak.Velmi dobry stav.Bezne známky používání.Praha Uhříněves.
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Kočárek Britax Smille lll 3v1
Před 39 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám set - značkový kočarek Britax Römer Smile III 2021 Frost Grey/Brown - hluboká korba (která je úplně nová, téměř nepoužitá), sportovní kočárek a autosedačka Baby-safe 2 i-Si... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Kočárek dvojkombinace
Před 39 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek hluboká korba+sportovní Příslušenství: adaptéry,2x pláštěnka,2x nánožník, rukávník,fusak, taška, síť proti hmyzu, gumová podl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč
Hluboký kočár
Před 39 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám hluboký kočárek. Je to starší model Chicco, ale ve velmi dobrém stavu. Potahy jsou všechny pratelné a snadno sundatelné. Korba má ucha na přenesení a velmi jednoduše se sundavá z konstrukce. V kočárku je zabudovaná síťka proti hmyzu a ještě je jedna odnímatelná... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Dvojkombinace kočárek Roan Bloom
Před 40 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Včetně příslušenství- síťka, pláštěnka, vložka.Hluboká korba i sportovní část. Sportovní část lze složit v celku. Lehký hliníkový rám. Bezúdržbová gelová kola.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Kočárek Stokke Trailz
Před 40 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kupovaný nový 8/2018, pravidelně servisovaný, po 1 dítěti, prostorný koš, vysoký podvozek, projede vše, součá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 900
 Kč
Kočárek Kinderkraft
Před 41 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Kombinovaný kočárek KINDERKRAFT Prime 2v1 Grey ,šedý, dvojkombinace, pro děti od... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Kočárek Firkon Vesta,
Před 42 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Po 1 dítěti, je pouze hluboký a vajíčko..zachovalý.
Královéhradecký kraj
1 900
 Kč
Kočárek Kinderkraft
Před 42 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek po jednom dítěti. Používaný hlavně na převozy autem a cesty do města. Je velice skladný a lehký. Korba i sporťák jako nový, bez vad. Na podvozku známky užívání, na funkčnost nemá vliv. Původní cena vysoká. Dohoda možná. Kinderkraft Everyday je multifunkční kočárek, se kterým snadno přejdete úzké městské chodníky a náročnější nezpevněný terén. Rozsáhlý systém tlumení nárazů vybavený nastavitelnou tvrdostí odpružení umožní, aby se Kinderkraft přizpůsobil jakémukoli povrchu. Dopl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Kočárek Bexa Cube 2v1 2018
Před 43 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Bexa Cube 2v1 2018, po jednom dítěti. Krásně barevný hluboký kočárek, bytelný, s velkou korbou. Dobře jezdí i v náročnějším terénu (hrbolatý chodník, zahrada) Sportovní sedačka má vlastní nánožník, jen to nemám vyfocené. Ke kočárku je samozřejmě pláštěnka a síťka. Ke kočárku přidám autosedačku Nania Beone 2020 London Grey. S... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Kočárek 2v1 EGG Pearl 2020
Před 43 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám kočárek značky EGG, konkrétně EGG Pearl 2020 (speciální edice). Jedná se o dvojkombinaci: hluboká korba+sportovní korba a příslušenství. Celý set obsahuje: Podvozek... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 500
 Kč
Kočárek Moon Resea S Edition
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám spolehlivý kočárek, se kterým jsem byla velmi spokojena. Jedná se o dvojkombinaci, lehký a skladný kočárek spíše do města. Kvalitní matrace Träumeland a pěkně zpracované odvětrávání. Sportovní sezení lze po směru i v protisměru. Nafukovací kolečka pro lepší jízdu v terénu. Z nekuřáckého prostředí, pouze běžné používání po jednom dítěti. Původní cena 18 400 Kč. Rozměry kočárku: Rozložený kočárek: délka 95 cm x šířka 57 cm x výška 105 cm, výškově nastavitelná rukojeť: 91 cm - 10... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Kombinovaný kočárek JOOLZ Day 3
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím kombinovaný kočárek JOOLZ Day 3, který byl zakoupen na vintedu v top stavu (jako nový) od paní, která využila jen hlubokou korbičku. Poté kočár prodala. My jsme používali hlubokou korbu v zimních měsících, tedy s fusakem a poté sporťák. Nese známky běžného používání. Jinak mi přijde, že je v perfektním stavu. Nedokonalosti ráda zašlu do zprávy s doplňujícími informacemi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Kočárek Rico Molla
Prodám hluboký kočárek, ve stavu nového, slída, taška. Použitý párkrát pouze na Reborn.
5 000
 Kč
Dvojkombinace Firkon Vesta
Před 44 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám v dobrém stavu dvojkombinaci kočáru Firkon Vesta, hluboký a spoťák. Je ke kočáru i příslušenství (... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Thule Urban Glide II Hluboké lůžko Black
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Používané Thule Urban Glide II Hluboké lůžko Black. Lůžko je bez vyšisování, velice dobrý stav. Set obsahuje: Hluboké lůžko Thule Urban Glid... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900
 Kč
Bugaboo Buffalo Diesel
Před 46 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Bugaboo Buffalo Diesel z limitované edice. Cena zahrnuje hlubokou i sportovní korbu, pláštěnku ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Baby Jogger Deluxe korba
Před 46 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám hlubokou korbu na kočárky Baby Jogger City Mini, Elite, Versa, Select nebo Summit v barvě Teal. Vnitřní rozměry jsou 75 x 32 cm. Má velkou odvětrávanou sluneční stříšku s UV50+ s prvkem ze ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Baby Jogger City Select
Před 46 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám sourozenecký kočárek BJ, součástí jsou dvě sportovní sedačky, jedna nástavba pro hlubokou korbu a adaptéry na jednu autosedačku značky Cybex, Joie, Recaro, Besafe, Kiddy, Maxi Cosi nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Kočárek joolz
Před 46 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodávám kočárek Joolz Day+ 2022 V překrásné barvičce pink (PC 34.000,-). Patří k němu hluboká korba, sportovní část, vajíčko cybex aton5 s isofixem v černé barvě, fotku doplním. Kočárek je ve vynikajícím stavu, označují jako top stav. Využíván na střídačku s jinými. Hluboká korba a vajíčko využity minimál... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Ke kočárku výbava zdarma
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Značkový kočárek X Lander hluboká i sportovní verze v perfektním stavu a zdarma přidám ohrádku 90... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Kočárek
Před 47 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kočárek MOON resea S navy Kočárek po jednou dítěti PC se vším 21tis. Hluboká korba, sportovní korba, deštník safety 1st, síť proti hmytu emitex, originál pláštěnka moon, origi... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999
 Kč
Kočárek MOON trojkombinace + izofix
Před 48 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Trojkombinace kocarku MOON + izofix + adaptery na autosedacku + zimni fusak. Kocarek je ve velmi dobrem stavu. Korba pouzivana 6 mesicu, sportak jen 4 mesice. Kocarek bez autosedacky a izofixu stale stoji v tomto provedeni 19.000kc. Ma nastavitelnou r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Kočárek BabyLux Axel
Před 48 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám kočárek BabyLux Axel, do 30kg super do jakéhokoliv terénu.. hluboká velká korba, jde otočit na oba směr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč