Filtry



Hluboké kočárky

726 výsledků

Elastické prostěradlo do kočárku
Před 77 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám elastická prostěradla do hlubokého kočárku pro miminka, mám 4 ks, froté prostěradlo je nepromokavé. Při odběru 1 kusu za 90 Kč nebo 2 ks za 150 Kč, 3 ks za 180 Kč... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Kocarek Mutsy Evo Dvojkombinace
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam kocarek Mutsy Evo. Kupovany z druhe ruky v roce 2022. Hluboka korba,sportak a adaptery na vajicko MaxiCo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
kocarek Gesslein F6 air
Před 79 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Velmi zachovaly robustni, kvalitne zpracovany kocarek Gesslein f6 air. Prakticka barva, velmi mnoho dobrych funkci, vse je v top stavu. Sestava obsahuje: sportak a hlubokou velmi prostornou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
Kočárek Joolz Day 2 - dvojkombinace-komplet výbava
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím kočárek Joolz Day 2 Parrot Blue, dvojkombinace ve skvělém stavu s kompletní výbavou. Látkové části vyčištěny. Kočárek má lehké známky používání, sem tam škrábanec ze skládání a nakládání do auta, trochu ošoupaná loga na konstrukci, není vyšisovaný. Na sportovním sedátku je v sedací části malá dírka od odskočené jiskry, jinak zcela v pořádku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Kočárek ABC design Viper
Před 81 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám trojkombinaci kočáru ABC design Viper - sportovní, nafukovací kola - snadné ovládání a skládání - výškové nastavení rukojeti - hluboka a prostorná vajíčka - obě boudičky nabízí maximální ochranu proti slunci - vhod... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 800
 Kč
Hluboký kočárek
Před 82 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám hluboký kočárek, krásně lehce se s ním jezdí, plně funkční, jen jsou viditelné známky použití, sem tam škrábanec. Vajíčko zdarma,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Kočárek pro dvojčata - Easywolker duo
Před 83 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám kočárek Easywolker duo plus zakoupený v červnu 2021 v obchodě Kočárky Daniela Kolín. Kočárek v dobrém stavu. Oděrky od bě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 900
 Kč
fusak rostoucí - od malička až do 4 let, pěkný
Před 84 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ve výborném stavu po jednom dítěti - viz fotografie. Pohodlný. Pro děti až do čtyř let, určený hlavně pro chladnější období roku. Díky odepínacím dílům a stahovacím částem roste s dítětem - nastavitelná délka 85-125 cm. Proti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
630
 Kč
Sourozenecký kočár
Před 84 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám sourozenecký kočár Bugaboo Donkey, v ALU konstrukci, 2 sportovní s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Kočárek kombinovaný Bebetto Luca 2v1
Před 85 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kočárek kombinovaný po 1 dítěti. 0-36 měsíců (max 15 kg). Nafukovací kola. Součástí : podvozek, hluboká korba, sportovní nástavba, taška na madlo a košík, pláštěnka, držák nápojů, moskytiéra. Přední kola jsou otočná o 360° s možností aretace, zadní kola jsou opatřena centrální brzdou. Sportovní seda... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 000
 Kč
Dětský kočárek
Před 85 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek po dceři, v krásném stavu. hluboká a spotovní verze + autosedačku Cybex Aton 5 se základnou isofix. Adaptéry, aby se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Neonato puro kočárek sporťák, hluboká, cybex
Před 85 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodáme náš opečovávaný kočárek neonato, syn už běhá.. Kupovaný nový, jen po synovi. Hluboký kočárek dostatečně dlouhý jedna z nejdelších korb na trhu (není problém s fusakem) + sporťák + vajíčko cybex. Více foto emailem, popř. osobní prohlídka. Troufám si ř´´ict STAV NOVÉHO, čistý, domácnost bez zvířat, nekuřácká. Syn v něm nejedl (skrz potr.alergie nemohl křupky apod.) používaný s podložkou. Parkovaný doma v teple v RD. Ještě v záruce. OBOUSMĚRNÝ hluboký i sporťák, různě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Plastenka na kocarek Emitex
Před 86 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Plastenka na hluboky kocar Pouzity minimalne. Bez vad. Delka boku od svu ke svu cca 106cm
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Joie Versatrax set
Před 86 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Set sportovní kočárek + hluboká korba od narození do 22 kg dítěte. Sezení po i proti směru jízdy, snadné skládání, odpružení všech kol,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
kombinovaný dětský kočárek
Před 86 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kombinovaný dětský kočárek BABYDESIGN podvozek, hluboká korbička, sportovní nástavba, autosedačka (včetně adaptérů). Nafukovací kola s aretací vhodná do terénu, úložný koš na konstrukci podvozku, nástavby a rukojeť nasta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Kočárek Dorjan, 3-kombinace
Před 86 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím používaný kočár - hluboký + sportovní + autosedačka Maxi-Cosi. Součástí nabídky jsou i taška, černý rukávník a novorozenecká vložka do autosedačky (bohužel nejsou na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč
Kočárek GoBig2 -trojkombinace + taška, SKVĚLÝ STAV
Před 87 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek v trojkombinaci - hluboký kočárek, sporťák a autosedačka-vajíčko. ZDARMA PŘEBALOVACI TAŠKA A FUSAK. K tomu adaptéry a příslušenství (2x originál pláštěnky, síťka), nánožníky. Kočárek po 1 dítěti, látkové části i madlo jako nové, jen kolečka mírně opotřebovaná a lehce autosedačka z boku (viz foto). Nekuřácká čistotná domácnost bez zvířat. Jen osobní odběr - Praha 10, poblíž zastavky metra Strašnická. Nastavení po nebo proti směru jízdy; vynikající pérování a měkkou ergonomick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
BUGABOO CAMELEON hluboké lůžko
Před 87 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
BUGABOO Cameleon 1,2,3, béžové hluboké lůžko, včetně matrace. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Kočárek Joolz Day2
Před 89 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Joolz Day2 s velkou výbavou. Hluboká korba, sporťák, pláštěnka, síť proti hmyzu, přebalovací taška s přebalovací podložkou. Dále doplňky od p. Tůmové dělané na zakázku - vložka do sporťáku, nepadající deka, rukávník a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 990
 Kč
Sluneční clona s výztuhou - prodloužení stříšky
Před 91 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Sluneční clona s výztuhou - prodloužení stříšky šiji na: 1) Valco snap4, Bugaboo, Hauck Runner 2) Valco snap4 hluboká korba 3) Britax b-motion, Agile 4) Thule Urban glide, Thule glide, Thule S... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
290
 Kč
Jané slalom kočárek
Před 92 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dětský kočárek Jané slalom, modrozeleny, (pouze hluboká korba) trojkolka, s brzdou na riditkach, nové pláště na kolech, v příslušenství pláštěnka(neoriginální.... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Kočár Takko Balila
Před 93 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám modrý kočárek takko balila. Dvoojkombinace sporťák a hluboka vanicka pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Dvojkombinace kočárek Tako Junama Impulse
Před 93 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kočárek využíván na cestování autem a poté u babičky. Vyrobeno z Ekokůže - funkční mat. Snadná údržba celého kočárku. Na 2 místech hluboké korby ekokůže trochu urýplá při nevhodném umisťování kočárku do auta, avšak při používání nejde skoro poznat. Systém "klik-klak". Korba i sporťák lze na podvozku otočit po a proti směru jízdy. Polohování opěrky zad v korbičce. Bouda korby s dvojitým větráním ve stříšce. Polohovací rukojeť potažená ekokůží. Sporťák s froté vložkou. Pol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Kombinovaný kočárek + auosedačka ( vajíčko ) SLEVA
Před 94 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek - VŠE VYPRANÉ . - hluboký kočárek - autosedačka - rukojeť n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 800
 Kč