Filtry



Hluboké kočárky

726 výsledků

Korba Joie Ramble Signature
Před 94 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
hluboká korba schválená pro děti od narození do 9 kg korbu je díky adaptérům možné nasadit na kočárky Versatrax, Litetrax, Mytrax vyjímatelná komfortní vnitřní matrace nastavitelná bouda látky s ochranou UPF 50+ rozměry: vnější rozměry: d 82 cm x ... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
Kočárek Tako
Před 95 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám Tako Warrior, běžné známky používání, poškrábaná konstrukce, zašitý kšilt u hluboké korby. Bez vajíčka
Pardubický kraj
700
 Kč
Kočárek Maseratti trojkombinace s příslušenstvím
Před 99 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Maseratti podvozek, hlubokou korbičku, sporťák a autosedačku typu vajíčko, vše používané, funkční, stav viz foto. S kočárkem jsem byla nesmírně spokojená od miminka až po skoro tříleté dítě, je snadný na obsluhu, má nejrůznější variabilní nastavení, vydrží i v terénu, nikdy jsem s ním neměla jakékoliv technické potíže, je poměrně bytelný. Všechny látkové části js... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 700
 Kč
TFK UV síťka na hlubokou korbu Mono 2 combi
Před 100 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou, nerozbalenou TFK UV síťku na hlubokou korbu Mono 2 combi.
Jihomoravský kraj
600
 Kč
TFK pláštěnka na hlubokou korbu mono2 combi
Před 100 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou, nerozbalenou TFK pláštěnku na hlubokou korbu mono2 combi.
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Kočárek ROAN COSS 3v1
Před 100 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodáme trojkombinaci ROAN COSS (hluboký, sportovní, vajíčko s adaptéry). Pěkný stav, jako nový. Vše funkční a vyčištěné, po jednom dítěti, používaný 2 roky, z nekuřácké rodiny. Šedý melír s bílými puntíky. Vajíčko s adaptéry. Součástí je moskytiéra, spodní úložný koš, přebalovací taška, pláštěnka, kožené madlo. Skvěle odpružený kočárek i do terénu, lehce se s ním ... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Kočárek Easywalker
Před 101 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Easy Walker šedé barvy, zachovalý v dobrém stavu, po 1 dítěti. Snadno přestavitelný z hlubokého na spo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Kočárek ABC Design Viper 4
Před 101 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek ABC Design v dvojkombinaci/trojkombinaci. Běžné opotřebení (viz. foto). Snadno ovladatelný, vhodný do terénu. Prostorná hluboká korba. Sportovní korbu lze umístit v obou směrech jízdy - možnost úplného lehu. Nafukovací kola plně otočná s možností aretace. Příslušenství a ceny: Dvojkombinace - 2900 kč Trojkombi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
ABC Design Viper 4 trojkombinace
Před 102 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
1) Hluboká korbička s matrací 2) Sporťák 3) Dětská sedačka s novorozeneckou vložkou Ke kočárku přidáme v ceně redukce na autosedačku, pláštěnka (nikdy nepoužitá), Luxusní zimní fusak značky Boss pořizovací cena 3500kč v perfektním stavu( použit jen párkrát),nánožník na golfáček(nikdy nepoužit) Všechny nástavby jsou otočitelné (po/proti směru jízdy), takže je kočárek velmi variabilní a určitě skvěle poslouží. Možno i... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kočárek Jane croswalk
Před 103 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Detsky kocar Jane Ceoswalk. Trojkombinace. Puvodni cena 26000 Kc. Kocarek byl opecovavan, nekuracke prostredi, stridal se s jinym kocarkem. Oderky samozrejme ma, zohledneno v cene. V pripade zakmu zas... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Kocarek Romer B-motion 4+
Před 103 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dětský kočárek, Britax, B-motion 4+, barva Cosmos Black, Jsou to např. jednoduché sklápění jednou rukou, nastavitelná opěrka nohou, pokročilá ochrana proti nepřízni počasí a kvalitní zadní odpružení pro plynulou jízdu Volně dokoupitelné příslušenství barevný set (stříška + potah madla), nánožník, pláštěnku, hlubokou korbu a mnoho dalšího HLAVNÍ RYSY PRODUKTU Snadné skládání stačí zatáhnout jednou rukou, po složení samostatně stojící Design, kte... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Maxi-cosi trojkombinace
Před 103 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám trojkombinaci kočárku značky Maxi-Cosi. Pořizováno únor2022. Po jednom dítěti. Ve velmi dobrem stavu. Set obsahuje sporťák+korbičku+vajíčko (do auta i na „podvozek“), návody: Kočárek Maxi-Cosi Lila XP - Essential Graphite – včetně originální pláštěnky i síťky proti hmyzu. Ná rámu „podvozku“ je pár škrábanců (z cest letadlem) a na zadní straně sporťáku je v místě sešití látek cca 5cm roztrženo – nicméně to ničemu nevadí, ani to není vidět – všechny nedostatky vi... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Hluboká korbička Thule, super stav
Před 103 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Málo používána (cca od ledna do července téhož roku), velmi dobrý stav, není vyšisovaná. Adaptéry na kočár součástí.
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
kočárek Zopa Mystic 2v1 - modrá
Před 110 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
2 roky starý kočárek Zopa Mystic - sporťák a hluboká korba. Vše funkční, pořizován jako nový. Předání ve Zlíně.
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Kočárek Roan Emma dvojkombinace
Před 116 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Roan Emma dvojkombinace. Používaný po dvou dětech. Hluboká korba a sporťák. Součástí je přebalovací taška, pláštěnka, síťka, zateplený fusak na ma... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Kočárek BABY DESIGN 2v1
Před 117 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
BABY DESIGN KOMBINOVANÝ KOČÁREK LUPO. Obsahuje podvozek sportovní nástavba,hluboká korba, taška,pláštěnka na sportovní sedák i hlubokou korbu, nánožník na hlubokou korbu i sportovní sedák. Prostorný nákupní košík na zipové zapínání, matraci do hluboké korby,zimní fusak vhodný pro korbu a sportovní sedák. Osobně předání Praha 9... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kočárek Britax Romer smile III 3v1
Před 118 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Set kočárek Smile III + hluboká korba + autosedačka Baby Safe 3 i-Size
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Hluboký kočárek Stokke Trailz
Před 120 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Stokke Trailz s bohatou výbavou. Opravdu Prostorná korba - vydrží dlouho! Velikost korby nemá konkurenci! Ke kočárku síť proti hmyzu, přebalovací taška/batoh, držák nápojů, adap... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Britax Römer korba BUGGY Cosmos Black
Před 121 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Půl roku používaná, nově koupená, originální hluboká korba BRITAX RÖMER, korbičku lze upevnit systémem CLICK & GO na podvozek kočárku, dítěti nabízí zcela plochou pozici k ležení, která je pro novorozence velmi důležitá dodávána včetně měkké matrace pro pohodlí Vašeho dítět... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Dětský kocarek
Dětský kočárek povrch koženka světla a šedá je to kombinace h... (více v detailu)
500
 Kč
BRITAX-ROMER B-Motion 4 Plus + korbička
Prodám kočárek BRITAX B-Motion Plus včetně hluboké korby. Pouze osobní odběr Brno - Královo Pole
5 500
 Kč
BUGABOO FOX kočárek
Před 126 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Bugaboo fox. Po dvou dětech. Dobrý stav. Hluboká béžová korba (nevyšisovaná) i sportovni sezení (lehce šislé). Stříska je šitá, neprodlužovací, velmi dobrý ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 999
 Kč
Kombinovaný kočárek
Před 127 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím kombinovaný kočárek Camarelo Faro. Hluboká korbička je téměř nepoužitá (používala jsem sourozenecký kočárek). Krásný stav. Korbičky lze nasadit po i proti směru jízdy. V hluboké korbě je kvalitní kokosová matrace, je vybavena síťkou proti hmyzu. Stříšku lze odepnout, aby dítě mohlo koukat ven. Hluboká korba je vybavena ventilací a nastavitelnou opěrkou hlavy. Sportovní korbička má 5ti bodový bezpečnostní pás, lze dát do lehu, je vybavena teplejší vložkou, madlo lze oddělat. Stříška lz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 750
 Kč
Kočárek Stoke trailz
Před 128 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podvozek Stokke trailz Hluboká korba Sportovní sedačka + nánožník Autosedačka - isofix... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 950
 Kč
Kočárek Espiro Husky
Před 128 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Kupovaný v létě 2022. Má nějaké vady od používání-1kolečko lepené,najeli jsme na drátek, na hluboké korbičce lehce natržený zip u nánožníku(foto) a samozřejmě oděrky od skládání do auta aj.,žádný větší škrábanec. Hluboká korba-madlo pro snadné přenášení,sklon zádové opěrky,pratelná vložka,komfortní matrace,pratelný potah,prodloužení boudičky,ve stříšce je zabudovaná síťka proti hmyzu,v zadní části odvětrávací síťka,vzpěrná noha na uchycení k podvozku pro lepší stabilitu Sporťák-uchyc... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč