Filtry



Hluboké kočárky

726 výsledků

ABC Design Salsa 4 Air
Před 62 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kočárek dvojkombinace, hluboká, sportovní korbička, nafukovací kola s aretací, celoodpružený, polohování opěrky do plného lehu, nastavitelná rukojeť. Máme k tomu i originální tašku a pláštěnku. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 999
 Kč
Dětský kočárek Britax go big
Před 63 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek Britax go big (používaný pro jedno dítě od 11/19 do 10/22) zachovalý - jen u sportovni korby chybí vzadu na zád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Kočárek dvojkombinace
Před 63 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kočárek Moon nuova city po jednom dítěti. Vše v perfektním stavu. Hezký design. Nastavitelná rukojeť, jízda po i proti směru jízdy, lehký, velká plněná kola (nejsou nafukovací takže se nemusíte bát... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Kočárek Baby Design Bueno
Před 64 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Váha kočárku 12-17kg dle použité korbičky, gelová odpružená kolečka, přední otočná. Korbička odolná proti větru a chladu, integrovaná moskytiéra ve stříšce hluboké i sportovní verze, oboustranná vložka u sportovní verze, výškově nastavitelná rukojeť kočárku potažena eko-kůží, ergonomická rukojeť pro přenášení hlubo... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500
 Kč
Kočárek hluboký Dorjan
Před 64 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Kočárek v perf.stavu, používaný pouze v bytě cca 6 měsíců (při návštěvě vnučky). Nevy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč
Kindercraft kočár
Před 65 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pouzitý kočarek včerně hluboké korbičky samozřejmě.. jen neni na foto. Současti pláštenka, nánožník,
Královéhradecký kraj
1 400
 Kč
Kočárek BUGABOO by Diesel Buffalo + skate
Před 65 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kočárek BUGABOO by Diesel Buffalo, limitovaná edice. Prostorná hluboká korba, stříška jde sklopit do několika poloh a skvěle chrání před sluncem, hluboká i sportovní ver... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Hluboká korba ke kočárku Britax Romer Smile III
Před 66 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám hlubokou korbičku ke kočárku Britax Roman Smile III, výborný stav, používaná 5 měsíců. Barva svět... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Kočár Raf-Pol Babylux Rosso
Před 66 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodáme kočár Raf-pol Babylux Rosso, světle béžová s bílou, po jednom dítěti. Hluboká i sportovní korbička, větší nafukovací kola, pláštěnka, taška, rukávník, nánožník.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Sportovní kočárek TFK Joggster Adventure 2 2019
Před 66 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám sportovní tříkolový kočárek TFK Joggster Adventure 2 2019 včetně hluboké korby Quick Fix. Vypraný, čistý, připraven k dalšímu použití. Kočárek je vhodný nejen pro outdoorové a sportovní využití, ale hodí se i do města. Díky velkým kolečkům zvládne jakýkoliv terén. Přední kolo je otočné s možností aretace. Mezi jeho hlavní přednosti patří lehká hliníková konstrukce, kotoučové brzdy s ovládáním na rukojeti (výškově nastavitelná), plynulé polohování zádové opěrky a výškově nastaviteln... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Kočárek hluboký BabyLux
Před 67 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám starší hluboký kočárek BabyLux, po dvou dětech.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kočárek trojkombinace Kiduku bordo
Před 67 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kočárek je v super stavu hluboká korba se sportovní 2in1 vajíčko + adaptér 2 x síťka, pláštěnka, taška , nánožník CENA 3490Kč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490
 Kč
Kočárek Mutsy Icon Vision Anthracite 2v1
Prodám velmi hezký a elegantní kočárek v plné výbavě. Po prvním majiteli. Opotřebený jen z běžného používání. Vše plně funkční. V ceně: podvozek MUTSY Icon Grip Cognac Frame Standard 2020 (nový kupovaný v roce 2022), hluboká korba, sportovní nástavba, pláštěnka. Sporťák je možné ot... (více v detailu)
3 500
 Kč
Luxusní kočárek
Před 69 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kočárek Bugaboo Donkey 2 Silver. Kvalitní podvozek, hluboké lůžko a sportovní sezení (obojí se stříškami) postranní koš, držák na lahve. Plně rozložitelný, příslušenství se dá libovolně nasadit ve/proti směru jízdy. Nese známky běžného používání (opotřebovaná rukojeť, místy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 499
 Kč
Kvalitní set do kočárku Gadeo
Před 69 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní set do kočárku značky Gadeo. Set je nový. Oboustranný. Česká výroba. Cena dohromady za vše Původní cena byla 480Kč. Možné zaslání zasilkovnou za 79Kc nebo balikovnou za 69Kc. Popis: Víceúčelová podložka do hlubokého kočáru. Použitím podložky rychle změníte vzhled Vašeho kočárku, ochráníte originální potah proti ušpinění nebo třeba zlepšíte pohodlí a ko... (více v detailu)
Zlínský kraj
249
 Kč
Sí´tka proti hmyzu na kočárek
Před 70 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám nové síťku (moskytiéru) na kočárek. Sedí jak na hluboký tak i na sportovní kočárek. Pasuje na všechny ty... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Detsky kocarek Bebeto Torino black
Před 70 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobry den, prodavam detsky kocarek bebeto torino- zlute barvy, po 1.diteti, koupeny pred 2 roky, kocarek ma normalni opotrebeni, stav je velmi dobry, hluboka korba pouzivana cca 6 mesicu a sportovni kocarek pouzivan take cca 6 mesicu, korba je z kuze a ma krasnou zlutou barvu a spousty prislusenstvi ( batuzek, drzak na lahev, si... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 300
 Kč
Kočárek, vlastní odvoz
Před 70 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kočárek hluboký, ale i sedačka
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Detsky kocarek Britax Römer Smile
Před 70 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodam kocarek Britax Römer bezovy Součástí sady je podvozek, sportovní sezení, hluboká korba. Pro děti od narození do 22 kg. Díky centrálnímu odpružení kočárek skvěle tlumi drncání. Výškově nastavitelné madlo vám umožní ovládat kočárek přesně tak, jak je vám pohodlné. Samozřejmostí je bezpečností brzda s vrchním nášlapem. Polohovatelné a otočné sezení dovoluje dítěti vybrat si, zda chce být otočené směrem k vám nebo bude raději sledovat a prozkoumávat okolí. Zádo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Kočár Teutonia troj kombinace.
Před 70 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hluboká korby, sporťák, vajíčko se základnou do auta a s redukci na podvozek kočáru.
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Kočárek 3v1 Neonato Puro
Před 72 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kombinace obsahuje autosedačku s adaptéry, hluboká korbička i sportov... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990
 Kč
Tako Captiva Mohican 3v1
Před 74 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Byl by zájem o kočárek Tako Captiva Mohican ? 3v1 - hluboká korba, sporťák i autosedačka s adapterem na kočárek. Zatím nemám nafoceno, k vidění možno v Ostravě Michál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Kočárek Bugaboo Donkey
Před 75 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Sourozenecký kočárek Bugaboo Donkey, perfektní stav, skvěle se ovládá, barva Petrol blue, projede klasickými (80cm) dveřmi. Vyčištěný a vypraný, rukojeť kožená, bez oděrek, taktéž madla ke sportovním sezen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 000
 Kč
Prodám sportovní kočárek VALCO Snap 4 (SLEVA
Před 76 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám sportovní kočárek VALCO Snap 4 (DENIM).Snadné skládání pro převoz např.v autě. Pěkný, v pořádku, nepoškozený, po jednom dítěti. Přidám ZDARMA - TAŠKU NA KOČÁREK. Na kočárek lze namont... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 972
 Kč
Korba Baby Jogger
Před 76 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám hlubokou korbičku Baby Jogger v modré barvě ve velmi dobrém stavu s adaptéry. Lehounce šíslá stříška, jinak bez vad. Námi používaná na... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč